• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

45.bölümün KESİN BİLGİLERİ
-Seher bu bölüm bizi çok şok edicek Ferihaya yardım edicektir.
-45.bölüm asıl en önemli bölüm olacak Emir ve Feriha için (iyi birşey)
… -dizide 1 hafta atlandı yani emir ve feriha 45.bölümde okula gitmeye başlayacak.
-Mehmet gün geçtikçe Ferihanın üstüne gitmeye başlayacak ama levent buna izin vermeyecek.
-Sanem cansunun bütün mal varlığına el koyacak
-Aysun Cansuya yapılan bu haksızlıktan dolayı çok sinirlenicek
-Aysun ve Cansuyu bu bölüm çok göreceğiz yan yana
-Sanemin hamile olması şok etkisi yaratacak (leventden) ama herkes cocugun başkasından olduğunu düşünecek
-Nikah sahnesinde Emir handeyi tutup kolunda dışarıya çıkaracak.
-Korayın annesi sinirlenicek ve bu rezaleti bana açıkla diye koraya bağıracak
-Gülsümün annesi bayılacak ve Feriha da halasıyla ilgilenecek
-Rıza ve Mehmet Sanıldığı gibi hemen öğrenemeyecek Emir ve Ferihanın arasında olanları
-Nikahdan handein söyledikleri Mehmetin soru işaretlerini büyütecek
Rızada Zehrayla bu konu hakında konuşmak isteyecek.
-Set çalışanı bana haftalardır 45 bölüm daha süper olacak diyordu dünde aynısını dedi 45 bölümü bekleyin asıl dedi
bunu bana 3 hafta önce dedi 45 bölüm süper diye ama meraklandırmamak için demedim.
45.bölümde daha çok aşk dolu sahneler izleyeceğiz ama Emir ve Ferihanın düşmanları artacak ama biz seherden korkarken o bizi tersköşe yapacak ve Ferihaya yardım edecek.
-Koray ve Gülsüm açısından herşey ilk zamanlar iyi gidicek sonrası zamana kalmıştır.

spolier!!!!

Apartmanın önünde Mehmet Feriha’yı dövüyor. Dudağı kanıyor Feriha’nın.
Mehmet: “O adamla mı öpüştün!?” diyo.
Rıza geliyor. Seherle halası da ayırmaya çalışıyor.
Mehmet babasına: “O herifle öpüştü baba!” diyor.
Sonra Emir arabayla geliyor. Olanları, Ferihayı yerde dudağının kanadığını görüyor.Sonra mehmete koşuyor mehmeti dövüyor..handeyle cansu da orda..Emir Mehmeti döverken Koray geliyor Emire ”hoop hoop Emir” diyor…

spolier!!!

bu memet de namus bekçisi kesildi kızların başına,,, ne çabuk unuttu seher'le yediği haltları bea :26:... eğer hamileyim demese terk edecekti seheri işte,,, koray en azından delikanlı çıktı hamile olmasını beklemeden bastı nikahı :42: ,,, bide şu bülent le cansu yu tanıştırsalar yha :52: malum ikisinin de psikolojik sorunları var,,, körler sağırlar birbirini ağırlar misali :9: :52: :27:

Dizide takıldığım bi yer daha var geçen bölümde kapıcı kızı feriha modasından başka,,, hani memet (mehmet degil) kora'yı bıçaklamak için koşuyo ya işte o sırada emir de nerden çıktı kardeşim,,, pehlivan gibim yaw,,, her ekşının içinde çocuk :53:

anammmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum ya,şu memeti analmıyorum,sen kendi işine baksa ya

vay be fragmanlar süper ::) valla mehmet qercekden namus bekcisi gibi babası deseya sen evlenmeden cocuk yaptın kes sesini otur dıyede işte oda baba. ama emir oh iyi yaptı mehmete o yumrugu atmakla :) akıllanır hıc olmazsa.

ne bu ya. kendi evlenmeden önce öpüsmedimi bu mehemt kimden neyin hesabini soruyor. öpüsmeyi birakk daha neler yapti. kizinki namusta seninki degilmi. tövbe tövbe sinirimi bozdu heee. deli bu memet ya. ellerine saglik emiiirrrrr.

Back