fragmanı dikkatli izleyin kızlar
takozsuz hali;Eki Görüntüle 306137
takozlu hai;Eki Görüntüle 306138
merguanacigim cok dikkatli bir izleyicisin tebrik ederim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fragmanı dikkatli izleyin kızlar
takozsuz hali;Eki Görüntüle 306137
takozlu hai;Eki Görüntüle 306138
daha çok ortaokul liseliler gidiyor,istanbulda olsam utanmasam bende gitcem çağatyı görmeye.beykent şişli kampüsünde çekimler hafta sonu oluyormuş.
kesin emir nişan resmini gördükten sonra yok ben sana dokunmaya kıyamazken sen ellerinmi oldun duygu sömürüsü yapar.feride gööyaa bekaretini kanıtlamak için böyle bişey yapar.ne kadannn banel
ben de böyle bir banellik bekliyorum kankiş ama çok saçma ya. senaristlerin değiştiği ne kadar belli...kesin emir nişan resmini gördükten sonra yok ben sana dokunmaya kıyamazken sen ellerinmi oldun duygu sömürüsü yapar.feride gööyaa bekaretini kanıtlamak için böyle bişey yapar.ne kadannn banel
daha çok ortaokul liseliler gidiyor,istanbulda olsam utanmasam bende gitcem çağatyı görmeye.beykent şişli kampüsünde çekimler hafta sonu oluyormuş.
Kızlar Beykent Ayazağa kampüsünde cekiliyor.Zaten bi kac dizinin okul sahneleri orada cekilmişti. Bizim eve 5-6 dk kadar uzaklıkta her sabah aksam önünden geciyorum ama rastladığım yok, malesef.. c
Feriha okuldan cıkıyor Ayazağa sonra bi duraktan otobüse biniyor bizim orayla alakası yok, zaten öyle durak sahnesinin cekileceği yerde doğru düzgün yok.
Ah Emir ah.
Ben diziyi interneten seyredemiyorum acaba neden?
iyide bu sadece nişandı,ne alaka yani bekaretini kanıtlamak için uğraşıyor.salak mı bu kız ya.bu dizide de bu tarafa çekmeleri çok yanlış açıkcası.sonuçta tüm herkes iziliyor bunu...!
ben de böyle bir banellik bekliyorum kankiş ama çok saçma ya. senaristlerin değiştiği ne kadar belli...
hadi ya ayazağa itünün oralarda mı bu okul incir reçeli?
kavak yellerindede böyle bi olay olmuştu
bu hazal güzel kız hoş kızda boy çok kısa ya.emir dalyan gibi,o yönden yakıştıramadım bi türlü...çok göze batıyor.anca platform giydiğinde biraz olsun yaklaştığı için idare edilir oluyor.onlarda bunun farkında olmasa takoz koyma gereği duymazlardı diye düşünüyorum.
kavak yelleri hatırlayamadım ya
ama feriha bıyunun kısa olduğundan yana mutlu ,ve her dizide oynayabiliyormöuş bu boyda olduğu için.
Hayır canım İtü de Ayazağa diye geciyor ama okul Ayazağanın tam içinde. Uzak yani oraya.
hımm anladım canım.otobüs tam önünden geçiyor mu canım?