Eminim hiç bir kadın böyle aldatılmamıştır. benim günahım neydi Allahım

sağol canım cevabın için
gerçek yzünü görmüş oldum ama keşke bu şeklide olmasaydı
içimde çok şey var bağıra çağıra söylemek istiyorum ama suratını görmek sesini duymak istemediğim için susuyorum öyle

hastalığımı söyledim zaten yıllarca tedavi gördüm
babamın çok iyi bi işi vardı battı evimize icra geldi
abimle ilgili bi sorun yaşadık
ama şu hayatta hiç bişey canımı bu kadar yakmadı
benim aslı üzüldüğüm verilen emek
düşünsenize ben sabah akşam okul bir an önce bitsin iş ciddiye binsin diye uğraşırken o hangi alemlerdeymiş
kendimi bu kadar salak yerine koyulmasına dayanamıyorum
en kötüsü ne biliyo musunuz
ben onu sevdim gözlerini ellerini sevdim bana sarılmasını sevdiğim demesini sevdim
çok acıyo canım çok yemin ediyorum bunları yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyorum
size yemin ederim ben bunu haketmedim ben çok sevdim çok

Son düzenleme:
çok üzüldüm sizin adınıza bir kadının hazmedemedigi tek şey bu olsa gerek ama hiç bişey ve hiç kimse insanın kendisinden önemli olmamalı bence üzülmeye degmiycek insanlar için kendini harap etmemeli kişi bence

insanlarda ne vicdan ne merhamet var nasıl yapılır bu yaa bulmuşsun bi tane o zaman neden ayrılmıyorsun ki illa incitmen kırman mı gerekiyor yazıklar olsun.....Size söyleyecek bi sözüm yok üzülme diyemem bu durum insanı mahveder, yıkar, bitirir ama zaman her şeyin ilacı zamanla unutulacaktır umarım sizde güven problemi yaratmaz.Çünkü zaten insanlara güvenmek zor bide böle bişey yaşayınca dahada zor olur eminim

canım öncelikle durumuna çok üzüldüm resmen rezillik bu olay allahım yaaa kimsenin başına gelmesin böyle bir şey senin yapcagın tek şey onlardan uzaklaş hatta bir yerde kal akrabanda filan şehirdende uzaklaş şöyle bir ay kalbinede iyi gelir ruhunada dicek başka bişi bulamıyorum

insanlara güvenmek mi güven diye bi duygunun artık olmadığını düşünüyorum

sizden daha kötü durumda olnalar var siz ucuz kurtulmuşsunuz tek diyecegim.............................. Bir defa aldatan kişiyi affedersen, seni yine kullanır; "Çünkü ihanet bir ruh hali değil, karekterin dökülüş biçimidir". bu yeterli sanırım anlayana

teşekür ederim canım
burda anlatıyorum ki içimdekiler gitsin rahatlayım diye bugün hastanede ki kalp doktorum anladı bişeyler olduğunu mutlaka biriyle konuş asla yalnız kalma dedi bana
aileme anlatamıyorum çok üzülürler babam dayanamaz gider onunla muhatap olur yakın arkadaşımda yok fazla burda döküyorum içimi

yok artık nasıl igrenç ucuz bu insanların hayatı bu kadar basitmi adına cok üzüldüm canım gercekten sen saglıgını düsün bak herseyde bi hayır vardır evlenip coluk cocuga karıstıgında görseydin bu igrenç yüzünü daha çok üzülürdün canım simdi kurtulduguna sükret hemen onuda onun sana ulasbilecegi cevresini de cıkar hayatından aynı yastayız daha up uzun bi haayat var önmüzde canım ALLAH yardımcın olsun

affetmek mi bu iş benden çıktı artık onları Allah affetsin ben varsa birazcık hakkım helal değildir ancak bunu söyleyebilirim

Allah razı olsun canım
cevap yazan arkadaşların hepsinin ortak fikri zaten iyiki evlenmeden önce tanıdın
şans mıdır büyük bi tecrübe midir bilmiyorum artık
ama vicdan yok anladığım bu

dök içini canım benim bende buraya anlatıyorum açılıyorum sende anlat açıl bacım azcık gül dicem ama sahte gülüşü kim isterki neyse sıkma canını yanındayız

dök içini canım benim bende buraya anlatıyorum açılıyorum sende anlat açıl bacım azcık gül dicem ama sahte gülüşü kim isterki neyse sıkma canını yanındayız

Allah razı olsun canım çok sağolun
sizler hiç tanımadığınız bi insana burda yardım ediyosunuz destek oluyosunuz
1 yıldır beni sevdiği söyleyen uğrunda herşeye göze aldığım adam bana neler yapıyor
dünyanın adaleti beni yok sayıyor sanırım

sağol canım keşke yalancı olsa vicdansız ahlaksız biri
hiç mi farketmedim hiç mi tanımadım diye soruyorum kendime ama körmüşüm

insan sevınce kör oluo.. ayrılınca hersey tek tek aklına gelıo...bır fılm serıdı onunden... ıste o anda dankkkk dıee bı ses gelırrr yakınlardan..

insan sevınce kör oluo.. ayrılınca hersey tek tek aklına gelıo...bır fılm serıdı onunden... ıste o anda dankkkk dıee bı ses gelırrr yakınlardan..

aynen öyle şimdi anlıyorum hani parçaları birleştirmek diye bişey var ya
telefonun arada kapalı olması son zamanlarda çok az görüşmemiz bi sürü şey hepsi birleşince dank ediyo ama çok geç

aynen öyle şimdi anlıyorum hani parçaları birleştirmek diye bişey var ya
telefonun arada kapalı olması son zamanlarda çok az görüşmemiz bi sürü şey hepsi birleşince dank ediyo ama çok geç

ama ne demısler zararın neresınden donersen kardır... olsun bakalımm o da kendıne bunu yakıstırmıs yapmıs ne dıyebılırız kı sadece Allah'a havale edebılırız... ama senın bı aılen var arkanda da sevdıklerın bızler varız.. ee artık sende onundekı maclara bakacak hayatına bı sekılde devam edeceksın...

emin ol aradan 2 ay geçince diceksinki aaa ben bunun gibi bir insana nasıl üzülmüşüm yaa filan diceksin yepyeni bir hayatın olucak tüm zehirli sarmaşıklarından kurtulcaksın canım benim sıkma canını

affetmek mi bu iş benden çıktı artık onları Allah affetsin ben varsa birazcık hakkım helal değildir ancak bunu söyleyebilirim

çünkü ilerde okadar üzülceksinizki degmeyen birine döktügünüz gözyaşları için olan size olur inanın herkes yaptıgının cezasını çekmeden başına gelmeden ayrılmaz bu dünyadannn sabır sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…