• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eminönü'nde Mutlaka Uğranması Gereken Yerler

Kızlar ben bugün gittim, Eminönü sahiden çeyiz cenneti gibi :16: Bir dünya şey aldım ben de :17::17: Kürkçü Han'daki Aslıev'den 3 tane Sarev pamuk saten nevresim takımı aldım, nakit 390 TL idi ama biz ykb'ye 2+8 taksite 400 TL'ye aldık... Hemen hemen bütün nevresim takımlarının fiyatına aşina olduğumdan gerçekten fiyatlar uygundu. Pazarlık konusunda bence korkunç bir indirim yapmıyorlar ama fiyatları uygun olduğundan çok da ısrar edemiyorsunuz zaten... Benim havlu ihtiyacım olmadığından havlu bakmadım ama pek çok seçenek ve mağaza vardı... Sonrasında ise Aslıev'in hemen yanındaki Paşabahçe mağazasından kavanoz vs aldık. Burada da fiyatlar uygun... Çeyiz alışverişi için Eminönü'ne mutlaka bakın bence :16::16::16:

ben cumartesi günü eminönüne gittim kızlar, çok kalabalıktı maalesef :43:
korkmaz'ın ürünlerine baktım genelde fiyatlar çok uygun gelmedi açıkçası nakite de çok çok bir şey yapmıyorlar, nevresim takımları sarev'in pamuk satenleri için 135 dediler en son 120'ye indiler; bi arkadaş yazmıştı paşabahçe'nin ürünlerini satan bir yer açılmış diye orayı buldum orası da deli kalabalıktı ama fiyatlar çok uygundu orda.

kızlar bende yarın gidiyorum eminönüne anlatırım size artık ama daha henüz net değil havaya bağlı

Arkadaşlar selamar cumartesi biz de Eminönü'nü tavaf ettik canımız çıktı çeyiz serüvenine başladığımdan beri ilk defa bu kadar yoruldum diyebilirim. Öncelikle annemin dizlerinde sıkıntı olduğu için yokuş çıkmak yerine inelim dedik, Mercan yokuşuna çıkmak yerine tramvayda Laleli-Üniversite durağında inip ordan inelim dedik, çok da mantıklı yürümede sıkıntılı olanlar varsa düşünebilir. Üniversiteden sora sora indik en başta burası neresi çok da bişey yok dedik çünkü heryer ağız birliği etmişçesine toptan fiyatı pazarlık yok diyordu. Aşağılara doğru indikçe rahatlar gibi olduk ama bu pazarlık olayı aynı. Üniversite duvarının bittiği yerde Güral porselen var, orada da çok model vs bulamadım ve aynı şekilde pazarlık yok demişlerdi. Onun altındaki 2. dükkanda bende olay koptu hem sahipleri olan karıkoca hoşumuza gitti hem de verdikleri fiyatlar çok güzeldi çoğu şeyi ordan hallettik. Oğuz Züccaciye diye geçiyor hem küçük ev aletleri hem tencere vs hem de tabak vs vardı. Ayrıca birazdan sayacağım fiyatlara da yaklaşık %10 dip toplam indirimi yaptılar yani yazdığım fiyatlardan % 10 çıkarabilirsiniz. Korkmaz çaycıya 90, korkmaz tostkolike 160 fiyat verince orası hoşuma gitti(mor serisi). Ayrıca Bernardo'nun yemek takımlarıyla aynı seriden olan İbiza'ydı sanırım o takımların da 6 kişilik 24 parçalık setlerine 120 dediler, 2 tane ondan aldık. Fakir toz torbalı 2000 Watt hepa filtreli süpürgeye 190a(ki ben 400TL'lik süpürgeyi düşünüyordum bu fazlasıyla yeter, Fakir'in 800 Watt'lık kalın mikser uçlu rondo setini de 110'a aldık. Korkmaz orta boy çaydanlığı 50ye, Ayyıldız çelik gövde çelik saplı çezve setini 60'a aldık. Papilla döküm vok tavayı 45e, ütü masasını 90a alüminyum kurutma telimi 50'ye aldık. Dediğim gibi bunlar son fiyatlar değil tüm ürünlerin üzerinden ortalama %10 da indirim aldık ve tamamını eve teslim edecekler. Oradan ayrıldıktan sonra karşı tarafında aşağıdaki bir paşabahçe satıcısından da bardaklar, karaflar, kadeh, kase, çay bardağı-tabağı(24 tane), bira bardağı vs bir yığın şey aldık oraya da 150 civarı ödedik. Ama o sırada Eminönü pazar yerine dönmüştü, kalabalıkta ezilme tehlikesi atlattık falan sonradan vazgeçtik Kürkçü han'dan. Sadece misafir havlu takımı aldık kaçtık ama süperdi. Ve o gittiğimiz caddede tüm Karaca, Hisar, Güral, Emsan vs ard ardaydı hepsi, kesinlikle alışverişe oradan başlamak mantıklıymış aklınızda bulunsun :)

diğer başlıkta paylaştım burdada eminönü maceramı paylaşıyım sizede fikir olsun...

