mune kiblemiyorum. çünkü ceza yok. ama inan bıktım her an saldırıdan.. kısaca kendi kendimizi savunmaya başladık. eskiden bunu siz yapıyordunuz. ama ceza olmayınca biz gerekeni demeye başladık.Birbirinize söylediklerinize ceza vermiyoruz artık, birbirinize küfürde etseniz karışmıyoruz.
Umarım birgün gayet sakin ve objektif olur bu topik ve diğerlerinde birbirinize yazdıklarınızı okurda yüzlerinizi kızartırsınız.
Ben yakıştıramadım ama benim değil sizin kendinize yakıştırıp yakıştırmamanız mühim, yakıştırıyorsunuz ki yazıyorsunuz.
bumudur budur.anladım canım ,yok ben reisçi değilim benim reisim yok
ATAM CUMHURİYET'İM İLKE VE İNKİLAPLARIM VAR
yüzünde öyle çok makyaj yok. ama olmalı. makyajsızda hoş olmazdı. ne olursa olsun bizim ülkemizi temsil ediyor..Ben Allah'ın yarattığına laf etmedim farkındaysan.
Kapalı bir bayan ve eski yeni hali göz önüne getirilince fark bariz ortada.
Kapalı olup bir ton makyaj yapmak caiz midir?
Veya mağaza kapatmak, üstelik başka bir ülkede. Görgüsüzlük değilde nedir bu.
Sadece bu bayan değil başka biri yapsa dahi yorumum bu olurdu kişiye göre muamele değil yani.
Budurbumudur budur.
mune kiblemiyorum. çünkü ceza yok. ama inan bıktım her an saldırıdan.. kısaca kendi kendimizi savunmaya başladık. eskiden bunu siz yapıyordunuz. ama ceza olmayınca biz gerekeni demeye başladık.
yüzünde öyle çok makyaj yok. ama olmalı. makyajsızda hoş olmazdı. ne olursa olsun bizim ülkemizi temsil ediyor..
Benim mesajımı alıntılayıp dalgacı demek bu topik altında tartışma yaratmak olur.ister oku ister okuma bu dalgacılar burada toplanmış ne yapıyorlar keleşim o alıntıladıklarım nedir
Ondan önce senin Atatürk ve Kılıçdaroğlu hakkında yazdığın hakaretleri okutmak lazım bakalım onlara ne diyecek "gerekli merciler"...iftiraya bak vatandaşın vergisiyle mi alıyormuş o çantaları? umarım gerekli merciler okuyordur bu mesajları. ...yada okutmak lazım.
Bütün gün burda sitede takılıp üstüne de maaş alıyorsun ya,valla ne diyeyim helal olsun o patronamesaim bitiyor çıkıyorum benn .şunu söylemeden edemicem dedim yaa OFLULUK DAMARI....burada kadrolaşmışsınız.. alay etmeği dalga geçmeyi kendinize şiar edinmişsiniz..bir konu açılıyor konuya yorum yok hemen dalga geçmeler alay etmeler ..emine benim babamın kızı değil.. ama konuya eleştiri yapın deyinki biz cumhur başkanımızın eşini böyle görmek istemiyoruz yakışmıyor deyin..ama bir okuyorum dalganın dibine vurulmuş dün bir arkadaşla dalga geçtiler burada ve bu grup aynı simalar, aynı isimler ..eee bende çıkıp elleşme büyüyecekler dediğimde ne ka sinirlendiniz değilmi dalga geçtiğimde ne ka sinirlendiniz değilmi hakarete varmadan ,,inceden dalgasını geçmek bir HAKARETTİR pinkpin.. hadi eyvallahh..
Ondan önce senin Atatürk ve Kılıçdaroğlu hakkında yazdığın hakaretleri okutmak lazım bakalım onlara ne diyecek "gerekli merciler"...
Bu başlıkta yok da,daha önceki muhtelif başlıklarda var tabi.Hakaret mi var ?
Bu başlıkta yok da,daha önceki muhtelif başlıklarda var tabi.
Belki AKP halka iliskiler'de calisiyordur..Bütün gün burda sitede takılıp üstüne de maaş alıyorsun ya,valla ne diyeyim helal olsun o patrona
Belki AKP halka iliskiler'de calisiyordur..
Bir tane hakaret cumlem yoktur havadan konuşma.Bu başlıkta yok da,daha önceki muhtelif başlıklarda var tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?