• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emine Erdoğan Brüksel'de Mağaza Kapattı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kito_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yoo havadan değil bildiğim için konuşuyorum.Sana göre hakaret olmayabilir tabi...
Ben kimseye hakaret etmem hem üzerime şer sıçramasın hem tarzım değil.
Hakaret in göreceli bir kavram olduğunuda burada öğrenmiş olduk .Erdogan ve ailesine yapılan her alay aşağılama iftira basın ifade yorum özgürlüğü sizin sevdiklerinize yapılan ki (ben şahit olmadım )eleştiri vs hakaret oluyor.
Bu arada banada iftira Attın.

Ben kimseye hakaret etmem hem üzerime şer sıçramasın hem tarzım değil.
Hakaret in göreceli bir kavram olduğunuda burada öğrenmiş olduk .Erdogan ve ailesine yapılan her alay aşağılama iftira basın ifade yorum özgürlüğü sizin sevdiklerinize yapılan ki (ben şahit olmadım )eleştiri vs hakaret oluyor.
Bu arada banada iftira Attın.
Sen şahit olmazsın tabi nerden olucan gözün görür mü kendinin ya da taraftarı olduklarının yaptıklarını.Ona bakarsan senin yazdıkların da iftira,Atatürk inkılaplarını karalayan bir sürü mesajın var mesela çıkarttırma bana şimdi.Sen bir çantanın hangi parayla alındığını bu kadar önemseyip(Sanki yanındaydın alırken) buradaki insanları tehdit etmeye cüret ediyorsan,dönüp kendi yaptıklarına da bir bakacaksın.

Bir tane hakaret cumlem yoktur havadan konuşma.
suanda bu sekilde dusuncelerinizi belirtme hakkini veren insana bu ulkenin tek "ATA"sina hakaret edebiliyosunuz.burdaki insanlari hakaret etmkle sucluyosunuz.keske bu gosterms oldgnuz duyarliligi kendi goruslerinizi belirtirken de gosterseydiniz..ki burda bi hakaret yok? kim hakaret etmis? bi hakarettr gdiyo nedense.

suanda bu sekilde dusuncelerinizi belirtme hakkini veren insana bu ulkenin tek "ATA"sina hakaret edebiliyosunuz.burdaki insanlari hakaret etmkle sucluyosunuz.keske bu gosterms oldgnuz duyarliligi kendi goruslerinizi belirtirken de gosterseydiniz..ki burda bi hakaret yok? kim hakaret etmis? bi hakarettr gdiyo nedense.
Kim hakaret etmiş zorla tahrik ediyorsunuz yeter ya bir tane ne ataturke ne başkasına hakaret içeren yazım yok .
Iftiraninda bu kadarı.

peki burda kim hakaret etmis? siz surekli sucluyosunuz ama.
Ben genel yorumlardan ince ignelemenin hakaret olmadığını soyleyenlerden sonra kaçtı haberine cibiliyetsiz cevabını hakaret kabul edip kaçtı haberini hakaret kabul etmeyenlerden bahsediyorum ve burada yapılan pek çok bu tarz yorumdan kimseden alıntı yapmam genel yazarım.

Sen şahit olmazsın tabi nerden olucan gözün görür mü kendinin ya da taraftarı olduklarının yaptıklarını.Ona bakarsan senin yazdıkların da iftira,Atatürk inkılaplarını karalayan bir sürü mesajın var mesela çıkarttırma bana şimdi.Sen bir çantanın hangi parayla alındığını bu kadar önemseyip(Sanki yanındaydın alırken) buradaki insanları tehdit etmeye cüret ediyorsan,dönüp kendi yaptıklarına da bir bakacaksın.
Merak etme cnm aşağılama karalama senin hakaret olarak kabul etmedigin yorumları yazanların isi ben ne yazacağımı gayet iyi biliyorum dilegetirdiklerim görüş ve dusuncelerimdir ama sizin kafa yapiniza uymadığı için hakaret karalama geliyordur.
Yoksa pusuda yatanlari çok iyi bilirim sen merak etme.

amaan kizlar bosverin zenginin parasi zugurtun cenesini yorarms. yanliz bir keresinde kilicdaroglu pahali bir gomlek giydi diye demediklerini birakmamislardik takim tutmak gibi parti ruytmak bu olsa gerek.

Merak etme cnm aşağılama karalama senin hakaret olarak kabul etmedigin yorumları yazanların isi ben ne yazacağımı gayet iyi biliyorum dilegetirdiklerim görüş ve dusuncelerimdir ama sizin kafa yapiniza uymadığı için hakaret karalama geliyordur.
Yoksa pusuda yatanlari çok iyi bilirim sen merak etme.
Tabi...Savunduğun kesimin en aleni hakaretlerini "yok öyle demek istememiştir","öyle dememiş aslında şöyle demiş" diye savunan senin hakaret kıstasına göre bakarsak öyle tabi

Tabi...Savunduğun kesimin en aleni hakaretlerini "yok öyle demek istememiştir","öyle dememiş aslında şöyle demiş" diye savunan senin hakaret kıstasına göre bakarsak öyle tabi
Peki .tamam.öyle.aynen kabul.
böyle can sıkıcı bir günde bu başlığa daha fazla yazmak istemiyorum nokta.

Burda bana dalgaci yazan kakao adlı arkadas geçen gün bana bu topikte yazdığım mesaj için onu sil cnm ceza alırsın vs diye mesaj atmış..

Gayet iyi niyetli mesaj atarken şimdi niye yazdıklarımı alıntılayıp dalgacı diyor?

Anti görüş belirtenlerin hepsine mi atıyorsunuz acaba bu mesajları merak ettim :)

Burda bana dalgaci yazan kakao adlı arkadas geçen gün bana bu topikte yazdığım mesaj için onu sil cnm ceza alırsın vs diye mesaj atmış..

Gayet iyi niyetli mesaj atarken şimdi niye yazdıklarımı alıntılayıp dalgacı diyor?

Anti görüş belirtenlerin hepsine mi atıyorsunuz acaba bu mesajları merak ettim :)

Kördüğüm :D

O aradaki farkı anlamadiysan ne diyeyimki ben sana,o yazında hakaret vardı.. Ve ben su sanal alem için sıkıntılar yaşama istedim. ,,ki bu uyarıyı yaptığım arkadaşlar vardır çünkü buranın yöneticisi söyledi takip var yazdiklariniza dikkat edin.. Mahkemeler açılıyor dedi.. Seni alintiladigimsa dalga, ve alay li olduğu içindi..

Bana diyene bak ,sen HDP halkla ilişkilerde misin yoksa,,,
Yok valla, ben iste iken internete girip sabahtan aksama dek sosyal medyada cene yaristiramiyorum. Firma sadece onlara calismama para odedigi ve kkda birilerini aklamak veya savunmak is kapsamina girmedigi icin yassah canim.

Yok valla, ben iste iken internete girip sabahtan aksama dek sosyal medyada cene yaristiramiyorum. Firma sadece onlara calismama para odedigi ve kkda birilerini aklamak veya savunmak is kapsamina girmedigi icin yassah canim.
Eeee..benim konumum başka,senin konumun başka cicim..:KK76::KK76::KK76:

Back