• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

emir cok sevgi dolu bakiyor yaaa. insanin ferisin yerinde olasi geliyor valla o kadar yani. seytan diyor git at su ferisi su salincaktan sen otur yerine... ahhh allah sahibine bagislasin napalim :31:. önceden bereaberlerkende cok güzel bakiyordu. askini tam anlamiyla yansitiyordu. sanki gercekmis gibi. emir bence cok güzel oynuyor. röportajlardada söylüyor oyunculuktan keyif aldigini gercektende öyle. bence cok iyi bi oyuncu olma yolunda ilerliyor. feriha ise bön bön bakiyor.

evli barklı kadınlar imirr diye kafayı yicez hee :))) bu arada bu bölüm feriha emirin arabasıan binip gidiyorlarmış okuldan.o merdivenin başından cansu bakakalıyormuş sonrada ağlamaya başlıyormuş..ohhh canıma deysin:9::9:

benim eşim galeride çalışıyor...emir in gerçek babası kartal arabasını satıp lüks bi jip almış...babasının adıda AYLİN MİŞ...:44:
Oğlanda gelmiş babasıylaa çok mütevazi ve hoş insanlarmış..kibir hiç yokmuş...

Son düzenleme:
evli barklı kadınlar imirr diye kafayı yicez hee :))) bu arada bu bölüm feriha emirin arabasıan binip gidiyorlarmış okuldan.o merdivenin başından cansu bakakalıyormuş sonrada ağlamaya başlıyormuş..ohhh canıma deysin:9::9:

hic sorma bizi cileden cikardin emir.ama cok hos cocuk yaa kusursuz güzellikte mübarek. umarim öyle olur bu bölüm canim.fregmandanda bisey anlasilmiyorki. sadece insanin kafasinda soru isaretlerini cogaltiyor o kadar.....

benim eşim galeride çalışıyor...emir in gerçek babası kartal arabasını satıp lüks bi jip almış...babasının adıda AYLİN MİŞ...:44:

ben yerinde olsam esimi arada bir ziyarete giderdim su galeriye :9: ......... :27: :47:

maşallah kartalı satıp jip almış hemen eee paralar geliyor tabi :9::9:

38. Bölüm özeti
EMİR FERİHA'YA VEDA MI EDECEK?

Emir ve Feriha kapıcı dairesinde duygusal olarak zor anlar yaşarken Mehmet'e yakalanmaları ile işin rengi değişir. Yaşananlar Emir ve Feriha'yı aralarındaki engellerle yüzleştirirken aralarındaki duygusal tansiyon yerini karşılıklı adımlara bırakır. Bu sırada, Sophie tarafından kapatılan araba borcu yanlış anlamalara neden olur. Emir ve Feriha'nın yeniden yakınlaşması Cansu'yu korkuturken, Hande'nin yokluğu da Cansu için işleri zorlaştırır. Öte yandan kardeşiyle görüşmek isteyen Levent'in Nevbahar'la buluşması zorlu geçer. Sanem ise Ünal'la olan iş ilişkisini daha sağlam bir zemine oturtma çabası içindedir. Feriha'nın gerçekleriyle olanca çıplaklığı ile yüzleşen Emir, apartmandaki varlığının Feriha için tehdit haline geldiğini görür ve taşınmaya karar verir. Ne var ki, aşıklar için beklenmedik bir gelişme kapının eşiğindedir.

Emir tam kapıdan çıkmak üzereyken Mehmet geliyor, Emir’i Feriha’nın odasına götürüyor yumruk atıyor Emir’in,, Emir yere yığılıyor Feriha bağırıyor. Emir vurmamak için gözlerini sıkıyor kendini tutuyor. Sonra evden çıkarken ferihaya bakıyor

Feriha: Biz çok imkansızmışız meğer.
-
Emir: Onu o evden çekip çıkarmak istedim.

