GUZELIM,Sana arkadasimin yasadigi bir durumu anlatayim belki icin hafifler.Arkadasim evlendi.Esi asiklarin en ilginciydi.Fakat cinsellik anlaminda bir iki aydan sonra, daima arkadasi dislamaya basladi.Arkadasin esi ara ara sehir disina is icin giderdi.Meger adamin, kizla evlenmeden evvel uc cocuklu kendi evinde erkeklerle beraber olan bir hayat kadiniyla iliskisi varmis.Daima o kadinin evine gider ve beraber olurmus.Bunu arkadasa da anlatmis..Sen bana cekici gelmiyorsun demis.Her turlu nisan neya dugune bu kadini gotururmus.Resimleri var.Arkadasla evlenmis ama nedendir bilinmez 36 yasindaki bu kadini adam unutamamis.Arkadas tatli ve bakimli birisi.Ama adam Surekli o bayanla gidipp beraber oluyormus..Arkadas,tartismis ve ayrilirim demis..Adam hic umursamadan tamam demis.Adamin ailesi arkadasimdan taraf oldular ayrilma diye adama dil doktuler ama nafile ayrildi yine o kadina gitti.
teşekür ederim canım cevap için
bahsettiğin olayda çok kötü gerçekten
benim tek istediğim beim yakamdan düşsün hala kapıma geliyo açıklama yapmaya kalkıyo
ben onu gördükçe tiksiniyorum oysa
Allah onun 1001 kere belasını versin.
sana sabır diliyorum lütfen allaha şükret..henüz 1 yıl geçirmişsin evlilik yok çocuk yok başka şeyler yok erkek arkdaşın belasını bulcaaak vee
çoook pişman olcak..
senin ruh halini tahmin ediyorum canım benim sakın üzülme okuluna ver kendini eskisinden daha çok daha çok arkdaşlarınla gez daha çok kitap oku kurslara git netden oyunlar oyna ailende sevdiğin insanlara git ,ailen uzaktaysa onların yanına git gel,okulunda dil kursu enstrman kursu ws onlara yazıl kendine hiç boş zaman bırakma ve SAKIN onun için sağlığından olma.
2 sefer okudum canım acaba yanlş mı okudum die:S:S
Ahlakszlar insanlar ne fena...
Allah kurtarmış seni ... Sabır versn inşllh
canım öncelikle geçmiş olsun.
yanlışın neresinden dönülse kârdır, yine ucuz kurtulmuşsun. kendini üzme lütfen, böyle insanlar hayatta hep olucak maalesef, güçlü durmalısın tatlım.
umarım şansın bundan sonra iyi olur da seni hakeden birisi olur hayatında.
sıkma canını, kimse senden değerli değil.