• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emin evimden araba alan var mı?

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
35
kızlar mrb
kenarda biraz birikimimiz var ama artıramıyoruz bizde faizsiz araba almayı düşündük
emin evimden araba alan arkadaşlar var mı acaba

git bir araba satan firmaya oradan al. ne işin var emineli evi filan...dolandırılmak mı istiyorsun? bir sürü marka var git birinin galerisine 2. el sıfır ne istiyorsan al.

Babam ta 2005te almıştı emin otomotivden bi problem yaşamadık

git bir araba satan firmaya oradan al. ne işin var emineli evi filan...dolandırılmak mı istiyorsun? bir sürü marka var git birinin galerisine 2. el sıfır ne istiyorsan al.

Dovseydin bari:KK12:

Eminevim bile yazamayacak kadar bihaberseniz cevap yazmadan gecin.:KK14:

Insanlarin hassasiyetlerine saygili olun biraz konu sahibi herhangi bir galeriye gidip almayi pek ala biliyordur..:KK51:

Şimdiye kadar araba ev alanı çok duydum eminevimden. Sıkıntı yaşayani gormedim pek. Ben de bir ara araştırmıştım. Daha çok vazgecerseniz paranızı alm konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz hemen vermiyorlarmis. Biz de şuan emin evim benzeri bir sisteme girdik ev için oduyoruz bakalım inşallah bir ssıkıntı çıkmaz. Eminevim de dusunduk ama onun organizasyon ücreti daha fazla olduğu için diğerini tercih ettik.

Şimdiye kadar araba ev alanı çok duydum eminevimden. Sıkıntı yaşayani gormedim pek. Ben de bir ara araştırmıştım. Daha çok vazgecerseniz paranızı alm konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz hemen vermiyorlarmis. Biz de şuan emin evim benzeri bir sisteme girdik ev için oduyoruz bakalım inşallah bir ssıkıntı çıkmaz. Eminevim de dusunduk ama onun organizasyon ücreti daha fazla olduğu için diğerini tercih ettik.
bizim bi tanıdık orası aracılığı ile çok ev sattı ev konusunda bi şüphemiz yok ta araba biraz düşündürdü sizin ödeme yaptığınız yer sadece ev üzerine mi

Bende çok araştırdım araba almak için. Güzel görünüodu aslında ama 6 ay sonra veriyordu bize parayi bi 6 ay ödemesi daha kaliodu.6 ay için de fazladan para ödemenin gereksiz olduğunu düşünüp almaktan vazgectik.paramızi biriktirdik.kredi kartına faizsiz 10 bine 10 taksit yapan bi galeriden almıştık arabamizi

Bende çok araştırdım araba almak için. Güzel görünüodu aslında ama 6 ay sonra veriyordu bize parayi bi 6 ay ödemesi daha kaliodu.6 ay için de fazladan para ödemenin gereksiz olduğunu düşünüp almaktan vazgectik.paramızi biriktirdik.kredi kartına faizsiz 10 bine 10 taksit yapan bi galeriden almıştık arabamizi
kredi kartına komisyon vs ödemediniz mi

Taksitler arabadan sonra bir sene daha devam etmişti ama üzerinden çok zaman geçti ayrıntıları hatırlamıyorum malesef...

Hayir orası da araba olarak başlamış ama ev üzerine de çalışıyorlar.yanı araba da alabilirsiniz.
bizim bi tanıdık orası aracılığı ile çok ev sattı ev konusunda bi şüphemiz yok ta araba biraz düşündürdü sizin ödeme yaptığınız yer sadece ev üzerine mi

Daha önce tecrübe ettiğiniz için mi söylüyorsunuz bunu yoksa Araştırmalarıniza dayanarak mi.

Allah korusun tecrube etmedim. Fakat arastirmalarim ve bu ise bulasanlardan fazladan yok organizasyon yok yardim bilmem ne adinda en az 15bin heybeye para aldiklarini duydum. E bu nedir faizdir sonucta..

Back