• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Aysun'da ayrı dengesiz.:19:

"Hemen gönder bu kadını (Sanem) ve oğlunu bul Ünal Sarrafolu"

Yahu sana ne kadından,boşanmışsın,başkasıyla evlenmişsin nedir bu tavrının sebebi.:57:

Hande ve Cansu tam psikolojik vaka değinmeye gerek yok.:63:

Gelelim Emir ve Feriha'ya

Hersey iyi,hoş ama Feriha'nın alışverişten geç gelen Emir'e "nerdesin kaç saattir Emir gerizekalımısın" demesi çok komikti:1:Feriha gerçekleri ortaya çıktığından beri böyle abuk laflar eder oldu.

[video=youtube;6Ny6g0qXD94]http://www.youtube.com/watch?v=6Ny6g0qXD94[/video]

Anladık biz onu.:52:Büyüyünce sende anlarsın ablacım,rahat ol.:9:

valla gülsüm sonunda eski türk filmlerindekiler gibi bakımlı filan olmaya başlar saçlar değişir,kılık kıyafet değişir bide korayın çevreye ayak uydurursa kesin koray gülsüme gerçekten aşık olur gibime geliyo aptal hande avucunu yalayacak bence ileriki bölümlerde böyle tahmin ediyorum zaten boşanmasınlar ya gülsüm ne kadarda saf ve korayı çok seviyor,bu arada evlenme sahnesi müthişti ya feriha turnayı resmen gözünden vurdu,hem yakışıklı hem zengin hemde ferihaya çok aşık rüya gibi bayıldım bu bölüme:)

evet ya "nerdesin kaç saattir Emir gerizekalımısın" ne demekk ,
ciddi abuk subuk laflar eder oldu bu Feriha, ama onu da anlamak lazım psikolojisi bozulmustur deli kaçırdı okdar :111:

Sonunda güzel bölümler başladı nihayet.
Emirin annesine uyuz oluyorum.Boşanmış hala eski koca derdinde.Aslında hiç biri oğlunun derdinde değil:20:

Emirle ferihanın aşkı süper,hep böyle olsun İnşallah:16: :9:

Son düzenleme:
dünkü bölüm koray-gülsüm sahneleri dışındanda mükemmeldi bence. çok abartmışlar sınıf farkını terliğe indirgemek saçma insanın eve gelen konuğuna servis yapması ceketini alması kabalıkmı yani çok saçma bence farklılıklar daha değişik işlenebilir özdemir asafın bir sözü var "Sevilenin yanlışı görünmez, sevilmeyenin görüntüsü yanlıştır." bence bu söz hem koray -gülsümü hemde feriha-emir çiftini çok güzel özetliyor.

Son düzenleme:
gülsümle koray ilişikisi başta nasıldı şimdi nasıl bir hale dönüştü ya.ayrıca gülsümü çok küçük düşüyorlar
gülsüm masayı o kadar güzel hazırlamayı biliyorda kendini hazırlamayı bilmiyor mu :) o masa ve gülsüm çok tuhaftı :)
sonunda gülsüm değişcek bence baştan sona koray agzı açık kalacak

Hayatımda bu kadar saçma sapan, dramatikliğe boğulmuş, aşağılayıcı bir dizi daha görmedim!
Feriha ne kızmış ya..
Levent, Halil, Emir hepsi kıza kör kütük aşık!
Biri aşkından onca parayı, ailesini siliyor.
Diğeri aşkından katil oluyor, adam kaçırıyor.
Var mı böyle bir dünya?
Yok.
Allah aşkına.
Emir ne zaman şehire gitti nikah işlemlerini halletti?
Hadi gitti.
Nikah kıymak 1 günde mi oluyormuş?
Feriha'nın 6.8 tane vesikalık resmini nereden buldu?
Kimliğini nereden buldu?
Feriha Emir bana nikah kıyar diye vesikalık resimlerini yanında mı taşıyor?
O karda kışta nikah memurunu nasıl oraya getiriyor Emir?
Feriha neden Emir'i aramıyor?
Telefon denilen teknolojik bir cihazla pek güzel Emir'e ulaşabilirdi..

