Eminim hiç bir kadın böyle aldatılmamıştır. benim günahım neydi Allahım

Allah onun 1001 kere belasını versin.
sana sabır diliyorum lütfen allaha şükret..henüz 1 yıl geçirmişsin evlilik yok çocuk yok başka şeyler yok erkek arkdaşın belasını bulcaaak vee
çoook pişman olcak..
senin ruh halini tahmin ediyorum canım benim sakın üzülme okuluna ver kendini eskisinden daha çok daha çok arkdaşlarınla gez daha çok kitap oku kurslara git netden oyunlar oyna ailende sevdiğin insanlara git ,ailen uzaktaysa onların yanına git gel,okulunda dil kursu enstrman kursu ws onlara yazıl kendine hiç boş zaman bırakma ve SAKIN onun için sağlığından olma.

en azından hala çok geç değil...kayıp zamana,sevgine,aşkına üzülerek vakit kaybetme bence...benm de 1,5 yıllık sevgilim yaptı.ben de konuşmalarını okumuştum msnde inkar etmişti tabi konuşmaların bana geldiğinden haberi yoktu.arkadaşına ölümüne inkar edicem deyip duruyodu.sorsan hala ondan masumu yoktur...bi sürü kötü şey...ona rağmen vazgeçmemiştim.inanmamıştım ama inanmak istemiştim.bi süre daha dayanabildim.ve bitti...ve ayrılır ayrılmaz 3 sevgili yaptı ki birisi eskilerinden... hatırladıkça kafayı yiyorum.ben de 22 yaşındayım.onu sildim.kafam rahat.düzgün bi insan tanıdım ve çok mutluyum.herkesten farklı,şüphelerimden,paranoylarımdan kurtuldum.ne kadar kızcağımı bilse de yalan söylemiyo.inş. senin de karşına böylesi çıkar.üzme kendini...her acı geçiyo...

Son düzenleme:
Cnm hiç üzülme sen allahın sevgili kuluymuşsun gerçek yüzünü görmüşsün ya evlenseydinn.. Sakın duygularına yenilipte affetme...

bence senin bir günahıın değil verilmiş bir sadakan varmış canım.Allah sana göstermiş işte nasıl bir karaktere sahip bir insan olduğunu daha ne istiyorsun.OOh kurtuldum Allahım sana çok şükür bu insanı bana gösterdin de.Bak ne güzel okuyormuşssunda bence dua et ve yoluna devam.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni işl.

Çok üzücü. (

Bence de onun erken vakitte ne kadar iğrenç bir insan olduğunu öğrendiğin için şanslı saymalısın kendini. Bir daha da hiç görüşmemelisin.

2 sefer okudum canım acaba yanlş mı okudum die:S:S
Ahlakszlar insanlar ne fena...
Allah kurtarmış seni ... Sabır versn inşllh

allah kurtarmıs arkadasım..onları allah a havale et kendini de üzme saglıgından olmaz böyle karaktersiz insanlar için..

teşekür ederim canım cevap için
bahsettiğin olayda çok kötü gerçekten
benim tek istediğim beim yakamdan düşsün hala kapıma geliyo açıklama yapmaya kalkıyo
ben onu gördükçe tiksiniyorum oysa

Canım adamda yüz olsa böyle iğrenç durumlarla muhattap olur mu?
Belli ki düşük ahlaklı gereksiz bir insan.
Çok şükür sen kurtardın yakanı

çok teşekür ederim canım aynen dediğin gbi sürekli bişeylerle uğraşıyorum
doktorumda öyle dedi zaten yalnız kalma hep bişeyle meşgul ol dedi
2 gündür arkadaşımda kalıyorum evde daha kötü oluyorum annem babmın yanında kendimi iyice sıkıyorum
hala canım yanıyor ama tek istediğim cezasını çeksin er yada geç bunun bedelini ödesin

2 sefer okudum canım acaba yanlş mı okudum die:S:S
Ahlakszlar insanlar ne fena...
Allah kurtarmış seni ... Sabır versn inşllh

canım sen yazıyı iki sefer okumuşsun ben inanmak istemedim
kaç kişiyle konuştum sahte face açtım neler neler
yok dedim ya elbet bi yerde bi yanışlık var o yapmaz dedim fotoğraflara bile fotomontajdır dedim ama gerçek ortada Allah büyük sabrediyorum

cevap yazan arkadaşlara sonsuz teşekür ederim
hepsine alıntı yapamıyorum özür dilerim
iyi dilekleriniz ve sabır dilekleriniz için çok sağolun

canım öncelikle geçmiş olsun.
yanlışın neresinden dönülse kârdır, yine ucuz kurtulmuşsun. kendini üzme lütfen, böyle insanlar hayatta hep olucak maalesef, güçlü durmalısın tatlım.
umarım şansın bundan sonra iyi olur da seni hakeden birisi olur hayatında.
sıkma canını, kimse senden değerli değil.

Allah razı olsun canım teşekür ederim

gecmıs olsun.Allah'ın sevılen kuluymussunkı göstermiş gercek yuzunu daha gec olmadan..Allah kurtarmıs dıyelım..sıkma canını sen ınsan ıster ıstemez uzuluyo ama
yaşayacagın varmıs

Öncelikle gecmis olsun gercekten üzücü ve agır seyler yasamıssınız..
Ne kadar adi bir insanmıs o!
Bir daha görüsmeyin bence onunla hic bir sekilde dinlemeyin bahanelerini.
Kendinizi de üzmeyin lütfen daha cok gencsiniz.

Bir müddet üzüleceksin, ama zaman herşeyi unutturacak.
O kadın iyi etmiş sana anlatmakla, yol yakınken kurtulmuş oldun bu adamdan.
Ev arkadaşının sevgilsiinin annesine yan gözle bakabiliyor, sonra "biz onun parasını alacaktık" diyorlarki, bu işin içinde o kadının kızının sevgilisi de var.

Olur iş değil, tarifsiz bir rezillikler silsilesi..

Ne o çocukla, ne ev arkadaşıyla, ne o kızla, ne annesiyele asla görüşme bir daha. Sil at çevrenden.

Okuluna da devam et, hiç böyle bir sebepten okul ihmal edilir mi.
Okulun senin geleceğin.

canm öncelikle çok geçmiş olsn zararn neresinden dönersen kardr öyle bir pislikten kurtulmanın zevkini çıkar bence ALLHın çokiyi bir kuluymuşsnki gerçek yüznü erken gösterdi o zaten layığını bulmuş bırak devam etsinler kızınında meshebi çok genişmiş annesinin genç bir adamla olluşunu hrmen kabullenmiş nsl bir dünyada yaşıyorz korkuyorm valla ALLAH yardmcn olsn sağlıcakla kal

çok kötü bir durum iyi ki haberin olmuş...
yok kadının parasını alacaktık, yok bilmem ne..özürü kabahatinden büyük..
Bir an önce bu karaktersiz insandan kurtulmanı dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…