• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Emir ismindeki bebekler yaramaz mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

volveron

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
4.438
4.488
373
Gaziantep
SLM KIZLAR 3 ay sonra oğlum olacak inş isim arıyorum ama en güzeli MUHAMMED EMİR diye düşünüyoruz kafama yatıyo ama tek korkum isimler karakteri etkiliyor emirler yaramazmı oluyo siz annelerden yardım istiyoruum

benimkilerde emirhan ve emircan çok yaramaz oluyorlar ama bir okadarda zeki ve akıllı oluyorlar ben ce çok güzel bir isim hatta kendime kızdım ben niye akıl edemedim diye:1:

SLM KIZLAR 3 ay sonra oğlum olacak inş isim arıyorum ama en güzeli MUHAMMED EMİR diye düşünüyoruz kafama yatıyo ama tek korkum isimler karakteri etkiliyor emirler yaramazmı oluyo siz annelerden yardım istiyoruum

emir isminde 2 yaşında oğlum var....5 çocuğa bedell!!!!
emirin yanında musatfa var (mustafa emir) ama ismin karakterini kesinlikle etkliyo...benim tosuncanım yapma ,dur,anlamıyo hanii derlerya annesinin yüreğini özünü tüketiyor aynen öyle....
iğnelerle oynar,fişlerle,prizlerle çok i anlaşır oğlum.... hangi birini anlatayımki
eymen olabilir cennet kapısı demek

emir isminde 2 yaşında oğlum var....5 çocuğa bedell!!!!
emirin yanında musatfa var (mustafa emir) ama ismin karakterini kesinlikle etkliyo...benim tosuncanım yapma ,dur,anlamıyo hanii derlerya annesinin yüreğini özünü tüketiyor aynen öyle....
iğnelerle oynar,fişlerle,prizlerle çok i anlaşır oğlum.... hangi birini anlatayımki
eymen olabilir cennet kapısı demek

offf inan okurken nefesim kesildi ya ama başka isimde beğenmiyoruzki bakalım artık ama benm cidden gözüm korktu

benim oğlumunda adı muhammed emir.ama nüfusta sadece emir.6 aylık.çok zeki ve akıllı olcak bence. güzel isim.anlamıda güzel.komutan,kumandan,reis,aşirat başı,peygamber soyundan gelen oğullarımız inşaallah isimlerinin anlamı gibi rütbe ,mevki sahibi insanlar olsun........

Son düzenleme:
emir için bısey dıyemem ama
EGEHAN kesınlıkle :D
Karsı bınada bır egehan var tum sıte sakınlerıne bedel
bu bınadada gecen yıl dogan emırhan tum bınamıza kafiii :)

benim oğlumunda adı muhammed emir.ama nüfusta sadece emir.6 aylık.çok zeki ve akıllı olcak bence. güzel isim.anlamıda güzel.komutan,kumandan,reis,aşirat başı,peygamber soyundan gelen oğullarımız inşaallah isimlerinin anlamı gibi rütbe ,mevki sahibi insanlar olsun........

evet canım anlamı beni çok etkiledi...ben rüyamdada görmüştüm ismin sonra anlamını beğendiğim için bu isme karar verdik....

Benim bi öğrencim vardı adı Emir,arkadaşının elini kesmişti makasla:53:
Hepsi aynı olmaz ama korkuyorum bu isimden:18:

benim tanıdıklarım hep yaramaz..
çocuk balkondan düştü Allah korusun az kalsın ölüyordu iyileşti yine aynı durdurulamıyorrr

Back
X