fragmana bak... her hafta zorunlu olarak izlettirddiğim kocamdan bile bi ohaa yedi dizi levent ne ayak bir dur kardeşim sırası diil demek geliyor içimden.. rica ediyorum midemi bulandırmasınlar kmin eli kimin cebinde moduna girmesinler. emir ile feriha aşkı mı ok. tamam beraber de olsunlar kavga da etsinler aşklarını en saçmalayacakları noktaya kadar getirsinler razıyım ama bin tane adamı ve kadını araya sokacaksanız o tutmaz işte. hadi leventi sığınacak liman gibi görebilir ailesinden göremediği şevkat için yanaşabilir ama emirin her gece ayrı kız moduna yine girmesini istemiyorum. zira o ferihaya çemkirirken kendi yaptıkları da az diil :113: . o içki olayına da katılıyorum sabah akşam o kadar içen adamın siroz olacağı garanti. sırf onla besleniyor gibi. abartmayalım. üstelik içki aleminden sonra sürekli bir araba kullanmalar, arabada tel ile konuşmalar kötü örnek bunlar.. gece gece oturup bunu dert edinip yazı yazıyorum ya bana da ayrıca helal olsun. ama o alkollü araç kullanımı hakikaten önemli yaaa