• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Bundan sonra kaçsın zaten feriha... Mehmet beye bak yaa.. Feriha onu jigololuk yaparken görmüştüde hala hiç kimseye söylemedi..
Bu sezon final yapıcak zaten feriha..

Gülsüm'ü bir heves sarmıştı Korayla evleniyorum diye ama gerisini hiç düşünmedi..
Koray da sanki silah zoruyla evlendin,bu sefer gerçek bir karar alıyorum yarı yolda bırakamam dedin gerçek bir evlilikmiş gibi yürütmüyorsun ki işi ne anladık senin evliliğinden böyle kızı daha çok üzüyosun .

Handeyi de ne hale sokmuslar ya makyaj akmis sac bas berbat.ama ara sira topluyolardi:1:nikah salonunda dudaginda ruju olmayan hande disariya cikti pembe rujlu.kirmizi ojesini de ne ara cikarip siyah surdu acaba:1::1::1::1::1::1:

Gülsüm'ü bir heves sarmıştı Korayla evleniyorum diye ama gerisini hiç düşünmedi..
Koray da sanki silah zoruyla evlendin,bu sefer gerçek bir karar alıyorum yarı yolda bırakamam dedin gerçek bir evlilikmiş gibi yürütmüyorsun ki işi ne anladık senin evliliğinden böyle kızı daha çok üzüyosun .

ay Gulsume ben de cok uzuldum.hani koyden geldiyimizden beri yer yataginda yatiyorum falan dedi ya icim bi burkuldu ki sorma:43:

koraya gıcık oldum yani iki şişe şarap içti kızın hayatını mahvetti güya iyi niyetli davranııp evlendi şimdide hala mahvetmeye üzmeye devam ediyor bir emir gibi değil emir karekteri çok sağlam gerçekten süper biri koray onun yanında diğer kızlar koraya emir yüzünden yaklaşıyolardı o deli gibi sevdiği hande emir bir yüz verse koray moray dinlemez emire koşar bu diizde emir karekterini çok beğeniyorum ferihadan daha çok çok sağlam aşkı için engel tanımayann,fedakar mehmet ferihayı dövdü diye nasıl hemen kendi atıldı kıyamadı ferihaya feriha ona gelince beraber olmadı kıyamadı işte gerçekten seven erkek budur .

tuhafima giden yasca büyük olmasi degilde tip olarak hic yakistiramadim. daha güzellerine layiksin sen cagatay.sende bu yakisiklilik varken

gülsüme çok üzülüyorum ben ya
ne kadar mutsuz ama hepsini içine atıyor mutluymuş sorun yokmuş gibi görünmeye çalışıyor

ah koray ahh:47::47:

tuhafima giden yasca büyük olmasi degilde tip olarak hic yakistiramadim. daha güzellerine layiksin sen cagatay.sende bu yakisiklilik varken

ben nette dğru dürüst bi resim bulamadım siz bulduysanız ekler msiniz acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
ben nette dğru dürüst bi resim bulamadım siz bulduysanız ekler msiniz acaba
bende rastlamadim. beraber resimleri zaten yok. bi resimde kadin bi yesil gözlü diger resimde siyah gözlü esmer. anlamadim. nasil bi tip oldugu bile anlasilmiyor. ama cagatayin yanina yakismadigi kesin. bu arada yaa hazal kayanin sevgilisi varmi. hic ekranlarda görünmüyor reportaj filan haber yok. cagataya hazal daha cok yakisiyormus. ikisi olsalarmis gercektede...... ya bunlar rol icabi okadar öpüsüyorlar hicmi bisey hissetmiyorlar anlamadim ben

bende rastlamadim. beraber resimleri zaten yok. bi resimde kadin bi yesil gözlü diger resimde siyah gözlü esmer. anlamadim. nasil bi tip oldugu bile anlasilmiyor. ama cagatayin yanina yakismadigi kesin. bu arada yaa hazal kayanin sevgilisi varmi. hic ekranlarda görünmüyor reportaj filan haber yok. cagataya hazal daha cok yakisiyormus. ikisi olsalarmis gercektede...... ya bunlar rol icabi okadar öpüsüyorlar hicmi bisey hissetmiyorlar anlamadim ben

ben hazalın yerinde olsam aşık olmuştum çoktannn :1::1:

Hazal fotoğrafçı Cahit Baha Pars ile birlikte
:132:

$dsc_0606editweb.jpg :23::23::23:

Çağatay bir söyleşide renkli gözlü kızlardan hiç hoşlanmam çekici gelmez demişti.
Feriha'da renki malum:27: Belki de gönderme yapmıştır :31:

cagatay ulusoy kendinden 12 yas büyük olan ceyda gönencle birlikteymis hic yakistiramadim. demek olgun kadinlardan hoslaniyor

ceyda gönenç - hem menejeri , hemde bağlı olduğu ajans sahibi oluyor . vermiş olduğu bir röpörtajda aralarında böyle bir ilişki olmadığını açklamıştı :24:

Son düzenleme:
Back