• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Özellikle dargın oldukları sahneleri abarttıklarını ve bölüm olarak çok uzattıklarını düşünüyorum sanki gösterilecek başka sahneler,olaylar yokmuş gibi dizinin uzun bir zamanını emir ve feriha tartışmalarıyla geçiriyorlar,izleyici artık sıkıldı hep aynı olayları,tartışmaları izlemekten,ayrıca izleyici heyecan arıyor kendi hayatlarında sorunlarını,dertlerini yada canlarının sıkıldığı birşeyi unutmak için yada kafasını dağıtmak için heyecan istiyor ama gittikçe içimizi karartıyorlar gerçekten..

Bu arada bu bölümde barışıcaklarmış galiba.

Kara bahtlı kem talihli Feriha :))) hep kara bulutlar bu kadar olur yani..bu kız hiç gülmeyecek mi ya :))

ya şu barışma olayını,seherin,cansunun handenin oyunlarını ne kadar uzattılar artık.valla sıkıntı geldi bıktım.bu gece daha çok bir çocuk sevdime baktım.iyi bir şey görene kadarda ferihadan zevk almayacağımı anladım.seher yüzünden diziyi bırakmak üzereyim.

resim olayıda iyice bozdu yine işleri yaaaa deli olcam..şimdi bu öküz emir yine trip atcak ferihaya...daha bilmediğim nelerin var diye ...kesin kesin..sıktı artık..bu arada son bi kaç bölümdür emir kilomu almış..yoksa bizim tvden mi öyle gösteriyo..o yanaklar ne öyle...inş doğacak olumda öyle olursa..yerim yanaklarını:16:.......feriha ne mıymıy rolünde..gerçektede böylemi? bu kız yaa..iki lafı bir araya getiripte bişi yapmıyo..yada seneristler yaptırmıyo o sahneler çok gıcık oluyo..:52:..özellikle rica ediyorum emirle konuşurken şu kız artık daha keskin daha kendinden emin konuşsun yaa..mıy mıyda mıy mıy:57:...sehere gıcık olduğum kadar kimseye gıcık olmadım..bi insan rolüne bu kadar mı yakışır ve uyuz bi tip olur:57:..inş hamile olmadığınıda feriha öğrencek onun o zaman görcem ben onun o koca totoşunu.....tanker gibi mübarekkk:9:....:1:...ama hiç izlemiyordum ben bu diziyi ilk başlarda son bölümlerde izlettirmeye başladı...özellikle bu bölüm handeyi görmemekte tabi iyi oldu..uyuz oluyorum o kısa....beyazada çıkmıştı geçen hafta..küçükken karıncaları yermiş canlı canlı..kızın ruhu iç dünyası gerçektede sorunlu sanırsam :52:....silikon taktırmıştı çıkartmışmı ne..eskisi gibi kafam kadar durmuyo..zaten tel kadar bacağı var..gıcık oluyorum bide o bacağa tayt girmiyolar mı deli olcam ekran başında..yakışsa bari..bunların modacısı kim çok merak ediyorum valla...:57:..neyse çok uzattım ben kaçar.....inş yeni bölüm daha çekici olur.....

resim olayıda iyice bozdu yine işleri yaaaa deli olcam..şimdi bu öküz emir yine trip atcak ferihaya...daha bilmediğim nelerin var diye ...kesin kesin..sıktı artık..bu arada son bi kaç bölümdür emir kilomu almış..yoksa bizim tvden mi öyle gösteriyo..o yanaklar ne öyle...inş doğacak olumda öyle olursa..yerim yanaklarını:16:.......feriha ne mıymıy rolünde..gerçektede böylemi? bu kız yaa..iki lafı bir araya getiripte bişi yapmıyo..yada seneristler yaptırmıyo o sahneler çok gıcık oluyo..:52:..özellikle rica ediyorum emirle konuşurken şu kız artık daha keskin daha kendinden emin konuşsun yaa..mıy mıyda mıy mıy:57:...sehere gıcık olduğum kadar kimseye gıcık olmadım..bi insan rolüne bu kadar mı yakışır ve uyuz bi tip olur:57:..inş hamile olmadığınıda feriha öğrencek onun o zaman görcem ben onun o koca totoşunu.....tanker gibi mübarekkk:9:....:1:...ama hiç izlemiyordum ben bu diziyi ilk başlarda son bölümlerde izlettirmeye başladı...özellikle bu bölüm handeyi görmemekte tabi iyi oldu..uyuz oluyorum o kısa....beyazada çıkmıştı geçen hafta..küçükken karıncaları yermiş canlı canlı..kızın ruhu iç dünyası gerçektede sorunlu sanırsam :52:....silikon taktırmıştı çıkartmışmı ne..eskisi gibi kafam kadar durmuyo..zaten tel kadar bacağı var..gıcık oluyorum bide o bacağa tayt girmiyolar mı deli olcam ekran başında..yakışsa bari..bunların modacısı kim çok merak ediyorum valla...:57:..neyse çok uzattım ben kaçar.....inş yeni bölüm daha çekici olur.....

bunlar birbirlerini dinlemeden bu senaryo böyle uzar gider.borç olayındada aynı şeyi yaptı hiçbirbirlerini dinlemiyorlar hemen höt zöt..bu arada evet emir bayağı bi kilo almış.yanaklar dolmuş,gözler kısık kalmış :))..ay ama yeter ya barışsınlar gerçekten çooook sinir olmaya başladım barışmaları neysede diğer cadıların oyunlarıda çıksın meydana.

Ben dediğim gibi izlemedim bu bölümü hiçte pişman değilim vakit kaybı olurdu :1: yorumlar ve fragmanlardan takip etmek çok bile bu diziye artık iyice sıkıldım :19: :))

içim şişti yaa. kimse kimseyi dinlemiyor. ikisini de hapsedicen bi yere yazık ya seyirciye ne konuşacaksanız konuşun diycen. ne bu be maymun ettiler beni.
azra ile emirin muhabettine bayıldım. aynı tipte bir arkadaşım var. çok gerçekçi olmuş
bundan dünyada bi tane var dedirtti bana :))
koca yalan olan 3 saatimde 3 dakikalık bi gülümseme yarattılar bende.

içim şişti yaa. kimse kimseyi dinlemiyor. ikisini de hapsedicen bi yere yazık ya seyirciye ne konuşacaksanız konuşun diycen. ne bu be maymun ettiler beni.
azra ile emirin muhabettine bayıldım. aynı tipte bir arkadaşım var. çok gerçekçi olmuş
bundan dünyada bi tane var dedirtti bana :))
koca yalan olan 3 saatimde 3 dakikalık bi gülümseme yarattılar bende.

offf kanka valla sıktı yaa.artık birbirlerini dinleseler barışsalar herşeye göğüs gerseler.seher cansu hande sanem out olsa foyaları meydana çıksa.cansunun hasta kişilikli olduğumu öğrense falan offff:41::41::41::41:

Bu dizide amma kötü oldu haa.Filmi Feriha kötülere karsi diye degistirseler barii.Bu kadar kötüye karsi aslinda dizinin sürekli ferihanin zaferiyle sonuclanmasi gerekir diye düsünüyorum.bence ancak böyle uzun seyredilirler.

dunkı bolumden ıcım sıstı yanı kasvet bastı ruhumu.
belkı bır dahakı hafta ızlemeyı bırakırım. cidden sıktı artık.
zaten bı tek cagatay ıcın ızlıyorum ve vahıde hanım ıcındı.
gerısı tırı vırı

Back