• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emine Erdoğan Brüksel'de Mağaza Kapattı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kito_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kakao dalga geçmek başka hakaret etmek başka herkes hakarete varmadan inceden dalgasını geçmişken sen hakaret ediyorsun, ayıp ediyorsun arkadaşım yakışmıyor sana.

Ayrıca insanlar sana ya da başka bir vatandaşa birşey demiyor ülkeyi kötü noktalara getirdiğine inandıkları o kadar açın vergisiyle lüks çantalar alan ladylere liderlere söylüyorlar söyleyeceklerini. Bunu yapmakta da özgürler buna sen müdahale edemezsin kendince o kişileri savunuyorsan da kimseye hakaret ederek bunu yapamazsın.
mesaim bitiyor çıkıyorum benn .şunu söylemeden edemicem dedim yaa OFLULUK DAMARI..:KK70::KK70:..burada kadrolaşmışsınız.. alay etmeği dalga geçmeyi kendinize şiar edinmişsiniz..bir konu açılıyor konuya yorum yok hemen dalga geçmeler alay etmeler ..emine benim babamın kızı değil.. ama konuya eleştiri yapın deyinki biz cumhur başkanımızın eşini böyle görmek istemiyoruz yakışmıyor deyin..ama bir okuyorum dalganın dibine vurulmuş dün bir arkadaşla dalga geçtiler burada ve bu grup aynı simalar, aynı isimler ..eee bende çıkıp elleşme büyüyecekler dediğimde ne ka sinirlendiniz değilmi dalga geçtiğimde ne ka sinirlendiniz değilmi hakarete varmadan ,,inceden dalgasını geçmek bir HAKARETTİR pinkpin.. hadi eyvallahh..:KK66:

hayatım dalgacılar,, şakşakçılar toplaşmışlar kendilerince eğleniyor çocuklar bırak ablası elleşme ..her yönden büyüyecekler zeka, boy,akıl,vücut her yönden yani:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
o gün kendimizi dahi ilan ediciz. :KK76:

Öffff.
Sen daha kaçtı kelimesiyle cibiliyetsize aynı diyen birisin gelmiş burda beleş dememe takıldın.
Aslında şaşırmadım.
Reisiniz para veriyor mu onu savunmanıza ?
Vermiyor..
Belese savunuyorsun.
Muhattabım değilsin yazmıştım.
Bu dediğini dikkate al.
Tartısamıcam seninle.
Elle tutulur birşey desen emin ol tartışırım.
Neyse ne yazarsan yaz ben sadece ifade kullanırım sana.

Gitme hanımmmmm.
Çocuklar nolucak :KK70:
senmi benle muhatap olmayacaksın ... sence ben bir ÇATLAĞI muhatap alırmıyımm:KK70::KK70::KK70::KK70:hadi sanada eyvallahh

senmi benle muhatap olmayacaksın ... sence ben bir ÇATLAĞI muhatap alırmıyımm:KK70::KK70::KK70::KK70:hadi sanada eyvallahh

Kimi insanlar catlaklığı kabul eder bilir çünkü öyledir kimi de kakao gibi koyu düşünceler içinde yüzer ama kendini ak sanır.
Hadi eyvALLAH :KK70:

aman aman ağzından yel alsın ,hangi yorumum ikilemde bıraktı seni:KK76:

Reis bırakıp gidince anlıcaksınız falan demiştin ya onu savunanlarda adam canına tak edip gittiğinde değerini anlıcağımızı sanıyorlarda veya o adamın canına tak edicegini :D

Reis bırakıp gidince anlıcaksınız falan demiştin ya onu savunanlarda adam canına tak edip gittiğinde değerini anlıcağımızı sanıyorlarda veya o adamın canına tak edicegini :KK70:
anladım canım ,yok ben reisçi değilim benim reisim yok
ATAM CUMHURİYET'İM İLKE VE İNKİLAPLARIM VAR

1 kişi hariç siyasi tartışma kadrosu tamam görünüyor :KK48:
şu sıralar arttı sanırım.. ya da ben yeni denk gelmeye başladım.

amaaan boşverin gitsinya. siyasetçiler gününü gün ediyor biz de burada tartışıyoruz :KK11:

neyse;
ben de hep mağaza değil de avm kapatmak istemişimdir. ne kadar da güzel olurdu :KK76: :D tabii anca mağazanın birinde kabinin kapısını kapatabiliyorum :D

yalnız yine kişilere ve makamlara hakaret var, umarım kimsenin başına bi iş gelmez :KK48:

Ayy ben bireysel birşey demedim savunanlara tepkim benim :D
Hee sevmediğimden ama yapicak birşey yok :D

1 kişi hariç siyasi tartışma kadrosu tamam görünüyor :KK48:
şu sıralar arttı sanırım.. ya da ben yeni denk gelmeye başladım.

amaaan boşverin gitsinya. siyasetçiler gününü gün ediyor biz de burada tartışıyoruz :KK11:

neyse;
ben de hep mağaza değil de avm kapatmak istemişimdir. ne kadar da güzel olurdu :KK76: :KK70: tabii anca mağazanın birinde kabinin kapısını kapatabiliyorum :KK70:

Ahahahaha ona şükret kızımmmm :D
Kabine giricek paran var :D

Ayy ben bireysel birşey demedim savunanlara tepkim benim :KK70:
Hee sevmediğimden ama yapicak birşey yok :KK70:
yok ben genel olarak söyledim,
kişilere tepki versenizde azıcık yumuşatın derim, birinin tersine gelirsiniz şikayet eder falan uğraşmayın. sözüm tüm forumdaki arkadaşlara sadece sana değil.

Benimle aynı düşünceye sahipsin :)
bu ülkenin %60 ı aynı düşünceye sahip diye düşünüyorum geriye kalan kesimde gün gelip bizim düşüncemizesahip olsun demiyorum ama en azından bu ülkeyi var edeni saygı ve rahmetle anmasını diliyorum
ve seni izlemek istiyorum :KK55:

Back
X