• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

hepsi bir yana da bu seher calorine'i, mukaddes yengeyi, ferhundeyi falan gelmiş geçmiş en kötü karakterleri bile çekilmezlik konusunda solda sıfır bırakır, gördüğüm anda kafasına bişeyler fırlatmamak için kendimi zor tutuyorum.akşam eşim diğer odaya geçti arada geldi beraber izliyoruz derken seher çıktı yeniden gitti, meğer onu görmeye dayanamıyormuş, ağzını açmasın çok sinir oluyorum neden katlanır ki bir aile buna:47::47::47::47:

hey allahım ya bu muydu yani büyük olay! Manyak halil tımarhaneden kaçmış,aman ne önemli!

şimdi feriha ortadan kaybolur sonra ararlar tararlar bu arada emiri alır bir vicdan azabı,sonra ferihayı bulur ama yine bi b.k çıkar ortaya yine barışmazlar.sonu yok bu işin bööyle uzar gider biz de alık alık izleriz:57:

ferihayı levent bulur mutlaka
hatta kurtarma sahnesinde ya silahın ya bişenin önüne atlar ve halil bunu vurur
feriha da salak benim için hayatını ortaya koydıu diyerek levente ilgi duyarsaaa
böyle giderrr

ama dünkü en güzel sahne apartman toplantısıydı
emir evi alması o fincan agızlı cansu psikobat ruhu canlandı:9:
Haa buarada salak bir oy ara ev sahibini ricada bulun kalın oyu kullanın diye
ama nolacakkk işte bizi kim kandırcakk bunlar böyle yapmasa :32::32::32:

dizide iyi giden hiç bişi yok ki şu sıra resmen iç sıkıcı
ay bi normal gitsin hataları
hep aksiyon drama
hele feriha iyice depresif gibi oldu kız gülmüyor
senaristler yapsın bi çözüm yolu barıştırsınlar şunları

kızlar ferihanın sonu bence şöyle olcak,feriha leventin annesiyle samimi olucak,emir hatalar yapıcak ferihayla kopucaklar iyice,hatta azrayla falan beraber olcak feriha ona aşık oldığunu düşünücek,bu zamanlarda levent onun yanında olucak,feriha levente aşık olucak evlenicekler ve emir pişman olucak

kızlar ferihanın sonu bence şöyle olcak,feriha leventin annesiyle samimi olucak,emir hatalar yapıcak ferihayla kopucaklar iyice,hatta azrayla falan beraber olcak feriha ona aşık oldığunu düşünücek,bu zamanlarda levent onun yanında olucak,feriha levente aşık olucak evlenicekler ve emir pişman olucak

ayyy naptın felaket senaryosu gibi.:2: birbirlerinden vazgeçip başkalrıyla olurlarsa izlemem valla:19::19::19:
denilenlere göre halil barışma sebepleri olacakmış.hatta emir rızayla beraber karakola gidecekmiş,zehrayı vurduğunu orda öğrenecekmiş.dergi yüzünden nişanlandığını öğrenecekmiş.ferihanın bulunmasına çok ayrdım edeceği için rıza arkadaşlıklarına ses çıkarmaycakmış.

ayyy naptın felaket senaryosu gibi.:2: birbirlerinden vazgeçip başkalrıyla olurlarsa izlemem valla:19::19::19:
denilenlere göre halil barışma sebepleri olacakmış.hatta emir rızayla beraber karakola gidecekmiş,zehrayı vurduğunu orda öğrenecekmiş.dergi yüzünden nişanlandığını öğrenecekmiş.ferihanın bulunmasına çok ayrdım edeceği için rıza arkadaşlıklarına ses çıkarmaycakmış.

senin senaryona bayıldım ya inşallah böyle olur :)

vaaayyyyyyyyy anasınııııı :27::27:
barışcaklar sanırım artık bu bölüm yaaaaa lütfen olsun emir sonunda sakinleşmiş gözüküyor :9:

bende bayildim senaryona umariz öyle gider. de feriha ne cabuk bulunuyor eger halil kacirdiysa anlamadim ben....... emir artik ferihayi hic yalniz birakmaz ooooohhh düsmanlari catlasin.

Ferinin karşılaştığı kişinin Aysun olduğu söyleniyor..
cansunun söylediklerini duyduktan sonra gözleri pörtlemişti hatırlarsanız..hışkkkk diye çekiverdi abla perdeyi gözlerini açıverdiya...
kaçırdıysa bu kadar çabuk bulunamazdı veya tedbir falan alınması gerekmez miydi
oysa feri okul kapısında görünce kalakaldı
ama aysunsa karşılaştığı bizi güzel yediler derim..bir aysun ablaya katil tepkisi verdi:52:

Uzun bir süre Halil karakterini askıda beklettiler olmayacak yerde çıkardılar birkere nasıl ferihayı apartmandan dışarı çıkartıyor zaten kendi evlerinin merdivenlerindelerdi hiç mi bağırmıyo bu kız da sesini duymuyolar hayret .. :37:

Back