- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
evet canım sanem artık dul ve ozgur bır kadın...
incirreceli canikom senın soruna gelince, bence riza abi dediği o rıza ve rizanın, hasanın zehrayı sevdıgınden haberı yok. bana gore yani.. ama dediğinde olabilir o da yuksek bır ıhtımal.. hasanın zehrayı sevdıgını bılerektende evlenmiş olabilir...
harika bir bölümdü, içim gitti,benimde böyle sevgilim olsun diye dualar ettim:)))
cansu ile hande fena planlar kuracaklar,levent çok iyi yaptı öğretmenlik olarak,
sanem ne yüzsüz kadın ya,levente gitti,özgürüz dedi,yuh artık dedim
hele seherin o kuyumcudaki hali çok komikti,ben sadece borcu kapatmak için yaptıydım,polise vermeyin beni ahh zavallım yazık sana,heleki yüzğü denize atması emirin,seherin br an denize atlıcak sandım,gitti 45 bin $ yüzük dedi salak:)
emirinde ferihadan beklemesine çok şaşırdım ,o kadarda değil yani..
gülsüm ile koray birlikte olsalar ne güzel olur
handeye ohh olur,kudrur durur
heleki kalkıp gülsüme sen hangi apartmanın kapıcısın demesi saçını başını yolasım geliyor zillinin
FLAŞ!.. VİDEO HABER!.. MEME KANSERİ TEŞHİSİ KONAN VAHİDE GÖRDÜM, TEDAVİSİ İÇİN “ADINI FERİHA KOYDUM” DİZİSİNDEN AYRILMA KARARI ALMIŞTI!.. ÜNLÜ OYUNCUNUN SON KEZ İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKACAĞI BÖLÜMÜN FRAGMANI YAYINLANDI!.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..
14/11/2011 16:09
Hastalığın üçüncü evresinde olduğunu öğrenen ve vakit kaybetmeden tedaviye başlayan Gördüm, diziye veda etti.
Vahide Gördüm'ün son kez izleyici karşısına çıkacağı bölümün fragmanı yayınlandı.
Altı ay sonra yeniden dizi kadrosuna dahil olacağını söyleyen Vahide Gördüm, senaryo gereği eski sevgilisinin ölüm haberini alacak ve İstanbul'dan uzaklaşmak için köyüne gidecek.
3 fragmanın 3 üde zehra üzerineinsan bari birini emir feriha üzerine yapar şöyle konuşma geçen bi fragman verir.valla ferihanın en büyük desteğiydi annesi o olmadan nasıl olacak kime sığınacak.bide hande cansu ittifak kuracak,lebent ferihaya aşık oldu diye sanem üstüne gelecek,seher cadısı iş üstünde.durduk yere ferihaya bir sürü düşman çıkardılar biraz mutlu olsunlar yaa.
özet başladı..
merak ediyorum annenin diziden nasıl çıkacağını..
keşke hiç gitmese.. çok başarılı,çok sempatik bir karakter..
Allah şifa versin inşallah...
sıkıldım ve internetin başına geldim yaa dizi baydı beni..hep aynı hep aynı..bi ilerleme yok öfff geldi...36:......
Evet sıkıcı bir bölümdübu bölümden çok sıkıldım.ömerin haylazlıkları,seherin fesatlıkları,zehranın vedası....emir feriha 2. plandaydı hatta hiçbişey olmadı bi bakıştılar parkta o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?