slm kızlar ben cmtesi eminönüne gittim ve bohça alışverişini tam yapamadık.. çünkü kaliteli birşeyler yok yada ben bulamadım. şimdi ben size anlatıyım sizde kendiniz karar verin

hürriyet çarşısına gittik. en uygun yer nazlı çeyizdi ordan alışveriş yaptık. Donna markası 6 saten takım 90 liraya aldım (pieere cardin begenmedim) terlik tüyü çıkıp sadece incisi kalıyor. 35 liraya aldım bu ikisi içime çok sindi. aslında ikisini alıp çıkmam yeterliydi digerleri pahalıydı bence. ama kayınvalide adayı çok hevesliydi baya almak istiyordu kırmak istemedim. sonrasında taşlı dantelli penye ikili takım 40 (buda baya güzeldi ama kumaş kalitesinden emin olamadım). sütyen takım 40 lira. kalitesi nasıl bilmedim ama şıktı. atlet takım bence bu pahalıydı 35 lira, bohça seti almak istemedim (bohçası havlusu kullanışlı olmuyor). sadece inci şık bir seccade aldım 20. sonunda 260dı 250ye bağladık. diger ürünlere kayınvalide yanında girmek istemedim. pazar günü bakırköye gezmeye gitmiştik kardeşimle kompedan'a girdik. üst katı çeyiz cenneti herşey var. görevli o kdr yardımcı olduki anlatamam. ve bence fiyatlar gayet uygundu. mahmutpaşaya gitmeye degmez bence. mahmutpaşa tarafında sadece bayan terlik ve 6Lı takım uygun geri kalanını almayın derim. üstelik kompedan da kredi kartına güzelce taksitte yaptılar peşin param cebime kaldı :)

gelelim erkege; hürriyet çarşısında erkek ürünleri kadınlara göre çok kaliteli degildi üstelik çok pahalıydı almak gelmedi içimden sadece 100 liraya daginin pijama, çorap, iç çamaşırı olan setini aldım. cidden kalitelimi bilemiyorum. pierre cardin erkek terliğe 100 dedi, ancak dökülüyor çok kötü. dün avmde ceyoya baktım 100 lira ama çok kaliteli ve şık erkek terlikleri var. kompedanda ve loyada çok şık erkek pijama ve rötraşamberlarıda var.

size önerim mahmutpaşanın kalabalıgını gezene kadar, loya, kompena ve avmlere bakın derim. üstelik taksit imkanıda var nakit paranız cebinize kalır... (mahmutpaşada bende bulamamış olabilir. benim deneyimim bu kadar...

havlu için hürriyet çarşısına girecektik ancak girilmiyordu...

mercana gidişin en kolayıda kapalı çarşının beyazıt meydan kapısından dümdüz yürüyince fuat paşa caddesine çıkıyosunuz ordan tüm çeyiz magazalarına bakabaka aşağıya inin. kütahya, güral, korkmaz, aryıldız hepsi karşınıza çıkacak.

Haftaiçi akşamüstü tekrar uğradık Eminönü'ne, kesinlikle fırsat bulursanız hafta içi gidin cumartesi günü olan kalabalık çekilecek çile değilmiş. Hem müşteri az olduğu için pazarlık kolay oluyor hem de insan gibi yürüyebiliyoruz. Kürkçü han'a gittim sonunda, sarevin olduğu mağazadan Sarev Arabesque pamuk saten nevresim takımını kadınlarkulubunu referans göstererek 125'e aldım. Ayrıca battaniye ve yorganların fiyatı da çok uygundu oraya bakmadan almayın derim.

kızlar bende dün eminönündeydim benim daha önce gezdiğim yerlerden bahsediyorlarmış arkadaşlar da gidince farkettim.
aslına bakarsan fiyatlar aynı yani indirimde öyle ahım şahım yapmıyorlar sadece seçenek çok para biriktirip uyku setimi yatak örtümü pikemi nevresim takımımı falan oradan alıcam bikaç model belirledim fiyatlar aynı yani emin olabilirsiniz.

