• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Ferihanın dengesiz abiside hesap sorar artık. Niye senin kucağında Feriha, napıyosun Ferihaya, Feriha Emirle ne işin var:1::9:Bundan sonraki bölümlerdede hesap sormaları izleriz artık.İnşallah bundan sonra Emirle Feriha önce birbirini anlarlarda sonrada diğerleri anlar:47:Şu Halili Seheri birde Cansunun kafalarını birbirine vurup yıldız uçurucan kafalarında:1:.Al birini vur ötekine:9::41::47:

sanırım emir ölüyoo ve diziden ayrılıyo:(
bir yerde okumustum ama ihtimal vermemiştim. şimdi hak verdim:31:

Twitterde setten biri tiyo vermiş.Gelişmelere çok şaşırcaksınız ama olumlu yönde diye.:31:Emir ölmez ölürse diziyi şimdi bitirmeleri lazım.Bence twitterdeki haber doğru.

herseyın b.kunu cıkardılar yanı
oncesınde, artık yeter cok uzadı Emır ogrensın kapıcı kızı oldugunu dıorduk
sımdıde barıssınlar dıye dort goz olmus beklıyoruz peh!

Ah ah bir Chuck'ım wardı onuda berbat ettıler! sincik ne izliyciiim ben sorarım size
:50:

başka oyuncu olsa , hani baya ünlülerden , örneğin kıvanç tatlıtuğ gibilerden , çıkma ihtimali vardır , başka yerden daha iyi teklif alır çıkar dicem ama , bu emir zaten burda ünlü daha çıtır sayılır çıkmaz diziden yoksa forsu gider diyor ve ümid ediyorum :66:

bence emir vurulmadı bile köşeyi dönmüş gibi gözüküyo son sahnede iğnenin etkisylede yere oturdu

ya da ben öyle olmasını istediğim için öyle gördüm

mehmet öküzün trene baktığı gibi bakıyo git çocuğa yardım et al kardeşini

kaptanda ilk defa şoka girdi tamda girecek vakti buldu

babası desen ayrı alem kızımın o adamın kucagında ne var der gibi bakıyo

feriha zaten ayrı alem bö desen bayılıyo

neyse çok uzttım hepinize iyi geceler kızlar:16:

bence emir vurulmadı bile köşeyi dönmüş gibi gözüküyo son sahnede iğnenin etkisylede yere oturdu

ya da ben öyle olmasını istediğim için öyle gördüm

mehmet öküzün trene baktığı gibi bakıyo git çocuğa yardım et al kardeşini

kaptanda ilk defa şoka girdi tamda girecek vakti buldu

babası desen ayrı alem kızımın o adamın kucagında ne var der gibi bakıyo

feriha zaten ayrı alem bö desen bayılıyo

neyse çok uzttım hepinize iyi geceler kızlar:16:

bö desen bayılıo dedin ya , resmen sesli güldüm kendi kendime , allahta seni güldürsün ya of :66::66::66::66::66::66:

bö desen bayılıo dedin ya , resmen sesli güldüm kendi kendime , allahta seni güldürsün ya of :66::66::66::66::66::66:

ama yanlış mı söylemişim elinde bıçakla kzın yüzüne elini uzattı feriha güm:28:

sarraf iğneli iğneli adamı yere serdi bizimkinde tık yok

kızda akıl olsa silahla topuklarına sıkardı halilin al sıkmadı bizi bi hafta felç edicek

$403698_280351978685225_151654894888268_705748_1760572504_n.jpg gülsüme birşey olmuyor afk facebok sayfasından alıntıdır

ama yanlış mı söylemişim elinde bıçakla kzın yüzüne elini uzattı feriha güm:28:

sarraf iğneli iğneli adamı yere serdi bizimkinde tık yok

kızda akıl olsa silahla topuklarına sıkardı halilin al sıkmadı bizi bi hafta felç edicek

doğru diyosun canım ya , emir desen oda bi ara yumruk atıp bayılıp durdu , valla türk senaristleri böyle işte napalım ...

bide dizide bir hata , evdeki ailenin babası eve gelince bunlar imdat diye bağırdı falan adam direk odaya geldi ve öldü ya , ardından bunlar nikah için hepberaber odadan çıkarken evdeki anne ve çocuk bağlı halde masada oturuyodu , baba onları görmedi mi neden odaya girdi , yada onlar oraya ışınlandı mı , işte bir gözlerden kaça hata :))

doğru diyosun canım ya , emir desen oda bi ara yumruk atıp bayılıp durdu , valla türk senaristleri böyle işte napalım ...

bide dizide bir hata , evdeki ailenin babası eve gelince bunlar imdat diye bağırdı falan adam direk odaya geldi ve öldü ya , ardından bunlar nikah için hepberaber odadan çıkarken evdeki anne ve çocuk bağlı halde masada oturuyodu , baba onları görmedi mi neden odaya girdi , yada onlar oraya ışınlandı mı , işte bir gözlerden kaça hata :))

evet ya be kadın senin kocanı tahtalı köye yollamış bu adam sende hiç mi üzüntü yoktur ? bu kadar mı bıkmıştın kocandan ? :37:

ay allahım o nikah masası nasıldı öyle huu tam bi hediye paketi :1:

beni senaristi yapıcaklar bu dizinin yakar geçerim yemin ederim

evet ya be kadın senin kocanı tahtalı köye yollamış bu adam sende hiç mi üzüntü yoktur ? bu kadar mı bıkmıştın kocandan ? :37:

ay allahım o nikah masası nasıldı öyle huu tam bi hediye paketi :1:

beni senaristi yapıcaklar bu dizinin yakar geçerim yemin ederim

haahah :66: süslü püslü paket yapmış resmen evi mevi heryeri ay çok komikti

Beklentilerimin aşağısında bir Bölümdü ama güzeldi yinede ben beğeniyorum.
Feriha biiraz donuk geliyo bana tepkileri hareketleri hep aynı...
Bide 10 kere sormuştur Emir iyimisin Emir iyimisin bir ara takıldı sandım öylece:9:

Neyse yine merakla bekliyorum diğer bölümü:31:

Beklentilerimin aşağısında bir Bölümdü ama güzeldi yinede ben beğeniyorum.
Feriha biiraz donuk geliyo bana tepkileri hareketleri hep aynı...
Bide 10 kere sormuştur Emir iyimisin Emir iyimisin bir ara takıldı sandım öylece:9:

Neyse yine merakla bekliyorum diğer bölümü:31:

evet ya saf kız iyi olsa kaç yazar aklınız kullanıp çözemediniz ya o ipleri pess

bide özgün olamayan senaristlerimizden bi bombada gözümden kaçmadı , salak hande yatakta nutelle yiyordu kaşık kaşık , direk yabancı filmlerdeki depresyonda kovadan dondurma yiyenlerden çalmışlar :66:

Back