[video=youtube;KUwbbPMU06Y]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KUwbbPMU06Y[/video]

Ayy imkansızlara gelesicenin ferihası...
hadi adam senin kapıcı olduğunu bilmiyordu sen herşeyden haberdar başladın ya ilişkiye
şimdi neyine imkansızmışız diyorsun
Allahım bu senaryoyu yazanlar içimi şişirdi cidden
5 bölümdür dizi bir arpa boyu yol alamadı ya ve devamda edecek

hadi adam senin kapıcı olduğunu bilmiyordu sen herşeyden haberdar başladın ya ilişkiye

valla fatmagüle döndü hee hiç gelişme yok:50:

hakikaten haklısın yaa off içimi baydılar kaç bölümdür aynı şeyleri farklı versiyonuyla izliyoruz
bunalttılar artık barışmasınlar yaaa sıkıldım istemiyom artık

ayy fragmanlar berbat öl ferihaa ölll ölde emir bari cansu yada handeye kalsın senin bu hallerin sıktı izlemeyeceğim artık zaten fragmanlar yetiyor başkada bişi olmuyor ki zati..

ay sevsinler fregmaninizi hicbisey anlatmiyor. hatta izlemeye istahimizi bile kapatiyor. ne bu negatiflik. sanki hersey daha kötüye gidiyormus gibi.... tam gelisme olucak diyoruz fossss sacmalamaya basladilar artik. bu kadar yakinlasmadan sonra daha ne imkansizligindan bahsediyorlar. barisacaklarsa barissinlar artik. sürekli yeni yeni sorunlar eklenmesin. beni bile cileden cikardilar yani hep savunurdum..........
onlari o evde öyle hayal etmemistim. cok negatif olaylar oluyor galiba dizinin büyüsü kaciyor artik yavas yavas. senaristler duyuyyormusunuz huuuuu. emircagzimin agzini burnunu kanatmissiniz oda ne diye karsilik vermediyse. bu mehmetde iyice havalandi artik birinden bi gün cok fena bi kötek yiycek durun bakalim. kendi ondan bundan kalma kadinla evlendi ferihaya neler yapiyor. kizin arkadasi bile olmiycek yani... ama mehemte en güzel tokati zaten karisi vurucak. su gercek yüzü bi ciksinda hele o zaman gör mehmet efendi dayilanmayi. emirden o kadar sopa yedi adam hala dayilaniyor yaaaaa hayret bisey.

-emir taşıncak
-Ünal emirin evinde gelicek konuşucaklar o sırada kapıya rıza gelicek emir çöp yok dicek.
-emir nişan olayını öğrenicek
-emir ve feriha mesajlaşıcak
-koray feriha ilel konusucak
-koray cansuyla konuşucak
-hande ortadan kaybolucak
-levent kardeşiyle konuşmaya çalışıcak
-sanem depresyona giricek levent yüzünden
-mehmet emiri dövücek :@
-feriha ilişkileri hakında gülsümle dertleşicek
-koray olaya el atmaya başlayacak (barıştırmak için)
-koray emirin haline çok üzülücek
-Cansu planlarına seherle devam ediccek
-Seher Mehmetin sakladığı nişan resmini bulucak (nişan resimlerinden birtek o kalmıştı)
-aysun saneme ve tüline daha yakın olmaya başlayacak
-zehra ferihayı arayacak konuşacaklar
-emir borç meselesini levent ödedi sanıcak ve ferihaya bağırıcak
-emir ve feriha aynı arabaya binip gidicekler
-emir borcun başkası tarafından ödendiğini öğrenince yine ferihayı suçladığı için üzülecek
-dayak olayından sonra emir ferihaya daha çok üzülmeye çalışıcak daha çok sahiplenici olacak ferihaya karşı
-emir leventte feriha sadece bana ait diyecek
-Cansu emir ve ferihanın arabaya binip gittiğini görünce ağlayıp sinir kriiz geçiricek (bu sahnede çok sevinicek xD)
-azrayı bu hafta göreceğiz ferihayla konuşucak
-Emir azranın saçını okşayacak kıskandırmak için (bu kesinmi bilinmiyor pazar gunu sette oldu ama çağatay olarakmı yoksa emir olarak mı azranın sacını okşadı çağatay kimse bilmiyor)
-nişan olayının dergi yüzünden olduğunu öğrenince koray üzülücek (bu bu bölümdemi yoksa 39 bölümdemi olucak bilmiyorum)
--Cansu Aysun'u arıyor ve Emir'i dövenin Ferihanın kardeşi olduğunu söylüyor.
alıntıdır.

Son düzenleme:
Back