Ne garip önceden apartman görevlisi olmak hmm can sıkıcı birşeydi.
bence baya ilerledik toplum olarak şu anda bu kadar sıkılarak söylemiyor bence çocuklar.
halbuki meslek.. diğer meslekler gibi..ne bileyim satış temsilcisinden bir aşçıdan polisten ne farkı var.
apartman görevlisi işte apartman işlerine bakıyorlar.
Ben kendi çocukluğumu bilirim,çok sıkıntılı dönemlerdi okulun ilk günleri,ilk tanışılan öğretmenler,arkadaşlar.O zamanlardan kalan birçok bastırılmış duygular var hala içimde...
Ama evet,şu an artık çocuklar rahat...
Çok ufaktım o zaman dışarda oynama imkanı vardı büyük şehirlerde bile.
büyük bir apartmanda oturuyorduk alt katında da market vardı.
apartman görevlisinin çocuğu da vardı hep birlikte dışarda oynuyorduk.
sonra biri onu itip kakmaya başladı git bana marketten şunu al bunu al dedi çocuğa.. babası alıyorlar ya apartmanın ihtiyaçlarını
diğerleri de gülmeye başladılar şok oldum kaldım öyle market sahibi o çocuğa hakaret eden çocuğu dövdü.
sınıf farklılıklarını biz yaratıyoruz çocuklarımıza öğretiyoruz ve sonuç da böyle oluyor.
sizi anlayamam ama eminim kalıcı sıkıntılarınız vardır bu konuyla ilgili.
şimdi bir cafeye gidiyoruz bize hizmet eden adamı yolda gördüğümüzde git bana kahve yap diyebilir miyiz..?
aynı şey işte herkesin bir işi var,ama insanlar etiketlemeye bayılırlar insanları.
2. Bölüm
Mehmet'in varlığı ile zor duruma düşen Feriha, evde ise ortaya çıkan yalanı yüzünden babasının daha önce hiç görmediği bir yüzünü görür. Bir yanda Mehmet ve Emir diğer yanda aile baskısıyla iyice bunalan Feriha, Cansu ve Sanem'e de rezil olmanın utancını yaşarken annesine patlar. Bu patlamaya şahit olan Rıza'nın verdiği karar, anne kız için sarsıcı olacaktır.
Kapıcı dairesindeki huzursuzluk tırmanırken Mehmet, Emir'in arabasına odaklanmıştır. Arabayı Mehmet'e bırakıp bir anda ortadan kaybolan Emir'in okuldaki yokluğu ise Hande'yi huzursuz etmektedir. Emir'in nerede olduğunu bilen tek kişi ise Koray'dır.
Zehra, kızını içine düştüğü zor durumdan kurtarmanın yollarını ararken Feriha ise büyük bir umutsuzluk içinde annesine sığınmıştır. Ancak değerlerini kaybetmekten korkan Rıza'yı, aldığı büyük karardan döndürmek hiç de kolay değildir. Üst katta ise Sanem'in verdiği bir karar, annesizliğin acısını yaşayan Cansu için büyük bir yol ayrımı olur. Cansu'nun sürüklendiği dönülmez yol, tüm dengeleri alt üst edecektir.
Öte yandan Feriha ve Emir, en beklenmedik yerde biraraya gelirken, ikisi de farkında olmadan birbirlerinin dünyalarına yakınlaşır. Ne var ki, ilk kalp çarpıntılarına gebe olacak bu karşılaşmanın iki gizli tanığı vardır.
Feriha'nın varlığı Emir, Hande ve Koray'ın sağlam dostlukları için adım adım bir sınav haline gelir. Zehra'nın dikkatli gözleri ise kızının sırlarının üzerinde gezinirken, Zehra bir yandan da Rıza'yı kararından döndürmek için küçük adımlar atmaya başlar. Ne var ki, bir an için kendi heveslerine yenilen Mehmet'in yaptığı büyük hata, tüm ailesini geri dönüşü olmayan bir karanlığın içine çekecektir. Zehra ve ailesini kara günler beklemektedir.
teşekkürler dishy kartalım enbüyük beşiktaşş
pek bi heyecanlıymış ama bu akşam izleyemicem ben meraktanda çatlıyom ne olccak diye
güzel bi bölüm bekliyo bizleriama nedense diziniin uzun soluklu olcanı düşünmüyorum.karşısına biraz daha iyi bi yapım çıkarsa bitebilir diye düşünüyorum
Saclarin gül kokuyor-Zehra $u sirtima merhem sürsene
Cok güldüm yaaa.Kadin $okladi
istanbulu ben buyuk bilirdim meger kucukmus heryerde karsilasiyor bunlar ya
dün çok düşündüm bu kitabı ve yazarını çünkü lise yıllarımda bir solukta birgünde okuyup bitirmiştim
dilerim o kıza çok da bnzemez sonu hayalkırıklığıydı
saol cnm iyiki yazdın
dün çok düşündüm bu kitabı ve yazarını çünkü lise yıllarımda bir solukta birgünde okuyup bitirmiştim
dilerim o kıza çok da bnzemez sonu hayalkırıklığıydı
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?