Emir'in Yolu Show Tv

adını feriha değil kabız koysalar ne kaaa güzel olurdu...
bir resim kalmıştı sanırım oda oldu tüm kangrenler bir bacakta toplandı
cuma günü dizinin sonunu görünce artık gayrı ihtiyari eehhhh dedim yani...
daha ne kadar oyalayacaklar bilmiyorum
cuma günümü dolduracak bişey olsa o tarafa kayacağım artık

haftalardır çok fazla tüyo ve foto paylaşıldığı için dizi ekibi bir sürü önlem almış.reytingleri etkiliyormuş,dizinin heyecanı gidiyormuş.tüyo arayayım derken buldumama bu hafta çok farklı şeyler olacakmış.ekrana kilitlenecekmişiz.valla cansunun,seherin,sanemin pisliği ortaya çıkmadan,emir feriha barışmadan ekrana falan kilitlenmyiz haberiniz olsun.ben aşk dolu duygusal sahneler görmek istiyorum artık

evet sözüm ona şöyle olacakmış;

Emir halili ögrenince ilk Ferihayi evden atmak isticek ama Feriha dicek : Sen ne bilyisoun ? beni dinlemedenmi yargilican ? Sen beni ne saniyosun söyle sene ?
Hem seni hemde onumu aldatimi .. böylemi oldugunu saniyosun ..SÖYLE ?
Emir : Feriha der ve susar
Feriha : bosver ya , evet bunuda düsün ne fark edicek ! Evet ikinizi birden ayarladim ..banada bu yakisir demi.. hic dinleme bosver ya der .
... Ve tam kapiyi acar ve gitmek ister , o sirada emir ferihanin kolunu sikar ve der : Anlat herseyi anlat , bu adam kim ? bu fotoraf ne ?
Feriha : zaten inanmicaksinki bosuna..
Emir : Feriha nolur anlat . Oturalim 10 dk sadece anlat ama nolur.
Feriha ve emir oturu ...
Feriha herseyi anlatir dergiyi , zorla evlendirmek istedigini filan herseyi.
Emir ( saskinca ) der : Sen neler cekmisin Feriha ?
Feriha aya kalkar ve ) der : bosunaymis ama..
Arkasini döner ve gider.
Emir tekara elini tutar ve der : hic bisey bosuna degil.
VE ÖPÜSÜRLER !
Sonra feriha utanir ve yere bakar , öpüsmeden sonra.
Emirde utanir ve der : tasinmiyorum
feriha güler ve bisey diyemez : ben iniyim artik der
Emir : seni seviyorum der

fazla sallamışlar emir kim dinlemek kim,feriha kim anlatmak kim haha

* Seher Ferihanın odasını karıştıracak.Gülsümde bu arada bunu görecek.Seher odayı karıştırırken Cansu hakında bir kaç birşeyler soyleceyek halasına ne soyleyecegını cuma görücez.Gülsüm herseyı Ferihaya anlatıcak.

*gebze de hastanede çekimler varmış feriha cansuya fotoğrafi verdiği için kızacak kavga edeceklermis cansu ferihayi merdivenlerden itecek hastanelik edecekmiş ........

* Hande korayla konuşmak için okula gelecekmiş ama koray bu sefer çok asi davrancakmis........

alıntıdır.

Facebook'da dolanan tüyolar:

setten : Cansunun Ferihayi Itmesini Emir Görecek.

Kesin Tuyo: Emir Butun Okulun Önünde Cansuyu Azarlayıp Çok Kötü Bağrıyor ve Ferihayı Alıp Arabayla Gidiyorlar.

A.F.K 39.BÖLÜMDE;
-EMİR CANSUYA BAGIRICAK
-FERİHA HASTANELİK OLUCAK..
-EMİR VE FERİHA MESAJLASMA SAHNESI OLUCAK
-CANSU SANEM LEVENT ILISKISINI ÖĞRENICEK
-CANSU EMIR VE FERIHANIN BARISTGIINI ÖGRENINCE TEYZESINI ARICAK VE YANINA GITMEK ISTEYECEK.

tüyo 2.
bi kızın babası dizide genel müdürmüş
kızda 39.bölümün senaryosu varmış
bölüm sonunda emir feriha birlikte oluyomuş
tüyo3:
sanem hanımla ünalın ilişkisini öğrenen emir çok sinirlenicekmiş.
ve sanem hanıma hesap sormak için gittiğiinde "levent bey bitti şimdi sıra babamda mı geldi "diyormuş ve cansu herşeyi duyuyormuş :O

ALINTI

anammm tüyolara bak hele..

bence emir ferihaya konuşma hakkı vermicek.feriha resime bön bön bakıcak..

sıkıldım artık aşkk istiyoummm aşk..

bu arada bu çekimler nerede,ne zaman oluyor kızlar bileniniz var mı?

sete giden kk kızlrı oluyorr sesime gelin lütfennn

daha çok ortaokul liseliler gidiyor,istanbulda olsam utanmasam bende gitcem çağatyı görmeye.beykent şişli kampüsünde çekimler hafta sonu oluyormuş.

Tüyolar:

Bir set çalışanından ;

Bölüm sonu Emir ve Feriha'yla ilgili. Dizinin gidişatına uygun değil , çok beklenmedik vede şaşırtıcı bir durum.

Ayrıca Levent'e asistan geliyor.

ALINTI

amma çok tüyo dönmüş yahu
ya bir an önce dinleseler birbirlerini yoksa bi cacık olmaz uzar da uzar bu olay

39. bölüm fragman çıkmış kızlar izlediniz mi ?feriha gecelik giyiyor emire çıkıyor emirde onu öpüyor falan doğru mu ki :26:

ben burda gördüm fragmanı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende şaşırdım,sonunda ferihadan bir hareket gelmiş :S
Bence Emir reddeder zaten ferihanın üzerinde pek eğreti durmus geceliği kırmızı ruju filan,neyse fazla bekletmezler tüm bölümü özetleyen fragman diizisi geliverir 1-2 güne...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…