Ay yazarken dahada sinirlendim.
Dizinin kalitesini çok bozdular.
İlk sezon gerçekten güzeldi ama sonra saçmaladılar, abarttılar.
Diziler uzadıkça kaliteside bozuluyor ya!
Koca İstanbul'da başka apartman yok hepsi Feriha'ların apartmana doluştu..
Cidden çok büyük mantık hataları var..
Hele Gülsüm'ü orda iyice aptal yerine koymaları..
Aspiratörü 10 yaşındaki çocuk bilir koca kız mı bilmicek?
Ya resmen insanları aşağılayan bir dizi!

Son düzenleme:
Burdaki yorumlardan meraklanıp son partı izledim ( zaten herseyı anlamakk ıcın dızılerın son 15 dk.sını ızlemek yeterli )
Bu kadar mı aşağılık baya ucuz olur senaryo ve dıyaloglar..

O koylu kızı olan lux evde yasayan hatun salak mı aspiratoru bılmesın ..
Öyle evde yasayan ınsanların ayakkabı cıkarmadıgını bılmesın
Ustelık bu ferıhaların apartmanında deılmıydı ? ordan gorur hıc olmazsa..

Ayrıca : Mısafıre hurmet etmek - kebab - pılav - çorba yapmak fakir işimi ya ?
Benım bıldıgım kebab falan ozellıkle mısafıre yapılır en ıyı yemekler mısafıre cıkartılır ..
Ev yemek kokmus camı acıyorlar ..
Vah Vah .. İğrenç ötesiydi bence ızledıgım bu sahneler.. cok yazık kulturumuzu sanki utanılcak bısey fakırlerın yaptıgı seyler gb gostermeye calısmıslar..
Çok yanlış bunlar..

Burdaki yorumlardan meraklanıp son partı izledim ( zaten herseyı anlamakk ıcın dızılerın son 15 dk.sını ızlemek yeterli )

Benım bıldıgım kebab falan ozellıkle mısafıre yapılır en ıyı yemekler mısafıre cıkartılır ..
Vah Vah .. İğrenç ötesiydi bence ızledıgım bu sahneler.. cok yazık kulturumuzu sanki utanılcak bısey fakırlerın yaptıgı seyler gb gostermeye calısmıslar..
Çok yanlış bunlar..

sonuna kadar haklısın sana çooook hak veriyorum. Bu bölümde insanları aşağılama dışında hiç bir şey göremedim ben. Hiç de beğenmedim bu bölümünü. Gittikçe batırıyorlar.
:27::27:

ya niye ben her kesden farkli olarak bu bolumu hic begenmedim ki acaba:1:

bi de su aspirator meselesinden de bazi arkadaslardan farkli dusunuyorum.hani diyolar ya kiz aspirator nedir bilmiyo mu.burda gulsumun aspiratorun ne oldugunu bilmemesi gosterilmiyo sadece evde aspiratorleri olmadigi icin cami aciyolar bence o yuzden aspiratoru unuttugunu soyluyo.yani aspirator ne ki demiyo.unuttum diyo

bi de su emirin ferihaya evlenme teklifini de hic romantik bulmadim.ben emirden farkli bi sey beklerdim:19:

ama su Feriha Sarrafoglu demesi guzeldi:46:

Kızlar !
Dizilerde genelde gerçek kişi ve kurumlarla alakası yoktur tamamen hayal ürünüdür diye bir yazı geçer.
Bu altı üstü bir dizi !
Gerçeklerle birebir örtüşmesi gerekmiyor ki !
Bende sizin dizilerde / filmlerde gerçeklik payı aramanıza şaşıyorum doğrusu

