Emir'in Yolu Show Tv

önceden de 3. fragman çıkıyordu da ben mi görmüyordum yahuuuu..Hmmm tamam tamammm reyting derdine düştüler belli ne öpüşmedir o amanınnnnn

[video=youtube;IcS2d5vJUo0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IcS2d5vJUo0[/video]

Çok ayıp

ayyy ben bu fragmanı görmemiştimmmmm yaşasınn barışma var yaaa unutulması gereken çok şey var abowwww

bugune kdr öpüşsünler derdi herkes şimdide mılletı gectıler bu sımdı gereklımıydı dıye yorumlar begenmıyoruz dıye yorumlar begenmeyen bakmasın bence bosuna zaman kaybetmesın... hem olumsuz yorum cok hem izlenıyor ne anladım ben bundan..

üfffffffffffffffff ne fragmandi ama kizlar dayanamamis pespese topike eklemisler. bunlar öpüsürken gülsümle koray gibi devamini getirecekler sandim bizimkiler yere yigildi ne alaka sacma.................insan kucaklar en azindan SIKI SIKI o atesli öpüsmeden sonra. ayyyyyyyyyhhh bu bölüm cok güzel olucak kacirmayalim

benim yorumdan bahsediyorsan ben açıklamamı yorumda yazdım zaten.öpüşmeselerdi çok saçma diye ona demedim.okul önünde herkesin önünde öpüşmelerine saçma dedim.çünkü devamı gelmedi.ne bi barışma ne bi ilerleme.onuda fragman olarak göstermişlerdi daha fazlası olmadı.belliki dikkat çekilmek için yapıldı..çok havada kaldı.öpüştüler biri sağa biri sola gitti bir daha kavgalarına devam ettiler çok saçma oldu...

feriha coşmuş.hiç böyle yapmazdı kendi yapıştı çocuğa.bundan sonrası güzel olsun artık yaa17 bölümdür kavga gürültü ayrılık çok sıktı.bundan sonra güzel şeyler yaşasınlar düşmanlar tek tek nakavt olsun.seher,cansu,hande,sanem hepsinin ipliği pazara çıksın.anca öyle keyif alırım

ayyy acaba ferihanın babasına abisine falan emirin orda neden olduğunu nasıl açıklayacaklar merak ediyorum :26: umarım saçmalamazlar gene

ayyy offf dayanamıyorum kızlar meraktan çatlıcam fragmanlar yardımcı olmaktan çok kafamı iyice karıştırdı :44:tüyolar desem bi alem :44:

artık cuma olsun da rahatlıyayım

ya kizlar yemin ederim halil bu gece ruyama girdi feriha gibi benim pesimde dolaniyodu yan komsunun evini almis bana yakin olmak icin ruyamda coook korktum ya:18::18::18::18:
diziye cok mu taktim nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…