Selam kızlar... Yazılanlara şöyle bir göz gezdirdim yazan olmamış sanırım olduysa da affedin artık :) Geçen gün annem gitmiş eminönüne Şark Han ın en alt katında köşede bir mağaza varmış içi ferforje eşya kaynıyo dedi :)) English home da beğenip almak istediğim gazeteliğin bir çok çeşidi olduğunu fiyat olarak da daha uygun olduğunu söyledi heyecanlandım henüz kendim gidemedim ama gittiğimde sizin için de fotoğraflamaya çalışıcam..Benden önce gitme imkanı olan ferforje meraklılarından ricam fotoğraf çekip bizim meraklarımızı da gidersinler lütfen :D

canım sanmıyorum gıden olur sen gıdınce hem fotograf cekıp hem fıyat alırsın bızde hop atlarız en kısa zamanda :1:

canım sanmıyorum gıden olur sen gıdınce hem fotograf cekıp hem fıyat alırsın bızde hop atlarız en kısa zamanda :1:

ah keşke hemen gidebilsem ancak 1 ay sonra gidebilirim sanırım ama gittiğimde muhakkak orayı bulup fiyatlarıyla sizinle paylaşıcam umarım annem abartmamıştır :))

selam kızlar,

23 nisan resmi tatili fırsat bilip eminönüne gidicem.
paşabahçeden misafirlik bardak set ve sarevden bornoz bakıcam.
laleli üniversite durağında inip aşağı inicem sanırım...
sarev kürkçü handa sanırım.
paşabahçe içinde yine aynı handa yada mercan yokuşunun tepesinde soldaki sokakta diye okudum..
sormamı istedikleriniz?

bu arada 20 nisandan istoç piyasasının nabzını ölçtüm :) misafirlik su takımlarımı kendim yapıcaktım. 12 kadeh, 12 meşrubat, 12 su bardağı ve 1 sürahi için ortalama 250 tl yi geçmiyor.. alıcı gibi pazarlıkta yapmadım yani.. eğer öyleyse alıcam paşabahçeden..(kesme bardak istiyorum )

Günaydın kızlar,

23 nisan sabahı dün 9:30 eminönündeydim. gerçekten indirimli ürünlerde var.. indirmlerden ziyade çeşit var.. mesela;

TENCERE : ARYILDIZ ın piramit serisi 4 tencere + 1 tava 275 tl.. eminim sizde duyunca şaşırdınız.. eve kadarda teslim edicekler... maddi durumum el vermese hascevher marka büyük 4 lü tencere seti 140 tl.. bu rakama küçük boy jr. tencereleri aldık gerçekten.. tencereler çok kaliteli..ama ben ar yıldız alıcam inş.

BORNOZ :Sarev bamboo bornoz takımında kararsız kaldım.. son 200 tl yaptı Aslıev çeyiz.. JUA nın kısa bornozlarıda özel sepetler içinde 225 tl son dedi.. ee tabi özdilek vs de vardı.. normali 120-130 dediler ama işin içine bamboo olayı girince 200 tl lere geldi..ama bana Jua dan sonra sarevi ve sonra taç I önerdiler.. son olarak özdilek, fiesta vs vs.. hee birde Pupilla bamboo var onada 180 tl son dedi ama bilemedim onu..

YATAK ÖRTÜLERİ : nubuk yatak örtüleri çok şıktı kahve- krem tonlarında 50-60 tl.. english home tarzı örtülerde 40-45 tl.. çok çeşit var gerçekten..
PAŞABAHÇE : Paşabahçedede indirim var. mesela başucu sürahisi, vazo şeklinde sürahiler 5 tl :) ama ben misafirlik kesme bardak takımı yapıcaktım. hem model bulamadım hemde fiyat çok çok çok indirimli değildi.. onuda İSTOÇ dan halledicem bu hafta sonu..

YEMEK TAKIMLARI : benim kütahya fabrika satış mağazasından aldığım 750 tl değerindeki takıma 590 tl fiyat verdiler bir müşteri :( 160 tl kafadan kazık yedim gibi..

Son olarak Balık ekmek- turşu yiyip döndüm..

ah keşke hemen gidebilsem ancak 1 ay sonra gidebilirim sanırım ama gittiğimde muhakkak orayı bulup fiyatlarıyla sizinle paylaşıcam umarım annem abartmamıştır :))

benim annemde mübalağayı çok sever :1:
en iyisi kendimiz gidip görelim :16:

selam kızlar,

23 nisan resmi tatili fırsat bilip eminönüne gidicem.
paşabahçeden misafirlik bardak set ve sarevden bornoz bakıcam.
laleli üniversite durağında inip aşağı inicem sanırım...
sarev kürkçü handa sanırım.
paşabahçe içinde yine aynı handa yada mercan yokuşunun tepesinde soldaki sokakta diye okudum..
sormamı istedikleriniz?

