Emir'in Yolu Show Tv

Menbetacıım
Teşekkür ederim cevapladığın için bana da sanki biraz sinsi geldi o zamanlarda gerci simdi de gözüm tutmuyor ya pek

zehrasız nasıl olacak dizi ya kadının konuşmalarına,tavırlarına bayılıyordum..

allah şifa versin,çok iyi bir oyuncu

3 fragmanın 3 üde zehra üzerineinsan bari birini emir feriha üzerine yapar şöyle konuşma geçen bi fragman verir.valla ferihanın en büyük desteğiydi annesi o olmadan nasıl olacak kime sığınacak.bide hande cansu ittifak kuracak,lebent ferihaya aşık oldu diye sanem üstüne gelecek,seher cadısı iş üstünde.durduk yere ferihaya bir sürü düşman çıkardılarbiraz mutlu olsunlar yaa.

Son düzenleme:
fragmanlarda vahidde gördüm resmen veda etmis. Vede gercek hisleriyle veda etmis. bu bi vahide gördüme veda bölümü olucak bence. insallah iyilesirde aramiza en kisa zamanda döner. amin.

sanem cok kötü yaaa tehlikeli bi karakter. resmen kocasini kendi öldürdü. adamin ilacini alip sakladiya hiciriniz görmedinizmi. kimse bahsetmemis. haldun ilacini düsürünce aldi sen bizi gördün deyip ilaci sakladi vermedi. birde gelmis levente ben katil degilimki diyor yaaa ne tehlikeli. levent iyi erkenden anlayip onu birakti

aaaaaaaaaaaaa sevgilisi ölecekmiymis. gercekmis gibi üzüldüm simdi yaaaa.

bencede. ferihanin cok düsmani var. ama belki anneside gidince emir ferihaya daha cok yönelecek onu öyle perisan olmus görürse merhameti tutar accikk.
resmen vahide gördüm seyircilere ve oyuncu arkadaslarina veda etmis cok etkilendim üzüldüm gercekten. bu bölüm daha cok zehra üzerine olucak galiba dedigin gibi. ama biz emirle ferihayi görmek istiyoruz

özet başladı..
merak ediyorum annenin diziden nasıl çıkacağını..
keşke hiç gitmese.. çok başarılı,çok sempatik bir karakter..

Allah şifa versin inşallah...

Vahide Gördüm için bende çok üzüldüm.İnşallah en kısa sürede hastalığı yener ve eski sağlığına kavuşur.Allah onu sevenlerine bağışlasın.Kemoterapi gördüğü için saçlarını dizi setinde kestirmiş tüm rol arkadaşları ağlamış saçları kesilirken.

bu bölümden çok sıkıldım.ömerin haylazlıkları,seherin fesatlıkları,zehranın vedası....emir feriha 2. plandaydı hatta hiçbişey olmadı bi bakıştılar parkta o kadar

ama anne giderken ben çok hüzünlendim..
sağlığına kavuşsun inşallah bir an önce..

bu bölümden çok sıkıldım.ömerin haylazlıkları,seherin fesatlıkları,zehranın vedası....emir feriha 2. plandaydı hatta hiçbişey olmadı bi bakıştılar parkta o kadar
Evet sıkıcı bir bölümdüAma bence rol arkadaşları Vahide Gördüm ün diziden ayrılmasına hemde rahatsızlığı sebebi ile ayrılmasına çok üzüldüğü için çekememişler bu bölümü anca bukadra olmuş

eşi ile..

son bölüm çekiminden hemen sonra sette saçlarını kazıtmış..

giderken..

..ama inşallah sağlıkla geri dönücek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…