ferihaa yiyoo çocuğu resmenn
[video=youtube;IcS2d5vJUo0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IcS2d5vJUo0[/video]
Çok ayıp
sana bişi oldu sandım , diyo ...
e bişi oldu zati , ferinin rüyası olmasın bu :26:
bus hadi topigimize don size erik getirdim
bugune kdr öpüşsünler derdi herkes şimdide mılletı gectıler bu sımdı gereklımıydı dıye yorumlar begenmıyoruz dıye yorumlar begenmeyen bakmasın bence bosuna zaman kaybetmesın... hem olumsuz yorum cok hem izlenıyor ne anladım ben bundan..
üfffffffffffffffff ne fragmandi ama kizlar dayanamamis pespese topike eklemisler.bunlar öpüsürken gülsümle koray gibi devamini getirecekler sandim bizimkiler yere yigildi ne alaka sacma.................insan kucaklar en azindan SIKI SIKI o atesli öpüsmeden sonra. ayyyyyyyyyhhh bu bölüm cok güzel olucak kacirmayalim
feriha coşmuş.hiç böyle yapmazdı kendi yapıştı çocuğa.bundan sonrası güzel olsun artık yaa17 bölümdür kavga gürültü ayrılık çok sıktı.bundan sonra güzel şeyler yaşasınlar düşmanlar tek tek nakavt olsun.seher,cansu,hande,sanem hepsinin ipliği pazara çıksın.anca öyle keyif alırım
ayyy acaba ferihanın babasına abisine falan emirin orda neden olduğunu nasıl açıklayacaklar merak ediyorum :26: umarım saçmalamazlar gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?