• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Ne garip önceden apartman görevlisi olmak hmm can sıkıcı birşeydi.
bence baya ilerledik toplum olarak şu anda bu kadar sıkılarak söylemiyor bence çocuklar.
halbuki meslek.. diğer meslekler gibi..ne bileyim satış temsilcisinden bir aşçıdan polisten ne farkı var.
apartman görevlisi işte apartman işlerine bakıyorlar.

Ben kendi çocukluğumu bilirim,çok sıkıntılı dönemlerdi okulun ilk günleri,ilk tanışılan öğretmenler,arkadaşlar.O zamanlardan kalan birçok bastırılmış duygular var hala içimde...

Ama evet,şu an artık çocuklar rahat...

Ben kendi çocukluğumu bilirim,çok sıkıntılı dönemlerdi okulun ilk günleri,ilk tanışılan öğretmenler,arkadaşlar.O zamanlardan kalan birçok bastırılmış duygular var hala içimde...

Ama evet,şu an artık çocuklar rahat...

Çok ufaktım o zaman dışarda oynama imkanı vardı büyük şehirlerde bile.
büyük bir apartmanda oturuyorduk alt katında da market vardı.
apartman görevlisinin çocuğu da vardı hep birlikte dışarda oynuyorduk.
sonra biri onu itip kakmaya başladı git bana marketten şunu al bunu al dedi çocuğa.. babası alıyorlar ya apartmanın ihtiyaçlarını
diğerleri de gülmeye başladılar şok oldum kaldım öyle market sahibi o çocuğa hakaret eden çocuğu dövdü.
sınıf farklılıklarını biz yaratıyoruz çocuklarımıza öğretiyoruz ve sonuç da böyle oluyor.
sizi anlayamam ama eminim kalıcı sıkıntılarınız vardır bu konuyla ilgili.

şimdi bir cafeye gidiyoruz bize hizmet eden adamı yolda gördüğümüzde git bana kahve yap diyebilir miyiz..?
aynı şey işte herkesin bir işi var,ama insanlar etiketlemeye bayılırlar insanları.

Çok ufaktım o zaman dışarda oynama imkanı vardı büyük şehirlerde bile.
büyük bir apartmanda oturuyorduk alt katında da market vardı.
apartman görevlisinin çocuğu da vardı hep birlikte dışarda oynuyorduk.
sonra biri onu itip kakmaya başladı git bana marketten şunu al bunu al dedi çocuğa.. babası alıyorlar ya apartmanın ihtiyaçlarını
diğerleri de gülmeye başladılar şok oldum kaldım öyle market sahibi o çocuğa hakaret eden çocuğu dövdü.
sınıf farklılıklarını biz yaratıyoruz çocuklarımıza öğretiyoruz ve sonuç da böyle oluyor.
sizi anlayamam ama eminim kalıcı sıkıntılarınız vardır bu konuyla ilgili.

şimdi bir cafeye gidiyoruz bize hizmet eden adamı yolda gördüğümüzde git bana kahve yap diyebilir miyiz..?
aynı şey işte herkesin bir işi var,ama insanlar etiketlemeye bayılırlar insanları.

Evet,maalesef ki o sınıf farklılığının farkına daha o yaşta varılmaya başlanıyor.Yapacak birşey yok,aynı yaş grubunda ki çocuklar illa ki beraber oynayacak.Ancak onlar küçükte olsa,bizlerden 1 adım önde,birkaç sınıf yukarda olduğu sürekli hissettirilirdi...

Bende bir roman yazıp,bunu senaristlere mi sunsam acaba :))
Ama Feriha önce davrandı,daha tutmaz :)))

Dizinin ilk bölümünü internetten izledim. Klasik Türk filmi olmuş ama benim hoşuma gitti
özellikle anne ile babanın rollerini çok beğendim

Emir'in arabasını kullanan Feriha'nın abisi kaza yapıyor fargmandan anladığım kadarıyla...
arabada porshe marka :52:

2. Bölüm
Mehmet'in varlığı ile zor duruma düşen Feriha, evde ise ortaya çıkan yalanı yüzünden babasının daha önce hiç görmediği bir yüzünü görür. Bir yanda Mehmet ve Emir diğer yanda aile baskısıyla iyice bunalan Feriha, Cansu ve Sanem'e de rezil olmanın utancını yaşarken annesine patlar. Bu patlamaya şahit olan Rıza'nın verdiği karar, anne kız için sarsıcı olacaktır.

