• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Vahide Gördüm'ün diziye verdiği zorunlu aradan sonra diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor..

Kanser tedavisi gören oyuncu Vahide Gördüm'ün diziden ayrılmasının ardından, Show TV'nin sevilen dizisi 'Adını Feriha Koydum'un kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Nurinisa Yıldırım dizide Levent'in annesi rolüyle izleyicilerle buluşacak.

inşallah o da başlamaz,
'benim oğlum ve kapıcı kızı, asla olmaz' demeye...

ben en çok cansu nun görmesine sevindim
bu kadar uyuz olabilir mi ya o çıkınca tv yi kapatasım geliyor:4:

sanmiyorum öyle bisey dedigini. hicbir oyuncu yeraldigi film icin böyle bisey söylemez; ki sevmese oynamazdi zaten. ayrica izlenmemesini gerektirecek biseyde yok dizide. uydurmuslar besbelli

Ben kendisinden duymadım canım, sadece paylaştım.. :34:

bu öpüşmenin ardından tokat gelirse bayaa gülerim..
feriha tokat atacağı adamın boynuna asılmasaydı bari yada o kareyi hiç yapmasalardı
haa tabi onada söyleyecek şeyler hazırdır..
ittirmek için elini koymuştur falan gibi ama defalarca baktım onun sonu ittirme olmaz olmamalı:1:
ve evet lara hususunda sonuna kadar katılıyorum arkadaşım
neydi o spor salonundaki yan profil çok kötü
penguen gibide yürüyor zaten
çocuk 10 numara astigmat sanırım

bu öpüşmenin ardından tokat gelirse bayaa gülerim..
feriha tokat atacağı adamın boynuna asılmasaydı bari yada o kareyi hiç yapmasalardı
haa tabi onada söyleyecek şeyler hazırdır..
ittirmek için elini koymuştur falan gibi ama defalarca baktım onun sonu ittirme olmaz olmamalı:1:
ve evet lara hususunda sonuna kadar katılıyorum arkadaşım
neydi o spor salonundaki yan profil çok kötü
penguen gibide yürüyor zaten
çocuk 10 numara astigmat sanırım

:9::9::9::9::9:yani başka kızmı yok ona.sosyetenin çocuğu her yanı manken gibi kızlarla dolu.laranın çeken nesi var hiç anlayamadım doğrusu:44:

fragman yokta özet çıkmış
36.bölüm özeti
FERİHA VE EMİR BARIŞIYOR MU?

Zehra ve Ömer'in gidişi kapıcı dairesini hüzne boğarken Feriha'yı annesinin yokluğunda zor günler beklemektedir. Cezası biten Emir okula geri döner. Emir ve Levent arasındaki gerilim tırmanırken, Feriha ve Emir arasında ise duygusal gerilim yükselir. Karşı karşıya geldikleri her an yeni bir hesaplaşmaya dönüşür. Seher, Cansu'ların evinde çalışmaya... başlarken bir yandan da Zehra'nın ardından evde kendi düzenini kurma peşindedir. Levent'in hayatında biri olduğundan şüphelenen ve çok acı çeken Sanem ise, otelde hiç beklemediği tanıdık bir yüzle karşılaşır. Öte yandan, Feriha ve Mehmet annesiz ilk doğum günlerini geçirmenin burukluğu içindeyken, Feriha'ya yapılan kötü bir sürpriz Emir'i de Levent'i de çileden çıkarır. Feriha ve Emir'in okulda bir kez daha karşı karşıya gelmesi herkes için şok olurken, sonunda buzlar eriyecek midir?

benimde geçen gün aklıma gelmişti ya korayın,handenin,emirin doğum günü kutlandı aradan 1 sene geçti neden ferihanınki kutlanmadı atladılar o ayrıntıyı diyordum

lara yla ilker çıktığı zaman çok gülüyorum hele lara'nın o tripleri yokmu :27: bide ilker burnundan estetik olmuş galiba

‎36.BÖLÜM ÖZETİ♥

FERİHA VE EMİR BARIŞIYOR MU? Zehra ve Ömer'in gidişi kapıcı dairesini hüzne boğarken Feriha'yı annesinin yokluğunda zor günler beklemektedir. Cezası biten Emir okula geri döner. Emir ve Levent arasındaki gerilim tırmanırken, Feriha ve Emir arasında ise duygusal gerilim yükselir. Karşı karşıya geld...ikleri her an yeni bir hesaplaşmaya dönüşür. Seher, Cansu'ların evinde çalışmaya başlarken bir yandan da Zehra'nın ardından evde kendi düzenini kurma peşindedir. Levent'in hayatında biri olduğundan şüphelenen ve çok acı çeken Sanem ise, otelde hiç beklemediği tanıdık bir yüzle karşılaşır. Öte yandan, Feriha ve Mehmet annesiz ilk doğum günlerini geçirmenin burukluğu içindeyken, Feriha'ya yapılan kötü bir sürpriz Emir'i de Levent'i de çileden çıkarır. Feriha ve Emir'in okulda bir kez daha karşı karşıya gelmesi herkes için şok olurken, sonunda buzlar eriyecek midir?

tamam anlıyorum vahide gördüm üzülmesin diye öldürmediler dizide köye gönderdiler ama cenazeden beter sahneler yapmışlar abartmışlar yaa köye gitti diye bu kadar perişan olunmaz telefon var otobüs var bin git gör gel birkaç saniyelik cenaze yapsaymışlar daha mantıklıymış

Haklısın İlksah...
o handeyle diğer kız turuncu kafa bunlar feriha yı okuldan attıracaklar ya sinir oldum :47:

Şu dizide en sağlam karekterli insan Lara!
Ya ne kadar güzel bir karakter çıkmış ortaya

Yalan yok,Birinin arkasından konuşmak,Kötülük yapmak yok
Baya hayran kaldım ben bu kıza :)

Şu dizide en sağlam karekterli insan Lara!
Ya ne kadar güzel bir karakter çıkmış ortaya

Yalan yok,Birinin arkasından konuşmak,Kötülük yapmak yok
Baya hayran kaldım ben bu kıza :)

Aynen yaa melek gibiiii:16::16:

Back