mesaim bitiyor çıkıyorum benn .şunu söylemeden edemicem dedim yaa OFLULUK DAMARI....burada kadrolaşmışsınız.. alay etmeği dalga geçmeyi kendinize şiar edinmişsiniz..bir konu açılıyor konuya yorum yok hemen dalga geçmeler alay etmeler ..emine benim babamın kızı değil.. ama konuya eleştiri yapın deyinki biz cumhur başkanımızın eşini böyle görmek istemiyoruz yakışmıyor deyin..ama bir okuyorum dalganın dibine vurulmuş dün bir arkadaşla dalga geçtiler burada ve bu grup aynı simalar, aynı isimler ..eee bende çıkıp elleşme büyüyecekler dediğimde ne ka sinirlendiniz değilmi dalga geçtiğimde ne ka sinirlendiniz değilmi hakarete varmadan ,,inceden dalgasını geçmek bir HAKARETTİR pinkpin.. hadi eyvallahh..
![]()
Of damarını iyi bilirim ofluları da öyle canım bende de arnavut damarı var rahmetli babam sağolsun

Bak senin ayırt edemediğin bir durum var senin hoşnut olduğun liderler aynı zamanda bizi de yönetiyorlar yani yaptıkları herşeyin ucu bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına dokunuyor.
İnsanlar burada kendilerinden alınan vergiyle lüks hayat yaşayan ama karşılığında düzgün bir hayat bile sunamayan yöneticileri dibine kadar eleştirme hakkına sahip ve yapılan abes bir eylem olduğu için dalgalarını da geçebilirler. Dalga geçmenin de bir ölçütü var elbet ama ben kimsenin hakaret ettiğini görmedim ki bunun sebebi senin gönüllü polisliğin de değil zaten hakaret suç ve kazen bu konuda yeni uyardı insanları.
Yani boşuna kendine görev edinmene gerek yok. İsteyen dalgasını da geçer aşkını sevdasını da yaşar.
Bir hakarete rastlarsan şikayet edersin ama bak tekrar ediyorum insanlara hakaret etme hakkına sahip değilsin.