Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öpüşürken gördüm onları aman ALLAHIM CILDIRDIM SEVINCTEN kocam da yuzume bakakalmıs bak dedim elin adamı nasıl şap diye yapısıyor kalk kalk bır heves girdi içime hoplaya zıplaya adama kadar ulastım aşka getırdıler beni yaw aayyy insallah barısırlarrr
öpüşürken gördüm onları aman ALLAHIM CILDIRDIM SEVINCTEN kocam da yuzume bakakalmıs bak dedim elin adamı nasıl şap diye yapısıyor kalk kalk bır heves girdi içime hoplaya zıplaya adama kadar ulastım aşka getırdıler beni yaw aayyy insallah barısırlarrr
Benim iş arkadasımın yakın arkadaslarından bir cocuk Hazal Kayayla aynı ajanstanmış.. Hazal 'Feriha' için o diziyi nasıl izliyorlar nasıl bu kadar rating alıyo anlamıyorum cok saçma diyormus
benimde içimden aaa yaşasııın diye bağırmak geldide eşimin "manyakmısın" dercesine bakışlarına maruz kalmamak için mimiksiz izledim fragmanı.ben daha çok handeyle cansu gördü diye sevindim
Benim iş arkadasımın yakın arkadaslarından bir cocuk Hazal Kayayla aynı ajanstanmış.. Hazal 'Feriha' için o diziyi nasıl izliyorlar nasıl bu kadar rating alıyo anlamıyorum cok saçma diyormus
kendini begenmis. ben zaten senin icin izlemiyorum.
kendini begenmis. ben zaten senin icin izlemiyorum.
o zaman o kadar saçma buluyorsa kendi neden oynuyor ki çok aptalca eğer böyle dediyse
herkes emir diye izliyor galiba..zaten onun yerine başkası olsaydı renyting kurbanlığından çoktan kalkmıştı yayından.