- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
mesaim bitiyor çıkıyorum benn .şunu söylemeden edemicem dedim yaa OFLULUK DAMARI..Kakao dalga geçmek başka hakaret etmek başka herkes hakarete varmadan inceden dalgasını geçmişken sen hakaret ediyorsun, ayıp ediyorsun arkadaşım yakışmıyor sana.
Ayrıca insanlar sana ya da başka bir vatandaşa birşey demiyor ülkeyi kötü noktalara getirdiğine inandıkları o kadar açın vergisiyle lüks çantalar alan ladylere liderlere söylüyorlar söyleyeceklerini. Bunu yapmakta da özgürler buna sen müdahale edemezsin kendince o kişileri savunuyorsan da kimseye hakaret ederek bunu yapamazsın.
Tabi ki, bilal de gemiciklerini biriktirdiği harçlıklarıyla aldı zaten.
o gün kendimizi dahi ilan ediciz.hayatım dalgacılar,, şakşakçılar toplaşmışlar kendilerince eğleniyor çocuklar bırak ablası elleşme ..her yönden büyüyecekler zeka, boy,akıl,vücut her yönden yani
senmi benle muhatap olmayacaksın ... sence ben bir ÇATLAĞI muhatap alırmıyımmÖffff.
Sen daha kaçtı kelimesiyle cibiliyetsize aynı diyen birisin gelmiş burda beleş dememe takıldın.
Aslında şaşırmadım.
Reisiniz para veriyor mu onu savunmanıza ?
Vermiyor..
Belese savunuyorsun.
Muhattabım değilsin yazmıştım.
Bu dediğini dikkate al.
Tartısamıcam seninle.
Elle tutulur birşey desen emin ol tartışırım.
Neyse ne yazarsan yaz ben sadece ifade kullanırım sana.
Gitme hanımmmmm.
Çocuklar nolucak
senmi benle muhatap olmayacaksın ... sence ben bir ÇATLAĞI muhatap alırmıyımmhadi sanada eyvallahh
aman aman ağzından yel alsın ,hangi yorumum ikilemde bıraktı seniBaşta RTE yi destekliyorsun sandım valla
aman aman ağzından yel alsın ,hangi yorumum ikilemde bıraktı seni
kızlar pek güzel atışıyorsunuz valla
Bugün er meydanı oldu buralar,haydi breee pehlivannlarrr
kızlar pek güzel atışıyorsunuz valla
yalnız yine kişilere ve makamlara hakaret var, umarım kimsenin başına bi iş gelmezBugün er meydanı oldu buralar,haydi breee pehlivannlarrr
anladım canım ,yok ben reisçi değilim benim reisim yokReis bırakıp gidince anlıcaksınız falan demiştin ya onu savunanlarda adam canına tak edip gittiğinde değerini anlıcağımızı sanıyorlarda veya o adamın canına tak edicegini
anladım canım ,yok ben reisçi değilim benim reisim yok
ATAM CUMHURİYET'İM İLKE VE İNKİLAPLARIM VAR
yalnız yine kişilere ve makamlara hakaret var, umarım kimsenin başına bi iş gelmez
1 kişi hariç siyasi tartışma kadrosu tamam görünüyor
şu sıralar arttı sanırım.. ya da ben yeni denk gelmeye başladım.
amaaan boşverin gitsinya. siyasetçiler gününü gün ediyor biz de burada tartışıyoruz
neyse;
ben de hep mağaza değil de avm kapatmak istemişimdir. ne kadar da güzel olurdutabii anca mağazanın birinde kabinin kapısını kapatabiliyorum
Aşık atısması hani benim sazım
yalnız yine kişilere ve makamlara hakaret var, umarım kimsenin başına bi iş gelmez
yok ben genel olarak söyledim,Ayy ben bireysel birşey demedim savunanlara tepkim benim
Hee sevmediğimden ama yapicak birşey yok
bu ülkenin %60 ı aynı düşünceye sahip diye düşünüyorum geriye kalan kesimde gün gelip bizim düşüncemizesahip olsun demiyorum ama en azından bu ülkeyi var edeni saygı ve rahmetle anmasını diliyorumBenimle aynı düşünceye sahipsin :)
Ahahahaha ona şükret kızımmmm
Kabine giricek paran var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?