canm kıyamam ya kimbilir ne kadar üzgün ve sinirlisinnasıl bir iliişki bu kadın kendinden küçük çocukla çıkıyo bu neyse ama bu kişiyle kızı aracılığıyla tanışmış artık kime güveneceğimizi şaşırdık, kendini çok yıpratma dua et ki evlenmeden kurtuldun bu insandan, artı eski sevgilinin laflarına bak parasını alcaktım falan demiş nerden baksan iğrenç rezil bi ilişki sen kurtuldun biraz üzüleceksin ama şuan üzülmen bu adamla evlenmenden çok daha iyi
insanlarda ne vicdan ne merhamet var nasıl yapılır bu yaa bulmuşsun bi tane o zaman neden ayrılmıyorsun ki illa incitmen kırman mı gerekiyor yazıklar olsun.....Size söyleyecek bi sözüm yok üzülme diyemem bu durum insanı mahveder, yıkar, bitirir ama zaman her şeyin ilacı zamanla unutulacaktır umarım sizde güven problemi yaratmaz.Çünkü zaten insanlara güvenmek zor bide böle bişey yaşayınca dahada zor olur eminim
koskocaman bı yalancıyı okudum yazdıklarında... gecmıs olsun...
canım öncelikle durumuna çok üzüldüm resmen rezillik bu olay allahım yaaa kimsenin başına gelmesin böyle bir şey senin yapcagın tek şey onlardan uzaklaş hatta bir yerde kal akrabanda filan şehirdende uzaklaş şöyle bir ay kalbinede iyi gelir ruhunada dicek başka bişi bulamıyorum
sizden daha kötü durumda olnalar var siz ucuz kurtulmuşsunuz tek diyecegim.............................. Bir defa aldatan kişiyi affedersen, seni yine kullanır; "Çünkü ihanet bir ruh hali değil, karekterin dökülüş biçimidir". bu yeterli sanırım anlayana
yok artık nasıl igrenç ucuz bu insanların hayatı bu kadar basitmi adına cok üzüldüm canım gercekten sen saglıgını düsün bak herseyde bi hayır vardır evlenip coluk cocuga karıstıgında görseydin bu igrenç yüzünü daha çok üzülürdün canım simdi kurtulduguna sükret hemen onuda onun sana ulasbilecegi cevresini de cıkar hayatından aynı yastayız daha up uzun bi haayat var önmüzde canım ALLAH yardımcın olsun
teşekür ederim canım
burda anlatıyorum ki içimdekiler gitsin rahatlayım diye bugün hastanede ki kalp doktorum anladı bişeyler olduğunu mutlaka biriyle konuş asla yalnız kalma dedi bana
aileme anlatamıyorum çok üzülürler babam dayanamaz gider onunla muhatap olur yakın arkadaşımda yok fazla burda döküyorum içimi
dök içini canım benim bende buraya anlatıyorum açılıyorum sende anlat açıl bacım azcık gül dicem ama sahte gülüşü kim isterki neyse sıkma canını yanındayız
sağol canım keşke yalancı olsa vicdansız ahlaksız biri
hiç mi farketmedim hiç mi tanımadım diye soruyorum kendime ama körmüşüm
insan sevınce kör oluo.. ayrılınca hersey tek tek aklına gelıo...bır fılm serıdı onunden... ıste o anda dankkkk dıee bı ses gelırrr yakınlardan..
aynen öyle şimdi anlıyorum hani parçaları birleştirmek diye bişey var ya
telefonun arada kapalı olması son zamanlarda çok az görüşmemiz bi sürü şey hepsi birleşince dank ediyo ama çok geç
Allah razı olsun canım çok sağolun
sizler hiç tanımadığınız bi insana burda yardım ediyosunuz destek oluyosunuz
1 yıldır beni sevdiği söyleyen uğrunda herşeye göze aldığım adam bana neler yapıyor
dünyanın adaleti beni yok sayıyor sanırım
affetmek mi bu iş benden çıktı artık onları Allah affetsin ben varsa birazcık hakkım helal değildir ancak bunu söyleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?