• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

bu iki bölüm sıkıcı gecti yaa psiko halil yüzünden üff neyse haftaya güzel bi bölüm olur dicemde gülsüm sanırım öldü bu defada emir yasar sanırım nede olsa basrolde :53:

bu bölüm çok saçmaydı
hele sonuna doğru iyice saçmaladılar bi emir bayılıyo bi feriha sonra birden ayılıyolar bu ne ya:111:

Son düzenleme:
bu iki bölüm sıkıcı gecti yaa psiko halil yüzünden üff neyse haftaya güzel bi bölüm olur dicemde gülsüm sanırım öldü bu defada emir yasar sanırım nede olsa basrolde :53:

bu bölüm çok saçmaydı
hele sonuna doğru iyice saçmaladılar bi emir bayılıyo bi feriha sonra birden ayılıyolar bu ne ya:111:

biliyorum canım orasını ama sözüm senaristlere , saçma olmuş bence yani :)

:1: :1:

kızlar sıkmayın canınızı.. barışmaları için ben bi hastalık bekliyordum ama halil manyağı çıktı
dizide zaten bu sezon sonunda bitiyor :1:

Bu bölümde içim sıkıntıdan patladı resmen kurtuldular kurtulacaklar derken deli halinin delilikleri bitmedi.Kurtuldular ama burunlarındanda geldi.İnşallah Gülsüm ölmezde Koray kurtarır ya:50:Halilde temelli belasını bulurda herkez kurtulur bizde psikopatı izlemekten kurtuluruz:47:

emir ölürse dizinin sürmesinin bir anlamı kalmıyor ki bence ölmez :19: gülsümde daha yeni astıydı kendini koray geldi onuda o kurtarır oda ölmez :D ohh tamam işte sezon sonuna da çifte düğün :1:

Back