• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Fragmanı az önce izledim. İzleyemenler için kısa özet geçeyim. Emir telefonda birine apartmandan taşınıyorum diyor. Daha sonra Feriha telefonda seni çok seviyorum diyor ama sanki Emir'e demiyor gibi geldi bana. Sanki annesiyle konuşuyormuş gibi geldi ama umarım yanılıyorumdur. Feriha salıncakta otururken Emir yanına geliyor ama yüzüne ne olmuş tam anlayamadım. Biriyle kavga etmiş sanırım.
Feriha'nın saçlarına dokunuyor. O sırada arka planda;

Emir: Bu işin çözülmesine sevindim
Feriha: Beni bu mahvediyor zaten...diyor ve fragman bitiyor...
alıntı

Kötülüğünde bir sınırı olmalı bence mesala Cansu son bölümde aştı kendini...
Gerçekten artık sıkmaya başladılar
Adam gibi konuşmuyolar ki sorun çözülsün

Emir sorunun çözülmesine sevindim derken geçen bölüm para ödendi ya bunu kastetmiş olabilir
Saçma bir fikir olsada aklıma bu geldi :/

[video=youtube;y1g4mT395i8]http://www.youtube.com/watch?v=y1g4mT395i8[/video]

kısa zamanda diğerlerinin foyası meydana çıkmazsa gerçekten sıkacak.barışsınlar ve önce birbirlerini dinlesinler ne olursa olsun.
feriha bide zehraya diyormuş seni çok seviyorum diye.koparım valla:9::9::9:

şimdi bi daha baktım da kesin şöyle olacak.emir gelip ferinin saçlarını okşayacak parkta o bakışmadan sonra ikisininde telefonu çalacak.feriyi zehra arayacak emiride koray falan arar herhalde.çünkü tel konuşmalarında feri salıncakta ötekide salıncağın tepesinde dikiliyor.öfff bu bölümde bişey yok:41:

birbirlerini dinlemeyi öğrenmedikleri sürece hiç bişi olmaz daha da uzar gider bu mevzu hatta soğukluk falan olur
ay bu ne yaa emir apartmandan niye taşınıyor

Son düzenleme:
aldığım tüyolara göre emir i evde gören memet -dizide mehmet diyen yok adı bu galiba- bi güzel dövüyor. feriha ders proje felan diyor ama olmuyor galiba. binadan taşınması ilginç olaylar biter be. zaten okulda konuşmuyorlar.. barışma proje ile olacak galiba..

şimdi bi daha baktım da kesin şöyle olacak.emir gelip ferinin saçlarını okşayacak parkta o bakışmadan sonra ikisininde telefonu çalacak.feriyi zehra arayacak emiride koray falan arar herhalde.çünkü tel konuşmalarında feri salıncakta ötekide salıncağın tepesinde dikiliyor.öfff bu bölümde bişey yok:41:

aferin kankama ya. harbiden farklı kişiler ile konuşuyorlar dikkat edince. apartmandan taşınmasının nedeni de yediği sopa olabilir :)) neyse ferihayı daha fazla zor duruma düşürmemek olabilir diyim. hazal kaya çok hoş çıkmış bayıldım...

bi nane olmaz gene bu bölümde ,bencede annesine söylüyor sevdiğini..
biri şu hazal kayaya biraz yumuşak sevecen bakmayı öğretsin sanki ringde boks maçı yapıyor surat hep 5 karış :)

aferin kankama ya. harbiden farklı kişiler ile konuşuyorlar dikkat edince. apartmandan taşınmasının nedeni de yediği sopa olabilir :)) neyse ferihayı daha fazla zor duruma düşürmemek olabilir diyim. hazal kaya çok hoş çıkmış bayıldım...

cano sendemi burdaydın.ergene bağladık yine :9::9::9:fragman tüyo takip edip duruyoruz haha:27:

bi nane olmaz gene bu bölümde ,bencede annesine söylüyor sevdiğini..
biri şu hazal kayaya biraz yumuşak sevecen bakmayı öğretsin sanki ringde boks maçı yapıyor surat hep 5 karış :)

hehhe :9::9:
aynen yaa o çocuga öyle bakılırmı beee
ballı künefeye bakar gibi agzının suyu akar gibi bakmalı :9::9:

cano sendemi burdaydın.ergene bağladık yine :9::9::9:fragman tüyo takip edip duruyoruz haha:27:

aynen bu dizi için tüyolar okuyom nette sonra diyomkiii
ergene bağladım yine :)))

dikkat ettiyseniz emir telefonda konuşurken salıncagın zincirleri var demekki feriha ile konuşmuyor..
feriha yanından gittikten sonra konuşur ve böylece anlıyoruzkii;

feriha salıncakta konuşurken annesiyle konuşacak ona seni seviyorum diycek..
annesi ona emiri bırak hayatına bak beni seviyosan üzülme filan diycek...
buda seni seviyorum diycek annesine.
sonra emir gelcek feriha ona kötü konuşacak.bırak beni artık bitti diycek!!!!
ve feriha kalkıp gidecek ve emir ya korayı yada annesini biriyle görüşüp telefonda evden taşınıyorum diycek
aynen böyle olcakkkkkk BULDUMMM :9::9::9::9:

Son düzenleme:
evet zehraya annesine seni seviyorum diyo kesin..emirde parkta ferihayla konuştuktan sonra sanırım evden taşınma kararı alıyo büyük olası koraya diyodur...bi türlü barışmadılar sıktı iyice yaaa amannnnn.......yapımcı barıştır artık şunları..hep bi trajedi var bıktık artık yaaaa:57:

yine bisey anlasilmiyor bu fregmandan. ne bu yaaa. emir apartmandan neden tasiniyor. dizinin heyecani kalmaz artik yalniz okulda karsilasmalarinimi bekliycez onlari izlemek icin. diger konularami yogunluk verecekler cok SIKICI olur. bakmam söyliyim. emir mehemtten dayak yemis galiba yazik. feriha bi dogru düzgün saklayamadi cocugu. odasinda saklasaydi hemen yatagini dösegini ona verseydi kendide yer yataginda uyusalardi bölüm cok süper olurdu. senaristler hemen niye büyüyü bozdunuz :20: :84: . ya bunlar uzaklasirsa artik cekilmez bu dizi sarilsinlar artik. yada kiskansinlar filan bisey olsun. emirde apartmandan gidiyor hic bakilmaz giderse..... zaten emirin dayak yemesi kötü olmus. simdi seher cadisinin eline büyük koz gecer istedigi gibi yönlendirir mehmeti. telefonda sanki emire diyor seni sevioyurm gibi geldi bana. hasanin kizi yapacak bi isim daha kaldi demisti kesin yine bizim bunlar bi sekilde zengin olucak ama nasil cözemedim

emir cok sevgi dolu bakiyor yaaa. insanin ferisin yerinde olasi geliyor valla o kadar yani. seytan diyor git at su ferisi su salincaktan sen otur yerine... ahhh allah sahibine bagislasin napalim :31:. önceden bereaberlerkende cok güzel bakiyordu. askini tam anlamiyla yansitiyordu. sanki gercekmis gibi. emir bence cok güzel oynuyor. röportajlardada söylüyor oyunculuktan keyif aldigini gercektende öyle. bence cok iyi bi oyuncu olma yolunda ilerliyor. feriha ise bön bön bakiyor.

Back