Kapıcı dairesindeki huzursuzluk tırmanırken Mehmet, Emir'in arabasına odaklanmıştır. Arabayı Mehmet'e bırakıp bir anda ortadan kaybolan Emir'in okuldaki yokluğu ise Hande'yi huzursuz etmektedir. Emir'in nerede olduğunu bilen tek kişi ise Koray'dır.

Zehra, kızını içine düştüğü zor durumdan kurtarmanın yollarını ararken Feriha ise büyük bir umutsuzluk içinde annesine sığınmıştır. Ancak değerlerini kaybetmekten korkan Rıza'yı, aldığı büyük karardan döndürmek hiç de kolay değildir. Üst katta ise Sanem'in verdiği bir karar, annesizliğin acısını yaşayan Cansu için büyük bir yol ayrımı olur. Cansu'nun sürüklendiği dönülmez yol, tüm dengeleri alt üst edecektir.

Öte yandan Feriha ve Emir, en beklenmedik yerde biraraya gelirken, ikisi de farkında olmadan birbirlerinin dünyalarına yakınlaşır. Ne var ki, ilk kalp çarpıntılarına gebe olacak bu karşılaşmanın iki gizli tanığı vardır.

Feriha'nın varlığı Emir, Hande ve Koray'ın sağlam dostlukları için adım adım bir sınav haline gelir. Zehra'nın dikkatli gözleri ise kızının sırlarının üzerinde gezinirken, Zehra bir yandan da Rıza'yı kararından döndürmek için küçük adımlar atmaya başlar. Ne var ki, bir an için kendi heveslerine yenilen Mehmet'in yaptığı büyük hata, tüm ailesini geri dönüşü olmayan bir karanlığın içine çekecektir. Zehra ve ailesini kara günler beklemektedir.

2. Bölüm
Mehmet'in varlığı ile zor duruma düşen Feriha, evde ise ortaya çıkan yalanı yüzünden babasının daha önce hiç görmediği bir yüzünü görür. Bir yanda Mehmet ve Emir diğer yanda aile baskısıyla iyice bunalan Feriha, Cansu ve Sanem'e de rezil olmanın utancını yaşarken annesine patlar. Bu patlamaya şahit olan Rıza'nın verdiği karar, anne kız için sarsıcı olacaktır.

Kapıcı dairesindeki huzursuzluk tırmanırken Mehmet, Emir'in arabasına odaklanmıştır. Arabayı Mehmet'e bırakıp bir anda ortadan kaybolan Emir'in okuldaki yokluğu ise Hande'yi huzursuz etmektedir. Emir'in nerede olduğunu bilen tek kişi ise Koray'dır.

Zehra, kızını içine düştüğü zor durumdan kurtarmanın yollarını ararken Feriha ise büyük bir umutsuzluk içinde annesine sığınmıştır. Ancak değerlerini kaybetmekten korkan Rıza'yı, aldığı büyük karardan döndürmek hiç de kolay değildir. Üst katta ise Sanem'in verdiği bir karar, annesizliğin acısını yaşayan Cansu için büyük bir yol ayrımı olur. Cansu'nun sürüklendiği dönülmez yol, tüm dengeleri alt üst edecektir.

Öte yandan Feriha ve Emir, en beklenmedik yerde biraraya gelirken, ikisi de farkında olmadan birbirlerinin dünyalarına yakınlaşır. Ne var ki, ilk kalp çarpıntılarına gebe olacak bu karşılaşmanın iki gizli tanığı vardır.

