• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emekle ördüğüm paspas..bitti sonunda..

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
$Görüntü0052.webp
baya zorlandım haliyle ip çok kalın şişler 9 numara..ellerim acıdı örerken ama bitirip serince değdi doğrusu..bakalım beğenecekmisiniz..

çok güzel olmuş canımm ellerine sağlık güle güle kullan anlatsana nasıl ördün ne kadar ip gitti ben de banyoma büyükçe bi paspas örmek istiyorumda:32::32:..

çok güzel olmuş canımm ellerine sağlık güle güle kullan anlatsana nasıl ördün ne kadar ip gitti ben de banyoma büyükçe bi paspas örmek istiyorumda:32::32:..

canım buna 1 buçuk kilo ip gitti ama sen büyükçe örmek istiyorsan 3 kilo kadar alman lazım.. büyükçe yapacaksan böyle tek parça olmaz sanırım.. parça parça örüp dikmen lazım... çok basit ve kolay göz kararı ölçüp başladım hiç saymadım..düz haroşa ördüm..9 numara şişle ördüm kalın sakallı paspas ipinden aldım.. çiçek kısmınıda ince sakallı ip aldım.. 3 numara şişle ördüm.. 8 ilmekle başlayıp 25 ilmek olana kadar artırarak ördüm. 25 ten sonrada 8 ilmek kalana kadar azaltarak ördüm.. baklava dilimi gibi düşün.. 5 tane öyle örüp diktim.. ortasınıda aynı şekil ve ilmek sayısıyla örüp diktim içlerine elyaf doldurdum daha pofuduk göründü..resimde net çıkmamış..çizgi şeklinde olan desenlerde orlon tığıyla zincir çektim normal sonra onlarıda kafama göre desen yapıp diktim.. hepsi bu kadar.. gayet kolay ve zevkli..hemen bitiyo 2 günde bitirdim.. ama tek pişmanlığım keşke ipleri simli alsaymışım daha gözalıcı duruyo..sen öyle al istersen canım..yine soracağın bişey olursa cevaplarım..

kalın şişler demişsinde bende ördüm ama tek tıgla sonradan birleştirdim.iki şişle örmüşsen gercekten zor olmustur.ama değmiş ellerine kollarına sağlık güle güle kullan :16::16:

Back
X