Stephenie Meyerin Twilight Adlı Eseri Yerli Dizi Oluyor. Tüm Dünyada Büyük Tutkuyla Okunan Kitabın Telif Haklarını Satın Alan Medyapım Dizi İçin Hazırlıklara Başladı. Dizide Edward Karakterini Sezon Sonu Bitecek Olan Adını Feriha Koydum Dizisinin Başrol Oyuncusu Çağatay Ulusoy Olacakken Bella Karakterini İse Yerli Versiyonunda Pelin Karahan Temsil Edecek. Dizinin SHOW Tv Veya FOXta Olması Bekleniyor. Dizinin 2012 Eylülde Başlaması Planlanıyor.
(ALINTI)
bana yalan haber gibi geldi
Pelin Karahan'ı hiç Bella gibi düşünemedim birannassı olur acaba
bencede daha iyi birini bulabilirlerdi, yani yeni bir yüz olabilirdi mesela ... kendisini pek begenmemde
Stephenie Meyerin Twilight Adlı Eseri Yerli Dizi Oluyor. Tüm Dünyada Büyük Tutkuyla Okunan Kitabın Telif Haklarını Satın Alan Medyapım Dizi İçin Hazırlıklara Başladı. Dizide Edward Karakterini Sezon Sonu Bitecek Olan Adını Feriha Koydum Dizisinin Başrol Oyuncusu Çağatay Ulusoy Olacakken Bella Karakterini İse Yerli Versiyonunda Pelin Karahan Temsil Edecek. Dizinin SHOW Tv Veya FOXta Olması Bekleniyor. Dizinin 2012 Eylülde Başlaması Planlanıyor.
(ALINTI)
ya Türklerin yapabileceği bir iş mi Twilight ..
Bir bunu bozmamışlardı .
Ayrıca Çağatay ulusoy gb mımıksız yeteneksız sadece gorunus ıtıbarıyle kamera karsında olan bır erkekten Edward olur mu hıc ?
pelin karatayı saymıyorum bile yoruma gereksız yeteneksızlık abidesi..
Bişeye kalkışıyorsun madem oyunculuklarını konusturacak adamlar seçki bişeye benzesın ..
neyse nasılsa tutmaz
(ALINTI)
ya Türklerin yapabileceği bir iş mi Twilight ..
Bir bunu bozmamışlardı .
Ayrıca Çağatay ulusoy gb mımıksız yeteneksız sadece gorunus ıtıbarıyle kamera karsında olan bır erkekten Edward olur mu hıc ?pelin karatayı saymıyorum bile yoruma gereksız yeteneksızlık abidesi..
Bişeye kalkışıyorsun madem oyunculuklarını konusturacak adamlar seçki bişeye benzesın ..
neyse nasılsa tutmaz
işte tam da bu yüzden olur, edward da donuk bi tip zaten mimik yok ki.
Ayrıca da cok cirkin olur yapmasınlar ya hem pelin karahan ne alaka?
(ALINTI)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?