Feriha'nın varlığı Emir, Hande ve Koray'ın sağlam dostlukları için adım adım bir sınav haline gelir. Zehra'nın dikkatli gözleri ise kızının sırlarının üzerinde gezinirken, Zehra bir yandan da Rıza'yı kararından döndürmek için küçük adımlar atmaya başlar. Ne var ki, bir an için kendi heveslerine yenilen Mehmet'in yaptığı büyük hata, tüm ailesini geri dönüşü olmayan bir karanlığın içine çekecektir. Zehra ve ailesini kara günler beklemektedir.

teşekkürler dishy kartalım enbüyük beşiktaşş:1:
pek bi heyecanlıymış ama bu akşam izleyemicem ben meraktanda çatlıyom ne olccak diye:36:
güzel bi bölüm bekliyo bizleri:21: ama nedense diziniin uzun soluklu olcanı düşünmüyorum.karşısına biraz daha iyi bi yapım çıkarsa bitebilir diye düşünüyorum:45:

hee bende merakla bekliyorum başlamasını :61:

teşekkürler dishy kartalım enbüyük beşiktaşş:1:
pek bi heyecanlıymış ama bu akşam izleyemicem ben meraktanda çatlıyom ne olccak diye:36:
güzel bi bölüm bekliyo bizleri:21: ama nedense diziniin uzun soluklu olcanı düşünmüyorum.karşısına biraz daha iyi bi yapım çıkarsa bitebilir diye düşünüyorum:45:

canim benim aynen ;)
bende senin gibi düsünüyorum show tv hangi diziye hakkettigi degeri verdi simdiye kadar ki bu diziyede versin... doktorlar dizisini bile nasil harcamisti zamaninda, simdi tekrar parça parça topladiklari oyunculariyla bile eski güzel dönemine dönemediler, kurtlar vadisi gibi ezel gibi büyük ses getiren diziler simdi baska kanallarda, ya bu dizide bir kaç ay sonra transfer olur yada apar topar biter... umalimda öyle olmasin :81:

Saclarin gül kokuyor-Zehra $u sirtima merhem sürsene:60::60:

Cok güldüm yaaa.Kadin $okladi

Son düzenleme:
ne kadrda çok klasik bir konu yaa herrrr dizide aynı konu işleniyor artık her dizide bir fakir ve zenginliğe özenen kız vardır
bu kapıcılık ne ki
istanbulda bu tür zengin apartmanlarındaki görevliler
apartman sakinlerinin karşısına çıkamıyorlar
çok iyi biliyorum
arkadşların yani pek arkadş olarak sarmayan tipler var hayatımzda
mecbur kalmadıkça görüşmüorum
gelin gelin bize die tutturdular
hiç te sevmiorum istanbul sosyetesni
gittik siteye bulundukları apartmanın arka girişi var
en ucra köşesindede
aynı apartman kapısından bile girip çıkamıyorlar
görünmemek içn 40 takla atıyorlar
sadece temizlik zamanlarnda gidip temizliolar
çok üzülmüştüm o zaman
birdaha da gitmedim
çok kıymetli altından evlerine

Son düzenleme:
dizi güzel aslında da sıkan tarafları var.veliaht lafından gına geldi.bi de emirin arkadaşı olan kızın davranışları konuşmaları falan da çok abartılı ve itici.bazı durumlar abartılı işleniyor bence

Her dizide olduğu gibi ilerleyen bölümlerde mekanda fotoğrafları çekilir gazeteye çıkarlar emirleeeee ferihaa babasıda görürr:64::D

istanbulu ben buyuk bilirdim meger kucukmus heryerde karsilasiyor bunlar ya

e cnm bu bir dizi biri anyada digeri konyada olmayacak ya ?? :D
ayrica ayni üni'de okuyorlar ve kiz zengin bi semtte oturuyor, çocukta zaten zengin olduguna göre zenginlerin oturduklari semtlerde belli, takildiklari yerlerde... onlar karsilasmayacaklarda bizler mi karsilacagiz :D :D :D

dün çok düşündüm bu kitabı ve yazarını çünkü lise yıllarımda bir solukta birgünde okuyup bitirmiştim
dilerim o kıza çok da bnzemez sonu hayalkırıklığıydı

.

ayyyyhhh yoksa nihalde mi bihter gibi tecavüze uğrayacak :( :( :( :(

Emir'len karşılaşıp durmaları Allahın bir emri sanırsam galbam :27:
ne çookk tesadüf bu ama yaa :82:

Back