Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdaki yorumlardan meraklanıp son partı izledim ( zaten herseyı anlamakk ıcın dızılerın son 15 dk.sını ızlemek yeterli )
Bu kadar mı aşağılık baya ucuz olur senaryo ve dıyaloglar..
O koylu kızı olan lux evde yasayan hatun salak mı aspiratoru bılmesın ..
Öyle evde yasayan ınsanların ayakkabı cıkarmadıgını bılmesın
Ustelık bu ferıhaların apartmanında deılmıydı ? ordan gorur hıc olmazsa..
Ayrıca : Mısafıre hurmet etmek - kebab - pılav - çorba yapmak fakir işimi ya ?
Benım bıldıgım kebab falan ozellıkle mısafıre yapılır en ıyı yemekler mısafıre cıkartılır ..
Ev yemek kokmus camı acıyorlar ..
Vah Vah .. İğrenç ötesiydi bence ızledıgım bu sahneler.. cok yazık kulturumuzu sanki utanılcak bısey fakırlerın yaptıgı seyler gb gostermeye calısmıslar..
Çok yanlış bunlar..
Kızlar !
Dizilerde genelde gerçek kişi ve kurumlarla alakası yoktur tamamen hayal ürünüdür diye bir yazı geçer.
Bu altı üstü bir dizi !
Gerçeklerle birebir örtüşmesi gerekmiyor ki !
Bende sizin dizilerde / filmlerde gerçeklik payı aramanıza şaşıyorum doğrusu
he dayanamayacagim gulsuma bir yorumda benden....
madem oyle bir evde oturuyorsun eh sen hicmi film izlemezsin be bilmezmisin bunlar adama nasil davranir...kaldiki cogugun eski sevgilisi yada eve kiz arkadaslari geliyor baksana ustune basina bide oturmus hakkaten kurufasulye pisirecek :))) hee simdi senaristler bu filmler 80 yillar ve oncesi yesilcam filmlerinde cevrilen koylu kizi gelir evin hanimi olur manken kiz arkadaslar gelir kucuk gorur sonra kiz butun dersleri alir bir anda hanfendi olur...klasik turk filmi yani....yakinda gulsumede bir koca mudahelesi gelir ve oda hanfendi olur belkim....yada cocugu olur anne neye benziyorsun dur sana bir ceki duzen verim der babasi yillar sonra asik olur....
benim favorim ferihanin yengesi masallah anlamadigi bir sey yok...
ferihada sacini basini yolacam herkes b.. boncukmu bulduda bilemiyorum kaciran kacirana pesine dusen dusene tr okadar guzel kiz varken boylu poslu kim ne etsin ferihayi ya emire guzel sevgili bulun ya ferihayi utuleyip uzatin...
yada ben cok film izlemisim alllah sana geliyorum
Burdaki yorumlardan meraklanıp son partı izledim ( zaten herseyı anlamakk ıcın dızılerın son 15 dk.sını ızlemek yeterli )
Bu kadar mı aşağılık baya ucuz olur senaryo ve dıyaloglar..
O koylu kızı olan lux evde yasayan hatun salak mı aspiratoru bılmesın ..
Öyle evde yasayan ınsanların ayakkabı cıkarmadıgını bılmesın
Ustelık bu ferıhaların apartmanında deılmıydı ? ordan gorur hıc olmazsa..
Ayrıca : Mısafıre hurmet etmek - kebab - pılav - çorba yapmak fakir işimi ya ?
Benım bıldıgım kebab falan ozellıkle mısafıre yapılır en ıyı yemekler mısafıre cıkartılır ..
Ev yemek kokmus camı acıyorlar ..
Vah Vah .. İğrenç ötesiydi bence ızledıgım bu sahneler.. cok yazık kulturumuzu sanki utanılcak bısey fakırlerın yaptıgı seyler gb gostermeye calısmıslar..
Çok yanlış bunlar..