Emir'in Yolu Show Tv

dizi şimdilik fena değil.. klasik eski Türk filmleri gibi
çok entrikalı filmlerden de usandım bu diziyi izlemeye karar verdim.

Bende begendim diziyi güzel bence.dizinin bazı sahnelerinde çalan müzikte hoşuma gitti...

yalancı Ferihagil başladıııı :78:

uzun bir süredir cuma akşamlarını çizgi sinema gecesiolarak geçiriyorduk. 4,5 yaşındaki oğlum için.
ama cuma gününe karar verdiğimiz zamanlar cuma akşmaları takip ettiğimiz bir dizi yoktu.

şimdi feriha var ve ben izleyemiyorum :2:
oğluş çizgi film izliyo. film kısa sürse bari :84:

Bi inci muhabbeti de aldı yürüdü.

Bence ilerleyen bölümlerde o inci set çalıncak.

Feriha'nın kardeşi de o kıza aşık belli.

Ya bi de sonunda telefona bakmam gerekti izleyemedim.

O Emir'in arkadaşının yatağındaki Feriha'nın arkadaşı olan kız mıydı?

Bi de sonu nasıl bitti?

Yanlız senaryo o kadar bilindik ki ilerleyen sahneleri tahmin edebiliyorum.

güzl güzel çok güzel severek izliorum süper bence

evet o kızdı canım.

bencede çok klasik senaryo.dahası bu dönemde artık pek sallanmıyo zenginlik fakirlik konusu.

aynı okulda benimde arkadaşım var.hani kapıcı dairesini falan bırak kız bildiğin köyde yaşıyo ailesi fakir,yurtta kalıyo,ama çok samimiyiz her kesimden arkadaşı var,artık kültüre bakıyolar maddi durum o kadar da önemli diil biz gençler için.en azından aklı başında olanlar için.

diyaloglar da zayıf.emiri seven kız koraya kızıyo neden beni hastaneye göndermediğin belli oldu sana güvenmiştim falan...çok çocuksu..

Yani zaten başından beri biliyorduk senaryo bilindik ama bu bölüm ben ciddi ciddi repliklere varana kadar tahmin ettim. Biraz da senaryoya, sinemaya ilgili olduğumdan kaynaklanıyor ama yine de replikler basit geliyor bana.

Oyunculuklar çok güzel ama zaten o yüzden izliyorum. He sıkılırsam bırakırım o ayrı da şimdilik gidiyor yani.

Ama mesela Feriha'nın evden çıkıp üstünü değiştirdiğini öğrendik artık tekrar tekrar göstererek sıkmaya başladılar. Sürekli aynı yere vurgu oldu mu sıkıntı başlıyor.

dizi guzel, Hazal Kaya'ninda guzelligini uzerine basa basa gostermek istiyorlar belli. ama bazi seyler cok sacma, mesela o emirin yaninda gezdirdigi sarisin kiz, bir insan bukadarmi gicik konusur, sanirim o kavak yellerindede oynuyordu..arkadaslarida okadar cok karismasina nasil izin veriyorlar, emirde nasil bir karakter hala dogru durust oturtamadilar. ha birde ferihanin ikiz kardeside o zengin kiza asik olursa bilemiyorum yani :s dizi iyice sacmalar

Son düzenleme:

Ferihanın ikiz kardeşimi?:S

Geçen bölüm ve bu bölüm için senaristler tembelik etmiş çok yavaş ilerliyor

özet çıktı

Feriha ve Emir’in kilitli kalmaları aralarındaki tansiyonu yükseltir. Feriha, köşeye sıkışmıştır. Rıza, tarlayı satmak için Mehmet’le birlikte memlekete gitmeye karar verir. Bu karar, Zehra için hayata karşı aldığı büyük bir yenilgidir. Derinlerinde büyük bir acı yaşayan Zehra, kocası ve oğlu arasındaki dengeleri sağlamaya uğraşırken bir yandan da çevreye karşı kuyruğu dik tutmaya çalışır.

Feriha, kilitli kalmalarında Hande’nin parmağı olduğunu öğrenir. Feriha’nın Hande’ye gösterdiği tepki Emir’i ve tüm okulu çok şaşırtırken, Feriha için büyük bir tehdit haline gelecektir. Feriha’nın öfkesinden Emir de payına düşeni alır ve aralarındaki gerilim büyür. Gerçekler ve yalanlar arasında savrulup duran Feriha’nın davranışları Emir’le arasında gel gitlere sebep olur.

Evde ise, Rıza ve Mehmet’in ardından, anne kız birbirlerine kenetlenir. Yaşananlardan etkilenen küçük Ömer’in yüzü beklenmedik yerden gelen sıcak bir ilgiyle gülümserken, kapıcı dairesinde ağırlanan sürpriz misafir ise evdeki hüzün bulutlarını dağıtır.

Cansu, nihayet Emir’i görebilme umuduyla Sanem’le birlikte Emir’in kulübüne gider. Ancak gece, Cansu’nun beklediği gibi geçmez. Öte yandan Cansu ve Feriha sonunda Emir’le ilgili karşı karşıya gelir. Bu yüzleşme Feriha’ya beklenmedik bir adım attırır.

Lara ne gicik bisey öyle ya, ferihayi Cafe'de daha sonrada çöp toplarken gördü laf sokuyo aptal fakir diye okuldan arkadaşlarıyla biryerde oturamaz sanki, ammada saçmalamislar orda.

benm ünv.de arkadaşım vardı annesi merdiven yıkıyodu ve kız annesiyle gurur duyuyodu
feriha neden böyle,salak şeyannen o senn bücürük

Senaristler tembel kış uykusundan uyansalar iyi olur ! oyuncular iyi seçilmiş

bu bölümü severek izledim senaristler sesimizi duymuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…