Dün akşam evde değildim izleyemedim.
Neler oldu??
masalımm
şimdiii,
ferihanın arkadaşı hapı yuttu,intihara kalkıştı fekat ölmedi.. onunla birlikte hastanede refakatçi olarak kalan feriha,ne tesadüftür ki,aynı hastanede kaza geçiren kardeşinin yanında refakat eden emirle karşılaşır..
bu arada,
o pahalı cep telini apt komşusu (hane intihar eden) kızın vermediğini anlayan baba,şırrakkkks diye 2 tokat atar ferihagile..ve okula gitmeyeceksin artık der..
soraaa,
emir porşesini tamirciye bırakır gider arayıp sormaz(hane kardeşinin yanında hastanede ya o bakımdan),tamirci de arabayla tur atarken,kaza yapar ve araba hurdaya döner..(ki o tamirci ferihagilin abisi)
babasıynan feriha karakola giderler, aaaaa bi bakarlar emir de babasıynan biraber orda..
vs vs
sanırım dıend burda..
Annesi yine bi yol bulur gönderir okula da. O karakoldan nasıl çıkcaklar bakalım
E peki abisiyle karşılaşınca ne oldu?
Gördü mü abisi bunu?
görmedi..
abisi kaportayı açmaya yöneldi ilk olarak,ferihada 'ben yürüyerekten gitcem eve' dedi emire..
fıydı hemencik..
Hadi ya. Daha ortaya çıkmaz herhalde zaten.
Feriha hemencik bulur bir yalan
Gülten Dayıoğlu'nun Yeşil Kiraz kitabına çok benziyor.
lıaynen ben de izleyince aynı şeyi söyledim, hangi bölümü kazanmış çk merak ediyorum tam izlemedim ... istanbulda bütün bölümlerin puanı yüksek ki
Bence kadın kocasına (isimlerini hatırlayamadım)fazla sert davranıyor, adamı eziyor gibi geldi. Geçen bölümde adam yağmurda ıslanmış gelmiş. 'hadi hadi git üstünü değiştir' demesi,fragmanda da gördüğüm kadarıyla gereksiz yere çok kızıyor,abartıyor. Toprakları satmasını istemiyorsa bunu güzel bir dille söyleyebilir. Kocasına 'sen kim oluyorsunda bana sormadan toprakları satıyorsun' diyeceğine neden bana sormadın diyebilir. Çocuklarının kanı karışabilir ama adamda sonuçta öbür çocuğunun borcu için satmak istiyor, onun da başka çaresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?