• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

halil ferihayı daha önce götürdüğü eve götürür bence. feriha emire olanları anlatırken halilin kendini daha önce kaçırdığında o eve götürdüğünden de bahsetmişti. evin nerde olduğunu dedi mi hatırlamıyorum ama demediyse de halilin ailesinden falan öğrenip kurtarırlar ferihayı herhalde.

:7:
halil ferihayı daha önce götürdüğü eve götürür bence. feriha emire olanları anlatırken halilin kendini daha önce kaçırdığında o eve götürdüğünden de bahsetmişti. evin nerde olduğunu dedi mi hatırlamıyorum ama demediyse de halilin ailesinden falan öğrenip kurtarırlar ferihayı herhalde.

evet olabılır bence ama emır sorarsa ailesıne emır ile feriha arasında kı olayıda öğrenır belkı daha degısık yöntem olabılır ama o eve götrebilir.

gülsüm ve koray beklenmeyen performansınızı alkışlıyorum.

emir ve feriha siz de türünüzün ilk örneği olarak trip atarak bebek sahibi olun inşallah.

bu gülsüm ne yaptı şimdi ya.az değilmiş.türbişon istemeye gitmesi zaten başlı başına gereksizdi.leventin ailesi ne şimdi.hepsi bi tuhaf.onların sorunu da neyse bi çözülse artık.sanemde artık deli etti beni.cansu babasını leventle aldattığını bi öğrenirse icabına bakar onun

Halili bir şekilde soktular ya diziye bir şekilde saçmalıklarıda görmezden gelmemiz gerekiyor..
tamam ayrıntılara takılmayalımda dizi bilim-kurgu dizisi değil ki bazı şeylerde mantıkta aranacak
adam içeriye birini vurarak girdi yani potansiyel bir tehlike
ferinin evinin önünde bir ekip herhangi bir önlem olması gerekmez mi..
kıyafet buluyor kendine ,eter buluyor normal yaşamını idame ettiriyor
hiç mi uyarı gibi bişey olmuyor
gülsüm hususunda çok diyecek bişeyim yok
bir çok yerde feriha ile kıyaslamışlar ama
feri ne olursa olsun etilerde büyümüş bir tip
onların hayatlarına uzak dahi görünse yakın büyümüş
buranın kültürü ile yetişmiş yani bir istanbul kızı
gülsüm cafede öpüşenlere dahi iğreti bakan biri olarak çabuk havaya girmesi normal
muhtemelen ilk yakınlaştığı birisi ilede yattı
bülentin sorunu bildiğin deli
hepsi annesine çekmiş bülentin dediği bir lafı sevdim demir leydi ile yemek yiyoruz dedi ya
oysaki leventi çok iyi anlamış olmalı bülent
kendiside aynı kültürle ve sevgisizlikle büyümüş ve isyankar tavırlar içinde sadece levent daha iyi yetişmiş ve babasına çekmiş gibi duruyor şu durumda:34:
annesiylede bübü aynılar soğuk nevaleler
memetin artislik tavırları zaten iğrenç
kendi manyak karısıyla birşey yokken yattı kalktı ama kız kardeşinin gözüne erkek gözü değemez misali...
dahada çok var bu dizi hakkında konuşulacak ta
hem sinir oluyorum hem seyrediyorum mazoşistim ben

emir baya pişman olmuş.bu gazla barışırlar tabi feriha yine bi manyaklık çıkarmazsa.bu arada bu dizinin müziklerine bayılıyorum ben ya etkiliyor resmen beni.

gülsüm ve koray beklenmeyen performansınızı alkışlıyorum.

emir ve feriha siz de türünüzün ilk örneği olarak trip atarak bebek sahibi olun inşallah.

çok güldüm ya 42 bölümdür doğru dürüst öpüşemediler bile oysa gülsüm dakika bir gol bir:27:

23.bölüm daha doyasıya bakacağım emire:)başka dizilerde olursa ordan izlerim onu..bir ara kıvanç tatlıtuğda olduğu gibi:1:ama gülsüm ile korayı merak ediyorum,bu bölümde ne olacak acaba?

23.bölüm daha doyasıya bakacağım emire:)başka dizilerde olursa ordan izlerim onu..bir ara kıvanç tatlıtuğda olduğu gibi:1:ama gülsüm ile korayı merak ediyorum,bu bölümde ne olacak acaba?

kuzummm kız bi tirbişona gitti feriha bile niyeti bozdu ama gülsümle koray gibi ilk günden değil yazık oldu valla yönetmene yalvaralımda alsın koray kızı yada aşık olsun soğumasın bu olayı hande duyarsada hiç iyi şeyler olmaz.. amann bu bölüm herşey karışık yeni yıla çok karışık girdi.. Emir ferihayı bulcak mı napıcakkk :52::52::52: amaninnnnn

Stephenie Meyerin Twilight Adlı Eseri Yerli Dizi Oluyor. Tüm Dünyada Büyük Tutkuyla Okunan Kitabın Telif Haklarını Satın Alan Medyapım Dizi İçin Hazırlıklara Başladı. Dizide Edward Karakterini Sezon Sonu Bitecek Olan Adını Feriha Koydum Dizisinin Başrol Oyuncusu Çağatay Ulusoy Olacakken Bella Karakterini İse Yerli Versiyonunda Pelin Karahan Temsil Edecek. Dizinin SHOW Tv Veya FOXta Olması Bekleniyor. Dizinin 2012 Eylülde Başlaması Planlanıyor.

(ALINTI)

bana yalan haber gibi geldi :27:

Son düzenleme:
Stephenie Meyerin Twilight Adlı Eseri Yerli Dizi Oluyor. Tüm Dünyada Büyük Tutkuyla Okunan Kitabın Telif Haklarını Satın Alan Medyapım Dizi İçin Hazırlıklara Başladı. Dizide Edward Karakterini Sezon Sonu Bitecek Olan Adını Feriha Koydum Dizisinin Başrol Oyuncusu Çağatay Ulusoy Olacakken Bella Karakterini İse Yerli Versiyonunda Pelin Karahan Temsil Edecek. Dizinin SHOW Tv Veya FOXta Olması Bekleniyor. Dizinin 2012 Eylülde Başlaması Planlanıyor.

(ALINTI)

bana yalan haber gibi geldi :27:

doğruysa harika bişey :46::46::46::46::46::46::46: alaca karanlığı çok severim ve türk dizisi olarakta izlemeyi çok isterim :46::46::46:

Back