• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

fragmana bak... :20: her hafta zorunlu olarak izlettirddiğim kocamdan bile bi ohaa yedi dizi :9: levent ne ayak bir dur kardeşim sırası diil demek geliyor içimden.. rica ediyorum midemi bulandırmasınlar kmin eli kimin cebinde moduna girmesinler. emir ile feriha aşkı mı ok. tamam beraber de olsunlar kavga da etsinler aşklarını en saçmalayacakları noktaya kadar getirsinler razıyım ama bin tane adamı ve kadını araya sokacaksanız o tutmaz işte. hadi leventi sığınacak liman gibi görebilir ailesinden göremediği şevkat için yanaşabilir ama emirin her gece ayrı kız moduna yine girmesini istemiyorum. zira o ferihaya çemkirirken kendi yaptıkları da az diil :113: . o içki olayına da katılıyorum sabah akşam o kadar içen adamın siroz olacağı garanti. sırf onla besleniyor gibi. abartmayalım. üstelik içki aleminden sonra sürekli bir araba kullanmalar, arabada tel ile konuşmalar kötü örnek bunlar.. gece gece oturup bunu dert edinip yazı yazıyorum ya bana da ayrıca helal olsun. ama o alkollü araç kullanımı hakikaten önemli yaaa:kkk:

[video=youtube;QKbsJQIUKuY]http://www.youtube.com/watch?v=QKbsJQIUKuY[/video]

offf bu diziyi de abarttılar,hep aynı olaylar,aynı yaşam tarzları,aynı klasik laflar her dizi de mutlaka birşey çıkartıyorlar bu dizi de bozdu iyice kendini :37:

Son düzenleme:
Feriha ve Emir’in yaşadıkları sarsıcı geceyi unutmaları kolay olmayacaktır.

Feriha, hayatının en zor gecesinde yanında Levent’i bulur. Levent ve Emir’in hesaplaşması ise artık kaçınılmaz hale gelmiştir. Şiddetli hesaplaşma, şahit olan herkesi farklı şekilde etkilerken, Feriha Nevbahar’ın dikkatini çekmeye başlar. Emir, apartmandan ayrılıp otele yerleşirken Feriha ise Levent’in aşk itirafı ile şaşkına döner. Mehmet’in Seher’i eve dönmeye ikna etmesi, Feriha’ları apartmandan attırmak isteyen Sanem’in eline büyük bir fırsat verir. Apartmandan atılma tehdidi ile burun buruna kalan aile aldıkları bir haberle altüst olacaktır. Emir ve Feriha arasında geçen geceden habersiz olan Gülsüm ve Koray, acı çeken aşıkları bir araya getirmek için bir plan yapar. Ancak işler umdukları gibi gitmez.

kızlar şimdi kanaltürkte emirin annesini oynayan kadın konuşuyo.verdiği tüyolar ;

- finale kalmadan aşk kazanacak (yani emir ve ferihanın finalden önce barışacağını ima etti)
- bu akşamın finalinde çook büyük bi sürpriz var,çok çok büyük bişey dedi.sunucular peki son sahnede kim var emirle feriha mı dedi,o da emir yok sadece feriha var dedi
bunun üzerine yine sorular geldi twitterdan falan.feriha hamile mi kalacak? hayır bu kadar kısa sürede mümkün değil zaten diye biraz da dalga geçti:) ferihanın babası çok zengin mi çıkacak? hayır öyle bişey de değil dedi.

ama gerçekten çok büyük bişey olacak dedi.bakalım ne çıkacak :10:

vermediler sanırım emir koşarak çıkıyosu evden ama eğer öyle bişey olduysa iğrençleşti bu iş..bu arada levent ferihaya aşık olduğunu itiraf ediyo bu bölüm emirle kavga ediyolar:34:

emirin feriha ile beraber olacağını zannetmiyorum bence tüyo doğru çıkcak gibi
emir büyük ihtimal banyoya falan götürür yüzünü yıkar ferihanın
sonra kendini evden dışarı atar feriha tabi şok :53:
ay bi an önce başlasa da izlesem meraktan çatlıyorum:9:

kızlar şimdi kanaltürkte emirin annesini oynayan kadın konuşuyo.verdiği tüyolar ;

- finale kalmadan aşk kazanacak (yani emir ve ferihanın finalden önce barışacağını ima etti)
- bu akşamın finalinde çook büyük bi sürpriz var,çok çok büyük bişey dedi.sunucular peki son sahnede kim var emirle feriha mı dedi,o da emir yok sadece feriha var dedi
bunun üzerine yine sorular geldi twitterdan falan.feriha hamile mi kalacak? hayır bu kadar kısa sürede mümkün değil zaten diye biraz da dalga geçti:) ferihanın babası çok zengin mi çıkacak? hayır öyle bişey de değil dedi.

ama gerçekten çok büyük bişey olacak dedi.bakalım ne çıkacak :10:

bu akşamın sonunda çok büyük bişey olacakkk ,
ay meraklandım şimdi ama byük bişey olmazsa varya ben gider o ferihayı bulur döverimm :9::9::9:

Back