Emir'in Yolu Show Tv

sIKICiydi bu bölüm. resmen zehraya temelli gidiyormus gibi veda ettiler. sacmaydi orasi. sanki köye gitti köyde amerikada okadar uzakki görüsmek mesele. dizi konusunu tamamen atladi bu bölüm zehrayi izledik.ama 6 ay sonra girecekmis insallh tekrar zehra diziye. bundan sonrasi artik ana konu emir ve ferihanin disina cikabilecekleri bir konu kalmadi heyecanli olucak.

ben ferihaya bir sürü düşman çıkarmlarına takıldım.o kız hepsiyle nasıl başa çıkacak.seher,hande,cansu,aysun hepsi bişeyler bulma telaşındlar ferihayı bitirme planları yapıyorlar.bide sanem var sahi.levent sayesinde büyük bi düşmanı daha oldu.azradanda tırsıyorum.ferihayla dost değilde emirle arasıan girecekmiş gibi geliyor.bir sü ayrıntı atraksiyon soktular diziye bu sezon asla bitmez.seneye uzatmak için malzemeleri hazırladırlar bile.

gercekten bu bölüm cok sıkıcıydı hiçbir gelişme olmadı nerdeyse sadece zehranın gıtmesiydi.Dizi sıkmaya başladı aslında beni pek izlemek istemiyorum barışsalar bile o kadar düşmanla aralarının acılması cok kolay :26:ama emirin bakıslarına bitiyorum ya cok hoş Önümüzde ki bölümde barıscakları söyleniyor bakalım neler olcaaak

bence daha barışmazlar.emir yumuşamaya başladı ama barışacak kadar değil.bide bu bölümde hiç bi gelişme olmadı aralarında.40.bölüme kadar sarkar bence.bide dediğin gibi zırt pırt araları açılır bu kadar düşmanla oda can sıkar.sonra kavak yelleri muhabbetine döndürmesinler,emirin başka ferihanın başka sevgilileri olup sonra kanka takılmasınlar ıyyy çok itici hayatta izlemem valla.ama bir yandanda öyle olacakda dizinin tadı kaçacak gibi his var içimde

Bilmem hatırlar mısınız?
Avrupa Yakası dizisnde kendini milletvekili kızı olarak tanıtan bi kapıcı kızı vardı.
Sanki onun biraz daha acıklı hikayesi olmuş bu dizi, benide çok baydı.
Gitsin millipiyango alsın belki zengin olurda izleyenler feraha kavuşur DD

vahide gittikten sonra diziye bakasım bile gelmiyor....atv yeni dizi başladı aynı saate onu seyrediyorum artık.....çok güzel bir dizi en azından feriha kadar sıkıcı değil....şimdiye kadar bütün bölümlerini hiç kaçırmadım....ama artık tadı kaçtı...

bu dizi daha önce fatma girik sinema filmi çevirmişti....o filmin kopyası biraz değiştirme olmuş...o fim de etilerde çevrilmişti..3 çoçuğu vardı kızları zenginlik peşindeydi..ekmekci kadındı filmin adı....

Son düzenleme:
Biraz önce AFK'un fragmanını izledim emir ferihayı öpüyordu ve hande levent cansu bunu görüyodu zaten leventi görünce emir ferihayı öptü:)

facede aniden öpecek,hande cansu levente kal gelecek diye yazıyordu kaç haftadır.bende herkes kendi kafasına eseni tüyo diye paylaştığı için inanmamıştım doğru çıktı hee

sırf levent gördü diye öptü yani ama olsun seviyor be sonuçta ferihayı

emir ferihayı öperken ne kadarda çok eğilmiş öyle demek aralarındaki boy farkı çok fazla

ahh emir ahhhh ne bu inadın yaa pislikmisin nesin :) görmüyomusun kız yalnın cezasını fazlasıyla çekti.yeter artık yaa.hem kapıcı kızı diye insan değilmi bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…