bu halil tam bir zır deli haplardan feriha yazmış bide ok mu ne çıkartmış
ehehehee
bu adamın tripleri beni deli ediyorrr uleynnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu halil tam bir zır deli haplardan feriha yazmış bide ok mu ne çıkartmış
hey allahım ya bu muydu yani büyük olay! Manyak halil tımarhaneden kaçmış,aman ne önemli!
şimdi feriha ortadan kaybolur sonra ararlar tararlar bu arada emiri alır bir vicdan azabı,sonra ferihayı bulur ama yine bi b.k çıkar ortaya yine barışmazlar.sonu yok bu işin bööyle uzar gider biz de alık alık izleriz
bu senaristleri ben var yaa. dün cildirdim izlerken. yaa hic mi iyi bisi olmaz 90 dakikanin icinde?
kızlar ferihanın sonu bence şöyle olcak,feriha leventin annesiyle samimi olucak,emir hatalar yapıcak ferihayla kopucaklar iyice,hatta azrayla falan beraber olcak feriha ona aşık oldığunu düşünücek,bu zamanlarda levent onun yanında olucak,feriha levente aşık olucak evlenicekler ve emir pişman olucak
ayyy naptın felaket senaryosu gibi.:2: birbirlerinden vazgeçip başkalrıyla olurlarsa izlemem valla
denilenlere göre halil barışma sebepleri olacakmış.hatta emir rızayla beraber karakola gidecekmiş,zehrayı vurduğunu orda öğrenecekmiş.dergi yüzünden nişanlandığını öğrenecekmiş.ferihanın bulunmasına çok ayrdım edeceği için rıza arkadaşlıklarına ses çıkarmaycakmış.
ayyy naptın felaket senaryosu gibi.:2: birbirlerinden vazgeçip başkalrıyla olurlarsa izlemem valla
denilenlere göre halil barışma sebepleri olacakmış.hatta emir rızayla beraber karakola gidecekmiş,zehrayı vurduğunu orda öğrenecekmiş.dergi yüzünden nişanlandığını öğrenecekmiş.ferihanın bulunmasına çok ayrdım edeceği için rıza arkadaşlıklarına ses çıkarmaycakmış.