Emir'in Yolu Show Tv

Pelin Karahan'ı hiç Bella gibi düşünemedim biran nassı olur acaba

harıl harıl vampir dizisi yazılmaya başlandığını okumuştum gazetede.bu muymuş.ay inaşşlah kötü olmaz

ADINI FERİHA KOYDUM 42. BÖLÜM ÖZETİ ;

FERİHA HALİL'İN PENÇESİNDE, EMİR ONLARIN PEŞİNDE!

Feriha'nın kaçırılması ortalığı yangın yerine çevirir. Panik dalga dalga yayılırken hayatının en büyük çaresizliğini yaşayan Emir, çılgına döner. Feriha'nın kaçırılma anına tanık olan fakat gördüğü her şeyi kendine saklayan Cansu sessiz kalmaya kararlıdır. Koray'la geçirdiği geceden sonra pişmanlıkla kıvrana...n Gülsüm ise yaşananlar karşısında tamamen kabuğuna çekilir. Emir, Feriha'yı bulmak için çırpınırken aradan geçen zaman korkuları katlanılmaz hale getirir. Kapıcı dairesindeki yürekler alev alev yanmaktadır. Ailenin Levent'le kesişen yolları ise yeni bir dostluğun habercisidir. Feriha, Halil'in elinde dehşet anları yaşarken polisten gelecek iyi bir haber için çarpan yürekler de artık korkuya teslim olmak üzeredir. Kaçmak için her yolu deneyen Feriha'nın umutları tükenmek üzereyken Halil'in ise farklı planları vardır. Daha fazla bekleyecek gücü kalmayan Emir, Feriha'yı bulmayı başaracak mıdır?

ya Türklerin yapabileceği bir iş mi Twilight ..
Bir bunu bozmamışlardı .
Ayrıca Çağatay ulusoy gb mımıksız yeteneksız sadece gorunus ıtıbarıyle kamera karsında olan bır erkekten Edward olur mu hıc ?
pelin karatayı saymıyorum bile yoruma gereksız yeteneksızlık abidesi..
Bişeye kalkışıyorsun madem oyunculuklarını konusturacak adamlar seçki bişeye benzesın ..
neyse nasılsa tutmaz

dediklerine katılıyorum.ne pelin ne çağatay oyunculukta o kadar iyi değiller.ama aynı şeyi kristen ve rob içinde söyleyeceğim.oyunculukları berbat,zaten seride imdb den bi 5 üstü puan alamadı.ben öyle biliyorum en son durumu oydu.

ya allah için
twilight ve türk versiyonu

işte buna gülünür

pelin karahan mı
Hazalı da beğenmiyorum ama pelin daha bir dehşet bir kere Hazal'dan daha soğuk bir yapısı var. Güzellik desen beğenmiyorum, oyunculuk yok
ya çağatayın boyu 190 karşısına çıkardıkları oyuncu hep kısa özenle kısa boylu seçiyorlar heralde

Son düzenleme:

İşte tam da bu yüzden olur, Edward da donuk bi tip zaten mimik yok ki.

ayrıca da cok cirkin olur yapmasınlar ya hem pelin karahan ne alaka?

Robert pattinsona'a yeteneksız dersek mımık yok dersek haksızlık yapmış oluruz
Bknz : Remember Me
Alacakaranlık serisinde sadece birinci filmde iyiydi gerisinde adam da ciddi bir gerileme söz konusu . ama bu partnerıylede ılgılı olabılır dıye dusunuyorum..
Genel olarak zaten vasat bir film ..

Kıvanc'ı oynatsınlar edward olarak karşısınada beren saatı koysunlar ohh bak nasıl bır alacaranlık cıkıyor ortaya

olmaz bence ya vampirler türk versiyonunda komedi olur.ama ordaki kız da vampir olsaydı pelin karahana iyi olurdu.kız tam vampir tipi

birseyide kopya yapmasınlar yahu..bence hicde hos olmaz beceremezler

o iş yaaaaaşşşş. yapılsa bile biz yapamayız.
komediden başka bişey çıkmaz ortaya. ayrıca nedir bu işin cılkını çıkarma çabası anlamış değilim.
bana kalsa keşke filmler de çekilmeseydi sadece kitapları okunsaydı. filmler hiç bir zaman kitaptaki ayrıntıları asıl duyguyu düşünceyi veremedi.
bu arada çağatayı da çok beğenirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…