bu arada 20 nisandan istoç piyasasının nabzını ölçtüm :) misafirlik su takımlarımı kendim yapıcaktım. 12 kadeh, 12 meşrubat, 12 su bardağı ve 1 sürahi için ortalama 250 tl yi geçmiyor.. alıcı gibi pazarlıkta yapmadım yani.. eğer öyleyse alıcam paşabahçeden..(kesme bardak istiyorum )

istoçta nerde sordun bardakları ben nette baktım istoç baya büyük, hangi bölgesinde çeyizciler var?

istoçta hangi kısım bilmiyorum ama geneli çeyizci.. bence istediğine netten bak, arayıp sor perakenda satış varmı sonra adrese göre git.
istoçta %80 toptan veriyor..genelde kapılarda yazıyor zaten perakende satış yoktur diye :)
ben 1. ada yada bir alt tarafıydı sanırım sorduğum yer.. bu c.tesi gidip mağazayı bulup alıcam.
12 kadeh, 12 meşrubat,12 su bardağı için 180 tl ama bişeyler yaparız dedi.. yani birde sürahiyle 200 tl gibi olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
ben de dolandım Eminönünde. Fiyatlar ve çeşit açısından insanı çıldırtır:) çok fazla şey varmış, kafam karıştı çeşitten.
Kürkçü Handa Aslıev'den sarev'in bornoz setini aldık. ayrıca paşabahçeden bardak takımı, pasta tabağı, vs aldık.
Ordan çıktık, English Home bakalım dedik ama malesef kapatmışlardı, geç kalmışız.
Sonra Eminönüne geri dönerken bir züccaciye gördüm, baktık. Korkmazın çaydanlık takımını ve gülsanın sahan setini aldık. Burdan aldıklarımı karttan çektirince indirim yapın falan demedim. Ama eve gelip de netten bir bakayım deyince çaydanlığı 15 tl civarı kazıkla aldığımı görmüş oldum.:20: demek ki kart nakit ne olursa yapın bir şeyler demek lazımmış..

Bir de arkadaşlar paşabahçede 100tl yakın nakit aldım hiç indirim lafı ettirmediler. Bende de çok iş yok, öyle deli gibi pazarlık yapamam ama acaba benden mi kaynaklı, herkese mi öyleler? Yani mutfak grubunda pazarlık yapılmaz mı bu Eminönünde??

ben de dolandım Eminönünde. Fiyatlar ve çeşit açısından insanı çıldırtır:) çok fazla şey varmış, kafam karıştı çeşitten.
Kürkçü Handa Aslıev'den sarev'in bornoz setini aldık. ayrıca paşabahçeden bardak takımı, pasta tabağı, vs aldık.
Ordan çıktık, English Home bakalım dedik ama malesef kapatmışlardı, geç kalmışız.
Sonra Eminönüne geri dönerken bir züccaciye gördüm, baktık. Korkmazın çaydanlık takımını ve gülsanın sahan setini aldık. Burdan aldıklarımı karttan çektirince indirim yapın falan demedim. Ama eve gelip de netten bir bakayım deyince çaydanlığı 15 tl civarı kazıkla aldığımı görmüş oldum.:20: demek ki kart nakit ne olursa yapın bir şeyler demek lazımmış..

Bir de arkadaşlar paşabahçede 100tl yakın nakit aldım hiç indirim lafı ettirmediler. Bende de çok iş yok, öyle deli gibi pazarlık yapamam ama acaba benden mi kaynaklı, herkese mi öyleler? Yani mutfak grubunda pazarlık yapılmaz mı bu Eminönünde??

mutfak gurubu derken paşabahçede yapılırmı bilmem ama... çaydanlığa 80 dediyse 60 olsun falan deseydin..neyse bi dahaki sefere inşallah...

kızlar bende yardım rica edicem...
Eminönü aslıev çeyizden SAREV bornoz için son 200 TL fiyat aldım.. aşağıda linke bakarsanız eğer yorum bekliyorum.. alıcam ama acelemi ediyorum bilemedim....sareve bu kadar rakam çok değil dimi? model konusundada lütfen yardımcı olun :(...

Sarev Leaves Aile Bornoz Seti V2

kızlar bende yardım rica edicem...
Eminönü aslıev çeyizden SAREV bornoz için son 200 TL fiyat aldım.. aşağıda linke bakarsanız eğer yorum bekliyorum.. alıcam ama acelemi ediyorum bilemedim....sareve bu kadar rakam çok değil dimi? model konusundada lütfen yardımcı olun :(...

Sarev Leaves Aile Bornoz Seti V2

ben de dün sarev bornoz aldım, bir değişiği bunun sanırım. 200 e verdiler. Aslıev çeyizden.

Back
X