ama ne demısler zararın neresınden donersen kardır... olsun bakalımm o da kendıne bunu yakıstırmıs yapmıs ne dıyebılırız kı sadece Allah'a havale edebılırız... ama senın bı aılen var arkanda da sevdıklerın bızler varız.. ee artık sende onundekı maclara bakacak hayatına bı sekılde devam edeceksın...
çünkü ilerde okadar üzülceksinizki degmeyen birine döktügünüz gözyaşları için olan size olur inanın herkes yaptıgının cezasını çekmeden başına gelmeden ayrılmaz bu dünyadannn sabır sadece
sağol canım allah razı olsun bin kere
hayat devam ediyo belki benm için durdu ama inşallah daha iyi olucam
umarm aynı şehirde değilizdir:26:
kız arkadaşımın sevgilisi jigoloymuş,tabi biz de tesadüfen öğrendk
ama kadını görsenz çok bakımllı,45 demezsiniz yani....
neyse kız arkadaşımda cep tlf.nundan fotolarını görmüş
para için berabermiş.oysa çocuğn duruumu o kadar kötü değildi
sizin olayda anlamadığım kadın 35,kızı 22yaşında nasıl oluyo
canımsın çok çok üzüldüm yaşadıklarına. bardağın dolu tarafından bakmak gerkirse en azından dönülmez bi yerde değilsin(evlilik yok-çocuk yok)
her acıda olduğu gibi ayrılık acısı da ihanet acısı da geçer. Allah sana sabır versin.
Yaşadıklarını tecrübeye say. Erkeklerin ne kadar a.d.i olabileceğini öğrenmiş oldun.
Ben ilk erkek arkadaşımla evlenmiştim. Ayrı şehirlerdeydik, onun her dediğine inanıyordum.. kör aşık.... evlenip çocuk sahibi olduktan sonra anladım ki KOCAMAN BİR YALANI yaşamışım 6 sene...
Herşeye ragmen haline şükür et. senin için senden önemli hiçbirşey yok hayatta..
özür dileyerek başlıyorum. o virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusden kurtulduğun için şükret...
böyle bir şeyi hangi insan evladının midesi kaldırır... böyle sevgi olmaz emin ol seni sevmiyordur. seven insan böyle yapmaz. hayatına yeni bir sayfa aç. daha gençsin. bu senn için kötü de olsa bir deneyim olmuş. etrafnda seni çok mutlu edecek bir sürü adam vardır. ne kadar çabuk unutursan senn için o kadar iyi olacaktır... allah sabır versin sana. onun da belasını versn... bu durumda baska ne söylenebilir ki...
özür dileyerek başlıyorum. o virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusden kurtulduğun için şükret...
böyle bir şeyi hangi insan evladının midesi kaldırır... böyle sevgi olmaz emin ol seni sevmiyordur. seven insan böyle yapmaz. hayatına yeni bir sayfa aç. daha gençsin. bu senn için kötü de olsa bir deneyim olmuş. etrafnda seni çok mutlu edecek bir sürü adam vardır. ne kadar çabuk unutursan senn için o kadar iyi olacaktır... allah sabır versin sana. onun da belasını versn... bu durumda baska ne söylenebilir ki...
canm benim gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına.bende aldatıldım şu an ne hissediyosun gerçekten çok iyi anlıyorum.ama kararlı olman dönmem asla demen çok güzel.gururundan kendnden vazgeçme asla.ben affettim kaç kere inan sayısını hatrlamıyorum.ama her sefernde aynısı geldi başıma.piskolojik yardım aldım.şimdi hayatımın aşkını buldum.biliyorum şimdi bunlar sana çok uzak geliyo.diyorum ya aynısını bende yaşadım.ama sakın umudunu kaybetme.toparla kendni.inan bna kalbin kadar temiz güzel biri çıkıcak karşına.Allah herkese hakettği hayatı yaşatır elbet.lütfen üzülme daha fazla...
ana-kız onlarda pek normal değiller...
uzaklaş hepsinden..
çok şanslı bir insansın herşeyden bir an evvel haberin oldu. ya onunla bir adım attıktan sonra öğrenseydin herşey daha zorlaşacaktı...
böyle suyu çıkmış yaşantılarda var işte malesefff...
:26:
aldatmanın iyisi olmaz elbet ama kendi yaşlarında biri olsa falan daha farklı düşünürdüm hani aşık olmuş falan deyip keni yoluma bakardım arkadaşının sevgilisinin annesi ya 35 yaşında bi kadın
bu iğrençlik çok ağır bu kadarını haketmedim ya kaldıramıyorum bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?