• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emine Erdoğan Brüksel'de Mağaza Kapattı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kito_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birbirinize söylediklerinize ceza vermiyoruz artık, birbirinize küfürde etseniz karışmıyoruz.

Umarım birgün gayet sakin ve objektif olur bu topik ve diğerlerinde birbirinize yazdıklarınızı okurda yüzlerinizi kızartırsınız.

Ben yakıştıramadım ama benim değil sizin kendinize yakıştırıp yakıştırmamanız mühim, yakıştırıyorsunuz ki yazıyorsunuz.
mune kiblemiyorum. çünkü ceza yok. ama inan bıktım her an saldırıdan.. kısaca kendi kendimizi savunmaya başladık. eskiden bunu siz yapıyordunuz. ama ceza olmayınca biz gerekeni demeye başladık.

geçmiş sayfaları okudum. bir yerde hoş olmayan bir yorum gördüm.
lütfen insanları fizikleriyle vurmayın. hoş değil.. bu ister first lady olsun ister bir vatandaş.
buradan güzel görünmüyor

Ben Allah'ın yarattığına laf etmedim farkındaysan.
Kapalı bir bayan ve eski yeni hali göz önüne getirilince fark bariz ortada.
Kapalı olup bir ton makyaj yapmak caiz midir?
Veya mağaza kapatmak, üstelik başka bir ülkede. Görgüsüzlük değilde nedir bu.
Sadece bu bayan değil başka biri yapsa dahi yorumum bu olurdu kişiye göre muamele değil yani. :KK51:
yüzünde öyle çok makyaj yok. ama olmalı. makyajsızda hoş olmazdı. ne olursa olsun bizim ülkemizi temsil ediyor..

Zenginin parası züğürdun çenesi hesabı olmuş konu.

Bide şunu söylemek istiyorum.bu ülkede doktorundan öğretmenine pilottan avukata tüm memurların hatta daha ince hesaba girersek herkesin maaşı vergiyle ödeniyor. Neden ısrarla vergimizle yapamazsınız diye ima ediliyor anlamış değilim.

mune kiblemiyorum. çünkü ceza yok. ama inan bıktım her an saldırıdan.. kısaca kendi kendimizi savunmaya başladık. eskiden bunu siz yapıyordunuz. ama ceza olmayınca biz gerekeni demeye başladık.

Ben o bu diye ayırmıyorum, genel gördüğümü yazıyorum herzamanki gibi.

Her iki tarafında yazdıkları hoş değil, günlerdir okuyorum işte, çoğu topiğe giriyorum, bana mı dedin kime dedin, bunu açıkla şuna cevap ver gibi karşılıklı kışkırtma var.
Ele geçeni söyleyecek biri var mı? Kimsenin eline birşey geçmiyor bence, olan düşmanlıklar daha perçinleniyor, herkes fanatiği olduğu partiye daha bir sıkı sarılıyor o kadar.

Korkmayın korkmayın, üyelerin birbirine yazdıklarına ceza olmaz, herkes birbirini yemeye bu kadar meraklıysa yemeye devam edebilirler.
Girince faydalanabileceğimiz bir bilgi olmuyor sadece, o da olmayıversin.

rahat alisveris yapsin diye magaza kapatmis kmse girmesn diye korumalari kapida beklemis ne var bunda dicekler nerdeyse.boyle körü kòrüne herseyi onaylamak neyin nesi ben anlamiyrm.fanatizm gibi bsey yani:KK53: ülkeyi satsalar helal olsun yakisir diyecekler nerdeyse...

yüzünde öyle çok makyaj yok. ama olmalı. makyajsızda hoş olmazdı. ne olursa olsun bizim ülkemizi temsil ediyor..

Makyaj yapıp yapmaması beni ilgilendirmez tabiki ama millete dini kullanarak önerilerde bulunuyorlar ya bundan yola çıktım.
emine-erdogan-in-makyajsiz-hali_471181_m.jpg

Oysa ki eşi bile zamanında bunları söylemişken. :KK69:
Ülkemizi eşinden dolayı temsil ediyor olabilir ama mağaza kapatması ne kadar görgülü bir durumdur tartışılır okypete.

ister oku ister okuma bu dalgacılar burada toplanmış ne yapıyorlar keleşim o alıntıladıklarım nedir
Benim mesajımı alıntılayıp dalgacı demek bu topik altında tartışma yaratmak olur.
İsteyen istediği yorumu yapıyo geçiyo..
İşine gelmeyen görmezden gelsin.
Çünkü benim veya baskasının fikri sizi hiç ama hiç ilgilendirmez..
Avukatlık yapmayın kendi görüşlerinizi yazın bitsin gitsin..
Tartışma cıkmaz böylece

iftiraya bak vatandaşın vergisiyle mi alıyormuş o çantaları? umarım gerekli merciler okuyordur bu mesajları. ...yada okutmak lazım.
Ondan önce senin Atatürk ve Kılıçdaroğlu hakkında yazdığın hakaretleri okutmak lazım bakalım onlara ne diyecek "gerekli merciler"...:KK14:

Son düzenleme:
mesaim bitiyor çıkıyorum benn .şunu söylemeden edemicem dedim yaa OFLULUK DAMARI..:KK70::KK70:..burada kadrolaşmışsınız.. alay etmeği dalga geçmeyi kendinize şiar edinmişsiniz..bir konu açılıyor konuya yorum yok hemen dalga geçmeler alay etmeler ..emine benim babamın kızı değil.. ama konuya eleştiri yapın deyinki biz cumhur başkanımızın eşini böyle görmek istemiyoruz yakışmıyor deyin..ama bir okuyorum dalganın dibine vurulmuş dün bir arkadaşla dalga geçtiler burada ve bu grup aynı simalar, aynı isimler ..eee bende çıkıp elleşme büyüyecekler dediğimde ne ka sinirlendiniz değilmi dalga geçtiğimde ne ka sinirlendiniz değilmi hakarete varmadan ,,inceden dalgasını geçmek bir HAKARETTİR pinkpin.. hadi eyvallahh..:KK66:
Bütün gün burda sitede takılıp üstüne de maaş alıyorsun ya,valla ne diyeyim helal olsun o patrona:KK14:

Back