• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eminim hiç bir kadın böyle aldatılmamıştır. benim günahım neydi Allahım

ama ne demısler zararın neresınden donersen kardır... olsun bakalımm o da kendıne bunu yakıstırmıs yapmıs ne dıyebılırız kı sadece Allah'a havale edebılırız... ama senın bı aılen var arkanda da sevdıklerın bızler varız.. ee artık sende onundekı maclara bakacak hayatına bı sekılde devam edeceksın... :70::70::70::70::70::70::70::70::70::70:

sağol canım allah razı olsun bin kere
hayat devam ediyo belki benm için durdu ama inşallah daha iyi olucam

çünkü ilerde okadar üzülceksinizki degmeyen birine döktügünüz gözyaşları için olan size olur inanın herkes yaptıgının cezasını çekmeden başına gelmeden ayrılmaz bu dünyadannn sabır sadece

tek tesellim zaten ettikleri yanına kalmaz elbet

allah byüktür herzman sen kendıne ıyı bak ve kısa zmnda toparlanmaya bak canım yaa :50:

özür dileyerek başlıyorum. o virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusden kurtulduğun için şükret...
böyle bir şeyi hangi insan evladının midesi kaldırır... böyle sevgi olmaz emin ol seni sevmiyordur. seven insan böyle yapmaz. hayatına yeni bir sayfa aç. daha gençsin. bu senn için kötü de olsa bir deneyim olmuş. etrafnda seni çok mutlu edecek bir sürü adam vardır. ne kadar çabuk unutursan senn için o kadar iyi olacaktır... allah sabır versin sana. onun da belasını versn... bu durumda baska ne söylenebilir ki...

canm benim gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına.bende aldatıldım şu an ne hissediyosun gerçekten çok iyi anlıyorum.ama kararlı olman dönmem asla demen çok güzel.gururundan kendnden vazgeçme asla.ben affettim kaç kere inan sayısını hatrlamıyorum.ama her sefernde aynısı geldi başıma.piskolojik yardım aldım.şimdi hayatımın aşkını buldum.biliyorum şimdi bunlar sana çok uzak geliyo.diyorum ya aynısını bende yaşadım.ama sakın umudunu kaybetme.toparla kendni.inan bna kalbin kadar temiz güzel biri çıkıcak karşına.Allah herkese hakettği hayatı yaşatır elbet.lütfen üzülme daha fazla...

umarm aynı şehirde değilizdir:26:

kız arkadaşımın sevgilisi jigoloymuş,tabi biz de tesadüfen öğrendk
ama kadını görsenz çok bakımllı,45 demezsiniz yani....
neyse kız arkadaşımda cep tlf.nundan fotolarını görmüş
para için berabermiş.oysa çocuğn duruumu o kadar kötü değildi

sizin olayda anlamadığım kadın 35,kızı 22yaşında nasıl oluyo:31:

canımsın çok çok üzüldüm yaşadıklarına. bardağın dolu tarafından bakmak gerkirse en azından dönülmez bi yerde değilsin(evlilik yok-çocuk yok)
her acıda olduğu gibi ayrılık acısı da ihanet acısı da geçer. Allah sana sabır versin.
Yaşadıklarını tecrübeye say. Erkeklerin ne kadar a.d.i olabileceğini öğrenmiş oldun.

Ben ilk erkek arkadaşımla evlenmiştim. Ayrı şehirlerdeydik, onun her dediğine inanıyordum.. kör aşık.... evlenip çocuk sahibi olduktan sonra anladım ki KOCAMAN BİR YALANI yaşamışım 6 sene...
Herşeye ragmen haline şükür et. senin için senden önemli hiçbirşey yok hayatta..

Son düzenleme:
umarm aynı şehirde değilizdir:26:

kız arkadaşımın sevgilisi jigoloymuş,tabi biz de tesadüfen öğrendk
ama kadını görsenz çok bakımllı,45 demezsiniz yani....
neyse kız arkadaşımda cep tlf.nundan fotolarını görmüş
para için berabermiş.oysa çocuğn duruumu o kadar kötü değildi

sizin olayda anlamadığım kadın 35,kızı 22yaşında nasıl oluyo:31:

sen ankara yazmışsın şehir olarak öyleyse aynı şehir değil canım
22 yaşında olan kızı değil benim canım onun kızı 16 17 falandır
kadın bana kalırsa yaşı daha büyük ama onca şeyden sonra yaşıyla pek ilgilenmedim
35 dedi bana
hoş bi kadın değil zaten yaşlı ya Allahım yarabbim deli oluyorum hatırladıkça

Son düzenleme:
canımsın çok çok üzüldüm yaşadıklarına. bardağın dolu tarafından bakmak gerkirse en azından dönülmez bi yerde değilsin(evlilik yok-çocuk yok)
her acıda olduğu gibi ayrılık acısı da ihanet acısı da geçer. Allah sana sabır versin.
Yaşadıklarını tecrübeye say. Erkeklerin ne kadar a.d.i olabileceğini öğrenmiş oldun.

Ben ilk erkek arkadaşımla evlenmiştim. Ayrı şehirlerdeydik, onun her dediğine inanıyordum.. kör aşık.... evlenip çocuk sahibi olduktan sonra anladım ki KOCAMAN BİR YALANI yaşamışım 6 sene...
Herşeye ragmen haline şükür et. senin için senden önemli hiçbirşey yok hayatta..

teşekür ederim canım allah razı olsun
tek istediğim yanlarına kalmaz inşallah

özür dileyerek başlıyorum. o virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusden kurtulduğun için şükret...
böyle bir şeyi hangi insan evladının midesi kaldırır... böyle sevgi olmaz emin ol seni sevmiyordur. seven insan böyle yapmaz. hayatına yeni bir sayfa aç. daha gençsin. bu senn için kötü de olsa bir deneyim olmuş. etrafnda seni çok mutlu edecek bir sürü adam vardır. ne kadar çabuk unutursan senn için o kadar iyi olacaktır... allah sabır versin sana. onun da belasını versn... bu durumda baska ne söylenebilir ki...

