Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hay Allahim hala sunlara oy veriyolar ya aklim almiyo. Kadin magaza kapattiriyo, saray yaptiriliyo ama halk sefalet icinde asgari ucretle ev gecindirmeye calisiyo din , Allah uzerinden oy toplaniyo ve sirf namaz kildiklari icinde oy verenleri gordum gercekten halkimiz cok cahil
Helal olsun.. Türkiye biraz rahat nefes aldıysa vesilesi erdoğandır e karısına mağza kapatmış çok mu ki ben inanmadım safsata.. Ya ayrıca bilmem hangi kanalda bilmem kim ağızlarını yaya yaya çaaaannntaamm 2000 tl ayakabımmm 5000 bilmem ne diye dolanırken cumhurbaşkanı eşi pazardan mı giysin.. Vakti zamanında giymiştir pazardan giymek ayıp değil de yani burda eleştirenlerin elinde bu imkanlar olsa kim bilir hangi görgüsüzlüğü yaparlar.. Bi gidin ya
O çantanın parasını kazanmak için insanlar bir ay çalışıyor. Evin ihtiyaçları kiradır, cocuğun giderleri derken elde avuçta bişey kalmadan yaşayıp gidiyor.
İsraf değilde nedir bu ?
Yakışır felan yazılmış. Sanki ülkece geliri çok yüksek insanlarız da, bizi de aynen temsil ediyormuş gibi.
Hayır efendim yakışmaz. Evine iki lokma götürmek için ter döken halkına, kaynak yok asgari ücret yükselmez diyorsanız buda size yakışmaz.