• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

önceden sehere sinir olurdum ama artık gülüyorum, ferihanın ve diğerinin salak davranışlarını gördükçe sevmeye başladım :27: uyuz oluyorum artık kısacası ferihayla diğerine :27:

Arkadaşlar şu Hande karakterının cep telefonu kılıfını nerden bulabılırım bılen varmı ?
cok guzel duruyor arattım nette ama bulamadım

hande nikah kıyıldıktan sonra geldi neyse. seher de komik yaa ben hep sizin partiye oy veriyorum diyor bir de korayın annesine:1::1:

bülent de mi saneme aşık oluyor nedir:20::20::20:
ama lara ile de bir aşk başlatabilirler gibi geldi:44:

ne zaman gelinlik aldılar gülsümün çeyizi falan yokmu tamam durum ortada ama bu kadar çabuk nikah olurmu nerde oturcaklar

sehere çok güldüm memet gördünmü azdaha milletvekili oğlu bıçaklayacaktın :)

feriha da seherin sözünü dinliyor. seher bir saatliğine izin veriyor. feriha da emirin yanına gidip bir saatim var diyor:35:

Ya Allah rızası için şu Ferihaya bi göz makyajı yapsınlar yaa :) :)

canım bence bilerek öyle göz yapıyorlar kıza , bu bölümde baya belliydi , yoksa gözü öyle olan birine makyaj yapmamaları mümkün değil , badireden çıkmış bitkin kız imajı vardı , tipini falan görmeedin mi zaten saçlar falan bakımsızdı bu bölüm :)

feriha da seherin sözünü dinliyor. seher bir saatliğine izin veriyor. feriha da emirin yanına gidip bir saatim var diyor:35:

seherin sözünü dinlemezse gider babasına abisine anlatır diye tırsıoda ondan dinlio kız napsın yazık :)

Back