• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

[video=youtube;QyK-52W5l24]http://www.youtube.com/watch?v=QyK-52W5l24[/video]

allam bu ne be. hadi verdin verdin o ne kıyafettir o ne paçozluktur ya. babetler rezalet, beyaz saten gecelik ıyyyy bi de beyaz kuşak bağladı yok kızım o kırmızı olacaktı :37: kırmızı eğreti bi ruj kusucam ya yok böyle bir rezalet. rüya felan diye düşünüyorum ama yok o ağlamalr mecburmuş gibi tavırlar rüya olamaz diyorum. ama rüya değilse de fakir yalancı ama gururlu :37: kızımız gururunu da kaybetmiş artık çemkirecek bir özelliği kalmamış demektir. allah akıl versin senaristlere resmen kendini ultra zengin adamın kollarına atıcak ha yok bekaretini kanıtlamak için felansa da hiç uğraşmasınlar bu kadarda olmaz. hani diyorum bi ferihayı emiri seven ama kırılan gururu nedeniyle dönemeyen kariyerine odaklanan bir kız haline getirseniz. çok zengin olmasın feriha ama şahinden hallice bi arabası olsun bi evi olsun işinde başarılı olsun. yaptığı projelerle daha öğrenci iken adını duyursun emir onu deli gibi sevmeye devam etsin. iş için sık sık biraraya gelsin. hatta babası onu kendi işletme müdürü felan yapmak istesin ama o kabul etmesin :97: neyse bu ferihayı çok gurursuz bir kız yaptılar adam hırsızlığında bırakın dilim varmıyor kötü kadınkonumuna bile sokuyor o hala imiiir immiir diye peşinden koşuyor yok arkadaş bu kadar da diil bu diziyi örnek alan binlerce ergenimiz var yazık etmeyelim bir jenerasyonda bi git ya diyen erkek için beni seviyor peşinden koşayım muhabetti yapmasın sonuç ergenlerimizi sevelim koruyalım kollayalım sahip çıkalım :kkk:

daha çok ortaokul liseliler gidiyor,istanbulda olsam utanmasam bende gitcem çağatyı görmeye.beykent şişli kampüsünde çekimler hafta sonu oluyormuş.

valla ben gitmek istiyorum bu haftasonu gitsem yakalayabilir miyim acaba?çok merak ediyorum ,telefonumda onun resmi var ekranda,hastayım çocuğa ya.

ağzım açık kaldı feriha napmış öyle ya.:53:
ama bu gösterdikleri bölüm bence tam dizinin sonunda olucak ,ve yine bizi meraktan çatlatacaklar.
anlamadığım hadi öpüşür koklaşırlar dedik ama bu kadarınıda demedik yaw:23:

ferihaaa kendine gellll

kesin emir nişan resmini gördükten sonra yok ben sana dokunmaya kıyamazken sen ellerinmi oldun duygu sömürüsü yapar.feride gööyaa bekaretini kanıtlamak için böyle bişey yapar.ne kadannn banel:20::20::20::20::20::19::19::19::19::19:

kesin emir nişan resmini gördükten sonra yok ben sana dokunmaya kıyamazken sen ellerinmi oldun duygu sömürüsü yapar.feride gööyaa bekaretini kanıtlamak için böyle bişey yapar.ne kadannn banel:20::20::20::20::20::19::19::19::19::19:

iyide bu sadece nişandı,ne alaka yani bekaretini kanıtlamak için uğraşıyor.salak mı bu kız ya.bu dizide de bu tarafa çekmeleri çok yanlış açıkcası.sonuçta tüm herkes iziliyor bunu...!

ben de böyle bir banellik bekliyorum kankiş ama çok saçma ya. senaristlerin değiştiği ne kadar belli...

daha çok ortaokul liseliler gidiyor,istanbulda olsam utanmasam bende gitcem çağatyı görmeye.beykent şişli kampüsünde çekimler hafta sonu oluyormuş.

