• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

aslında dizide olsa hiç yakışmıyorlar, feriha 15 yaşında duruyor, çok ufak tefek,
yüzünden başka hiçbir çekiciliği yok.. ama diziyi çok seviyorum, müzikleri muhteşem...

izledim sonunda muhteşemmiş gerçekten bölüm
fragmanada ayrı bi bayıldım tam öpüşürken kesin ordada bitirirler :16:

Emir optu zorla bu seferde Feriha nazlanir kesin, bi turlu mutlu olmuyolar uyuz oluyorum, zaten hayat sartlari kotu, annesi gitti cadi bi yengesi var bari emirle mutlu olsun ama nerdeee simdi de Feriha gurur yapar vs vs uzatir dururlar artikk :47:

Gecen bölümü izleyemedim, bugun netten bakıcam..
Fragman cok güzel, ayy nasıl bi adam bu Emir :18: cok seksüüüüü herifff :16::17:

Cansu da görüyor Hande dee :10:

öpüşürken gördüm onları aman ALLAHIM CILDIRDIM SEVINCTEN kocam da yuzume bakakalmıs bak dedim elin adamı nasıl şap diye yapısıyor kalk kalk :D bır heves girdi içime hoplaya zıplaya adama kadar ulastım aşka getırdıler beni yaw :D aayyy insallah barısırlarrr

öpüşürken gördüm onları aman ALLAHIM CILDIRDIM SEVINCTEN kocam da yuzume bakakalmıs bak dedim elin adamı nasıl şap diye yapısıyor kalk kalk :D bır heves girdi içime hoplaya zıplaya adama kadar ulastım aşka getırdıler beni yaw :D aayyy insallah barısırlarrr

:60: :60: :60: ewliliği canlı tutar böyle küçük oyunlar :60: tbr ederm :9:

benimde içimden aaa yaşasııın diye bağırmak geldide eşimin "manyakmısın" dercesine bakışlarına maruz kalmamak için mimiksiz izledim fragmanı.ben daha çok handeyle cansu gördü diye sevindim:9::9:

Benim iş arkadasımın yakın arkadaslarından bir cocuk Hazal Kayayla aynı ajanstanmış.. Hazal 'Feriha' için o diziyi nasıl izliyorlar nasıl bu kadar rating alıyo anlamıyorum cok saçma diyormus :1:

Benim iş arkadasımın yakın arkadaslarından bir cocuk Hazal Kayayla aynı ajanstanmış.. Hazal 'Feriha' için o diziyi nasıl izliyorlar nasıl bu kadar rating alıyo anlamıyorum cok saçma diyormus :1:

o zaman o kadar saçma buluyorsa kendi neden oynuyor ki çok aptalca eğer böyle dediyse:37:

benimde içimden aaa yaşasııın diye bağırmak geldide eşimin "manyakmısın" dercesine bakışlarına maruz kalmamak için mimiksiz izledim fragmanı.ben daha çok handeyle cansu gördü diye sevindim:9::9:

ayy evet ya yüz ifadeleri süperdi :) bayıldım zaten onlara ben eşimle izlersem genelde aşka gelırız :D ayy ama cok sewgiyle bakıyorlar ya bırbırlerıneee

kendini begenmis. :24: ben zaten senin icin izlemiyorum.

:1: dimi yani sanki onun o ruhsuz suratına meraklıyız bizde :51:

o zaman o kadar saçma buluyorsa kendi neden oynuyor ki çok aptalca eğer böyle dediyse:37:

:9::9::9:herkes emir diye izliyor galiba:9::9:..zaten onun yerine başkası olsaydı renyting kurbanlığından çoktan kalkmıştı yayından.:37:

Bilemiyorum canım bana öyle dediler.. :38:

Vahide Gördüm'ün diziye verdiği zorunlu aradan sonra diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor..

Kanser tedavisi gören oyuncu Vahide Gördüm'ün diziden ayrılmasının ardından, Show TV'nin sevilen dizisi 'Adını Feriha Koydum'un kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Nurinisa Yıldırım dizide Levent'in annesi rolüyle izleyicilerle buluşacak.

sanmiyorum öyle bisey dedigini. hicbir oyuncu yeraldigi film icin böyle bisey söylemez; ki sevmese oynamazdi zaten. ayrica izlenmemesini gerektirecek biseyde yok dizide. uydurmuslar besbelli

Back