Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun bir süre Halil karakterini askıda beklettiler olmayacak yerde çıkardılar birkere nasıl ferihayı apartmandan dışarı çıkartıyor zaten kendi evlerinin merdivenlerindelerdi hiç mi bağırmıyo bu kız da sesini duymuyolar hayret ..
bir feriha günü daha bitti :)) şimdi gelelim yorumlarımıza... emir-feriha ilişkisinin suyunun suyu çıktı şimdi birbirimiz için endişeleniyoruz ama sevgi bitti o akdar şeyden sonra beraber olamayıza bağlandı olay 20 bölümde böyleee gider. ha sevmediğim insan için niye endişeleneyim endişeleniyorsam niye sevdiğimi söylemiyorum orası tam bir muamma :18: ... çalışma kulübünde tamam barıştılar dedim hopaaaa ama sonunda: bizim için bittiye bağlandı olay. salağa yatırdılar bizi iyi mi? memetin ilişkiyi öğrenmesi yakın gibi... levente de oha diyorm bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla dedirtti orada koptum be. emir bari kafam başkasındayken gecelik ilişki fazla mesai geliyor diyip gönlümüzü fethettmişti . şimdi yaptığın o bilgeliğine yakıştı mı kaptaan? ben yakıştırmadım utanmanı, pişman olmanı bekliyorum en kısa zamanda tabee gecenin kızı kezban gülsüm dü. tirbüşon var mı? soruna koray güzel bi cevap verdi varmış kzım bi de hamile kalırsan hiç çekilmezsin be. cafede öpüşenleri görünce dediklerinin daha taze kezbanım eee allah kınamadığın şeyi yaşatmayana kadar öldürmezmiş (!). ama koray kıza sahip çıkar bi de evlenirse -gidişat onu gösteriyor emir ve feriha onun yerinde biz olacaktık boyutuna geçecekeler galiba, zannımca sanırsam :26:- korayın yüzüne tükürürüm. olum güncenin ne suçu vardı. hee köylü güzeli olunca sorun yok ama şehirde büyümüş kız olunca lo lo lo oluyor dimi kaz kafalı. neyse sinirlenmeyeyim daha fazla. diziler ile yaşayan teyzeye döndün sinirimi alamadım .emir ile ferihanın yeni yıla girme sahnesi çok zayıftı la bi atraksiyon olabilirdi. o kaçırılma sahnesi ile ilgili adam parayı bezi eteri nerde buldu bu adam ne yiyor ne içiyor gibi sorular sormayacağım ama kaçırma sahnesi de çok sönüktü be. haftayı şimdiden merak ettim emir aşağıya inecek kaçırıldığını görecek mi engelelyebilir mi? koray gülsüm ayılınca ne olacak bülentin sorunu ne? neyse haftaya görüşürüz. yok la ben o kadar beklemem ilk fragmanda burdayım