Kızlar Beykent Ayazağa kampüsünde cekiliyor.Zaten bi kac dizinin okul sahneleri orada cekilmişti. Bizim eve 5-6 dk kadar uzaklıkta her sabah aksam önünden geciyorum ama rastladığım yok, malesef.. :50: c
Feriha okuldan cıkıyor Ayazağa sonra bi duraktan otobüse biniyor bizim orayla alakası yok, zaten öyle durak sahnesinin cekileceği yerde doğru düzgün yok. :9:

Ah Emir ah. :23::23:

Ben diziyi interneten seyredemiyorum acaba neden?

Kızlar Beykent Ayazağa kampüsünde cekiliyor.Zaten bi kac dizinin okul sahneleri orada cekilmişti. Bizim eve 5-6 dk kadar uzaklıkta her sabah aksam önünden geciyorum ama rastladığım yok, malesef.. :50: c
Feriha okuldan cıkıyor Ayazağa sonra bi duraktan otobüse biniyor bizim orayla alakası yok, zaten öyle durak sahnesinin cekileceği yerde doğru düzgün yok. :9:

Ah Emir ah. :23::23:

Ben diziyi interneten seyredemiyorum acaba neden?

hadi ya ayazağa itünün oralarda mı bu okul incir reçeli?

:))
bu ne laa şimdi...
kırmızı ruju :54: niye alet ediyorlar böyle bir sahneye
vamp kadın mı oluyor böylelikle
bildiğin bili bili bir yavrucak işte
umarım rüya değildir
herhangi birşeyi kanıtlama çabasıda değildir
canı istiyorsa, seviyorlarsa sevişsinler kardeşim:36::36::36:

iyide bu sadece nişandı,ne alaka yani bekaretini kanıtlamak için uğraşıyor.salak mı bu kız ya.bu dizide de bu tarafa çekmeleri çok yanlış açıkcası.sonuçta tüm herkes iziliyor bunu...!

ben de böyle bir banellik bekliyorum kankiş ama çok saçma ya. senaristlerin değiştiği ne kadar belli...

kavak yellerindede böyle bi olay olmuştu:20::20::20:

bu hazal güzel kız hoş kızda boy çok kısa ya.emir dalyan gibi,o yönden yakıştıramadım bi türlü...:50::50::50:çok göze batıyor.anca platform giydiğinde biraz olsun yaklaştığı için idare edilir oluyor.onlarda bunun farkında olmasa takoz koyma gereği duymazlardı diye düşünüyorum.

kavak yellerindede böyle bi olay olmuştu:20::20::20:

bu hazal güzel kız hoş kızda boy çok kısa ya.emir dalyan gibi,o yönden yakıştıramadım bi türlü...:50::50::50:çok göze batıyor.anca platform giydiğinde biraz olsun yaklaştığı için idare edilir oluyor.onlarda bunun farkında olmasa takoz koyma gereği duymazlardı diye düşünüyorum.

kavak yelleri hatırlayamadım ya:(
ama feriha bıyunun kısa olduğundan yana mutlu ,ve her dizide oynayabiliyormöuş bu boyda olduğu için.

kavak yelleri hatırlayamadım ya:(
ama feriha bıyunun kısa olduğundan yana mutlu ,ve her dizide oynayabiliyormöuş bu boyda olduğu için.

bi ara aslı yurtta kalıyorduda müdür bi oyunla efeyle aslıyı odada bastırdı sonra bekaret için rapor istedi.aslıda dr a bakire değil yazın lütfen dedi ama babası bakmadı ona güvendi.sonra raporu düşürdü aslı,efe buldu.daha öncede deniz olduğundan malum onla yattı sandı kavga ettiler tirp attı falan.sonra aslı efeyle beraber oldu kanıtladı,sonra yine ayrıldı,aslında barışmadı sadece aknıtlamak için beraber oldu falan filan işte...iğrenç ilişkiler.bende hep ergen dizisi izlemişim hee utandım kendimden:9::9::9::9:

Back