.........................

Son düzenleme:

sevgiden geçtim ben canım sevgiyle alakası yok bu kişinin zaten ama hiç de mi insanlık yok vicdan yok hala olan bitene anlam veremiyorum
niye bu oldu diye düşünüyorum çünkü hiç bişey yapmadım ben hep sevdim hep sadık oldum ona hiç kırmamaya çalıştım

yaşadıklarınız gerçekten çok üzücü ama zararın neresinden dönerseniz kardır ya o kadın aramasaydı ve iki yıl böle bu iğrençliği devam ettirselerdide siz evlenmiş olsaydınız olanları bilmeden bu insanla Allah korumuş yol yakınken öğrenmişsiniz hiç kendinizi üzüp yıpratmayın ona inat güçlü ve mutlu olun değmez zaten öle bir insan için kendinizi üzmeyin Allahından bulsun

canm benim gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına.bende aldatıldım şu an ne hissediyosun gerçekten çok iyi anlıyorum.ama kararlı olman dönmem asla demen çok güzel.gururundan kendnden vazgeçme asla.ben affettim kaç kere inan sayısını hatrlamıyorum.ama her sefernde aynısı geldi başıma.piskolojik yardım aldım.şimdi hayatımın aşkını buldum.biliyorum şimdi bunlar sana çok uzak geliyo.diyorum ya aynısını bende yaşadım.ama sakın umudunu kaybetme.toparla kendni.inan bna kalbin kadar temiz güzel biri çıkıcak karşına.Allah herkese hakettği hayatı yaşatır elbet.lütfen üzülme daha fazla...

allah razı olsun canım desteğin için teşekür ederim
3-4 gün geçti olay olalı tam tarihte hatrlamıyorum zaten bi gün bayıldım bi gün hastanede geçti serumlarla falan bugün geldim evime ve hemen buraya yazdım yaşadığımı kimsem yok anlatacağım
ama herşeye rağmen güçlü olmaya çalışıyorum biliyorum ki Allah büyük ve beni çok seviyor o yüzden bunları yaşattı ilerde acı çekmiyim diye benm üzüldüğüm nokta verilen emek 1 yıllık emek saf saf ona aşık olmam

Son düzenleme:
ana-kız onlarda pek normal değiller...

uzaklaş hepsinden..

çok şanslı bir insansın herşeyden bir an evvel haberin oldu. ya onunla bir adım attıktan sonra öğrenseydin herşey daha zorlaşacaktı...

böyle suyu çıkmış yaşantılarda var işte malesefff...

:26:

ana-kız onlarda pek normal değiller...

uzaklaş hepsinden..

çok şanslı bir insansın herşeyden bir an evvel haberin oldu. ya onunla bir adım attıktan sonra öğrenseydin herşey daha zorlaşacaktı...

böyle suyu çıkmış yaşantılarda var işte malesefff...

:26:

evet canım sağol yorumların için
sınavlara falan giricem olursa başka şehire gitmeyi düşünüyorum yatay geçiş falan yapabilirsem

aldatmanın iyisi olmaz elbet ama kendi yaşlarında biri olsa falan daha farklı düşünürdüm hani aşık olmuş falan deyip keni yoluma bakardım arkadaşının sevgilisinin annesi ya 35 yaşında bi kadın
bu iğrençlik çok ağır bu kadarını haketmedim ya kaldıramıyorum bu durumu

GUZELIM,Sana arkadasimin yasadigi bir durumu anlatayim belki icin hafifler.Arkadasim evlendi.Esi asiklarin en ilginciydi.Fakat cinsellik anlaminda bir iki aydan sonra, daima arkadasi dislamaya basladi.Arkadasin esi ara ara sehir disina is icin giderdi.Meger adamin, kizla evlenmeden evvel uc cocuklu kendi evinde erkeklerle beraber olan bir hayat kadiniyla iliskisi varmis.Daima o kadinin evine gider ve beraber olurmus.Bunu arkadasa da anlatmis..Sen bana cekici gelmiyorsun demis.Her turlu nisan neya dugune bu kadini gotururmus.Resimleri var.Arkadasla evlenmis ama nedendir bilinmez 36 yasindaki bu kadini adam unutamamis.Arkadas tatli ve bakimli birisi.Ama adam Surekli o bayanla gidipp beraber oluyormus..Arkadas,tartismis ve ayrilirim demis..Adam hic umursamadan tamam demis.Adamin ailesi arkadasimdan taraf oldular ayrilma diye adama dil doktuler ama nafile ayrildi yine o kadina gitti.

öncelikle geçmiş olsun canım.çok acı bir hikaye ama herşeyi unutup sağlığını ve seni gerçekten sevenleri düşün onlara inat mutlu ve sağlıklı dimdik dur hayatta henüz çok gençsin kaybettiğin birşey yok zararın neresinden dönersen kardır diyorum.allah hayırlısını çıkarsın karşına

canım uçurumun kenarından dönmüşsün, lütfen böyle virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus biri için o güzel kalbini yorma, üzülme...

kusura bakmada canım benım amaç belli yanı kadını götürmeye çalışmış resmen sevgilin bence kendini tatmin etmekten başka bir şey yaşamamıştır diye düşünüyorum bildiğin jigolalık yapmaya çalışmış onuda becerememiş bile

Back
X