Valla tansiyonum fırlayacak yine
O alintiladigin iki mesaj da elestiri. Nesi dalga yahu.eleştiri başka DALGA geçmek ALAY etmek başka şeyler
ya kavga ya abuk sabuk dert denemeyecek şeyler, orasıda sarmıyo.bdvye ne olmuş? onlardamı hep kavga
Sağlık görevlisiiiiiiiii geeelllseneeeeee
ya kavga ya abuk sabuk dert denemeyecek şeyler, orasıda sarmıyo.
ben tarih çalışmaya devam
sen cidden çatlakmısın git ötede oyna BELEŞ kelimeler filan..Zor şeyler istiyorsun o kişiden canım
Adamın kendi dışında kimseye faydası yok ama onu koruyan beleş korumaları var
ister oku ister okuma bu dalgacılar burada toplanmış ne yapıyorlar keleşim o alıntıladıklarım nedir
veHanimKelesimiGetir bunlara sözün yok o zaman burada toplanılmış ne yapılıyor söyle bana
sen cidden çatlakmısın git ötede oyna BELEŞ kelimeler filan..
Az kaldı bak gidiyorum ama
Kakao dalga geçmek başka hakaret etmek başka herkes hakarete varmadan inceden dalgasını geçmişken sen hakaret ediyorsun, ayıp ediyorsun arkadaşım yakışmıyor sana.
Ayrıca insanlar sana ya da başka bir vatandaşa birşey demiyor ülkeyi kötü noktalara getirdiğine inandıkları o kadar açın vergisiyle lüks çantalar alan ladylere liderlere söylüyorlar söyleyeceklerini. Bunu yapmakta da özgürler buna sen müdahale edemezsin kendince o kişileri savunuyorsan da kimseye hakaret ederek bunu yapamazsın.
Elestiri yapmislar. Sen 17 25 Aralika inanmiyorsun diye kimse de inanmayip elestirmeyecek mi?
araya giricem özür dilerim,17-25 aralık operasyonlarına kim inanmıyor
Senin niyetin kimse eleştirmesin aman.
reis bırakıp kaçacak ortada kalacaklar haberleri yok ,ama ATATÜRK'ün cuhuriyeti ilelebet yaşayacaktır
Hadi çantaları kendi parasıyla aldı diyelim. Ya diğerleri? Hemen çantayı savunun hemen.
Yatlarıda emekli maaşıyla aldılar, lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?