Emir'in Yolu Show Tv

önceden sehere sinir olurdum ama artık gülüyorum, ferihanın ve diğerinin salak davranışlarını gördükçe sevmeye başladım :27: uyuz oluyorum artık kısacası ferihayla diğerine :27:

Arkadaşlar şu Hande karakterının cep telefonu kılıfını nerden bulabılırım bılen varmı ?
cok guzel duruyor arattım nette ama bulamadım

hande nikah kıyıldıktan sonra geldi neyse. seher de komik yaa ben hep sizin partiye oy veriyorum diyor bir de korayın annesine:1::1:

bülent de mi saneme aşık oluyor nedir:20::20::20:
ama lara ile de bir aşk başlatabilirler gibi geldi:44:

ne zaman gelinlik aldılar gülsümün çeyizi falan yokmu tamam durum ortada ama bu kadar çabuk nikah olurmu nerde oturcaklar

sehere çok güldüm memet gördünmü azdaha milletvekili oğlu bıçaklayacaktın :)

feriha da seherin sözünü dinliyor. seher bir saatliğine izin veriyor. feriha da emirin yanına gidip bir saatim var diyor:35:

Ya Allah rızası için şu Ferihaya bi göz makyajı yapsınlar yaa :) :)

canım bence bilerek öyle göz yapıyorlar kıza , bu bölümde baya belliydi , yoksa gözü öyle olan birine makyaj yapmamaları mümkün değil , badireden çıkmış bitkin kız imajı vardı , tipini falan görmeedin mi zaten saçlar falan bakımsızdı bu bölüm :)

feriha da seherin sözünü dinliyor. seher bir saatliğine izin veriyor. feriha da emirin yanına gidip bir saatim var diyor:35:

seherin sözünü dinlemezse gider babasına abisine anlatır diye tırsıoda ondan dinlio kız napsın yazık :)

Back