• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

hakkıyla 1.olmuş ya :16:

Eklentiler

• $cagatay_ulusoy1.jpg
    $cagatay_ulusoy1.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 59
inanamıyorumm şaka gibi,o güzelim kadın kiminle evli öyle,aman yarabbiiiii.şok oldum okuyunca,

ahhh ahh emir aşığım sana ya ,21 yaşında platonik aşkım oldu :),

İlk resimde Emir ne kadar da küçük duruyor..
Fotoğraflar harika. Özellikle Çağatay :52: :31:

Demek ki Emirin annesini oynayan bayan Suat Sungur'un eşiymiş.. Cok zarif bir bayan hakikaten.
Birde Deniz Uğur var tabi ki cok hoş, güzel, seksi, doğal.. Bütün hepsi onda toplanmış.
Bu iki bayanı cok beğeniyorum :10:

Hills in açılışı ve tabi ki Feriha yok. Ama belki bir sürpriz yapar gene. :4:
Cansu'ya gelince ne kadar zayıfladı ya, ilk bölümlerde tombik biriydi. Gıcık şey. :41:

ayy ne bu takoz öyle yaaa resmen hakaret. hazalin yerinde olsam bunu hakaret kabul ederdim emire karsi kücük düsürücü. düsünsenize gercek hayatta emirle aralarinda birsey olma ihtimali bile olmaz. emir ferihanin odasini nasilda hemen buluyor dimi :1:

ayy ne bu takoz öyle yaaa resmen hakaret. hazalin yerinde olsam bunu hakaret kabul ederdim emire karsi kücük düsürücü. düsünsenize gercek hayatta emirle aralarinda birsey olma ihtimali bile olmaz. emir ferihanin odasini nasilda hemen buluyor dimi :1:

ne yapabilirki canım sonuçta görsel bişey sunuyorlar ve farkındaysan takoz olduğu halde çok kısa duruyor emirin yanında

burda o kadar konuştuk çok boy farkı vardı,emir amma da eğildi öperken diye..
bi de koymasalardı takozu nolurdu acaba :9:

Başını kaçırdım ne oldu kızlar ? Emirle feriha öpüşürken bitmişti bir açtım feriha bankta oturuyor cansu ile hande geldi vs vs? öncesi ne oldu cok merak ettim :(

Başını kaçırdım ne oldu kızlar ? Emirle feriha öpüşürken bitmişti bir açtım feriha bankta oturuyor cansu ile hande geldi vs vs? öncesi ne oldu cok merak ettim :(

emir le feriha bakistilar birkac dakka emir elini dudagina götürdü. sonra cekti gitti. ferihanin yaninada levent geldi konustular iste.

Back