Kızlar !
Dizilerde genelde gerçek kişi ve kurumlarla alakası yoktur tamamen hayal ürünüdür diye bir yazı geçer.
Bu altı üstü bir dizi !
Gerçeklerle birebir örtüşmesi gerekmiyor ki !
Bende sizin dizilerde / filmlerde gerçeklik payı aramanıza şaşıyorum doğrusu

o da dogru ama insani aptal yerine koyuyolar bazen oyle bi hatalar yapiyolar ki ya da biz hata zann ediyoruz.yaptiklari ise saygilari yoksa bile izleyen insanlara saygi duysunlar.
bunlara ragmen ben diziyi seviyorum o ayri tabi:9:

he dayanamayacagim gulsuma bir yorumda benden....

madem oyle bir evde oturuyorsun eh sen hicmi film izlemezsin be bilmezmisin bunlar adama nasil davranir...kaldiki cogugun eski sevgilisi yada eve kiz arkadaslari geliyor baksana ustune basina bide oturmus hakkaten kurufasulye pisirecek :))) hee simdi senaristler bu filmler 80 yillar ve oncesi yesilcam filmlerinde cevrilen koylu kizi gelir evin hanimi olur manken kiz arkadaslar gelir kucuk gorur sonra kiz butun dersleri alir bir anda hanfendi olur...klasik turk filmi yani....yakinda gulsumede bir koca mudahelesi gelir ve oda hanfendi olur belkim:1::1::1:....yada cocugu olur anne neye benziyorsun dur sana bir ceki duzen verim der babasi yillar sonra asik olur:35::35::35::35::35::35:....

benim favorim ferihanin yengesi masallah anlamadigi bir sey yok...

ferihada sacini basini yolacam herkes b.. boncukmu bulduda bilemiyorum kaciran kacirana pesine dusen dusene tr okadar guzel kiz varken boylu poslu kim ne etsin ferihayi ya emire guzel sevgili bulun ya ferihayi utuleyip uzatin...

yada ben cok film izlemisim alllah sana geliyorum :53::53::53::53::53::53::52::52::52::52::52::52::52::52:

he dayanamayacagim gulsuma bir yorumda benden....

madem oyle bir evde oturuyorsun eh sen hicmi film izlemezsin be bilmezmisin bunlar adama nasil davranir...kaldiki cogugun eski sevgilisi yada eve kiz arkadaslari geliyor baksana ustune basina bide oturmus hakkaten kurufasulye pisirecek :))) hee simdi senaristler bu filmler 80 yillar ve oncesi yesilcam filmlerinde cevrilen koylu kizi gelir evin hanimi olur manken kiz arkadaslar gelir kucuk gorur sonra kiz butun dersleri alir bir anda hanfendi olur...klasik turk filmi yani....yakinda gulsumede bir koca mudahelesi gelir ve oda hanfendi olur belkim:1::1::1:....yada cocugu olur anne neye benziyorsun dur sana bir ceki duzen verim der babasi yillar sonra asik olur:35::35::35::35::35::35:....

benim favorim ferihanin yengesi masallah anlamadigi bir sey yok...

ferihada sacini basini yolacam herkes b.. boncukmu bulduda bilemiyorum kaciran kacirana pesine dusen dusene tr okadar guzel kiz varken boylu poslu kim ne etsin ferihayi ya emire guzel sevgili bulun ya ferihayi utuleyip uzatin...

yada ben cok film izlemisim alllah sana geliyorum :53::53::53::53::53::53::52::52::52::52::52::52::52::52:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:cok guldum yorumuna.hele su cocugu olur anne neye benziyorsun dur sana bir ceki duzen verim der babasi yillar sonra asik olur-lafina koptum:9::9::9::9::9:kucuk sezercik olur artik cocuk da:9::9::9::9::9:

Çok yanlış bunlar..

çok haklısın arkadaşımm birde o akdar para içinde ver kıza paraa feriha anlıyor giyim işinden kocana ayak uydur giyin süslenn nerdee aynı tarz devam ediyorr sırff i<zleyici oyalansın dsiye kızı saf salak yaptılarr

Back