Embryon transferi oncesi ne kadar su icilmeli???

ben 2 kere transfer işlemi yaşadım 1.sinde neredeyse patlıyodum ne kadar içtiysem artık biraz fazla içmişsiniz demişlerdi 2.sinde içtiğim su yeterli değildi işlem öncesi onlar doldurdular (ortayı bulamadım bi türlü) :sm_confused:

aslinda bana verdikleri kagitta idrar torbasinin yari dolu olmasi gerektigi yaziyor...ama bilmiyorumki yarisini kac bardak doldurur :)))

yumurta toplama işlemi yapıldı di mi?benim transferim yapıldı 5. günüm bugün ama dr dondurulmuş embriyo olduğu için çok ümitlenmeyin dedi

canim bilmiyorum daha yarin belli olacak....

canım merhaba yumişlerin toplandı herhalde.inşaallah hakkında hayırlısı olur.kaç yumurta toplandı embriyoların durumundan haberin varmı?sıkışıklık konuşunda transfere 1 saat kala bir litreye yakın su içmen yeterli.ben sabahtan beri 3 defa tuvalete gitmiştim.transfer 11:00 deydi.bir saat kala yine içtim sorun yaşamadım.Allah yar ve yardımcın olsun canım kocaman öptüma.s.

yumurta toplama işlemi yapıldı di mi?benim transferim yapıldı 5. günüm bugün ama dr dondurulmuş embriyo olduğu için çok ümitlenmeyin dedi
niye umitlenmeyin dedi anlamadim..dondurulmuslarla hamile kalan cok kisi var burda..sen olumsuz dusunme sakin...neden insanin hevesini bastan kirarlarki sanki??

canim daha bisey olmadi yumurtalar toplanmadi ignelere davam su an...

Merhaba arkadaşım, umarım herşey yoluda gider ve mutlu haberler alırsın...Transfere giderken çatlayacak kadar değil ama sıkışık olmalısın yerinde duramayacak kadar bir durum transferde de seni çok rahatsız edeceğinden ve transfer saatine kadar beklemen gerekeceğinden iki üç bardak su içmen yeter kliniğe ulaştığın zamanda odanda birkaç bardakdaha içersin. idrar sıkışıklığını mesane rahimi aşağı doğru bastırıp düzleşsin kataterle bebekleri bırakmak daha kolay olsun diye istiyor doktorlar Allah yardımcın olsun..

Yarın. Dondurulmuslarla transferim var...
İlk denemede evden tup beek merkezi 1 saat sürüyor saat 10 da transfer dediler... Ben 9 da başladım 10 a kdr yol boyunca 4 bardak su ictim hastahaneye gittim 3 bardakta Ozaman ictim saat 11.15 de transferim olacakmış tabi dayanamadım oturduğum yerden kalkıp yürüyelim bile...yaptım gidip hemşire yaptıktan sonra 3 bardak daha iç dedi..ama ben yarım saat sonra girdi. İşleme o sıra 2 kez az az boşalttım mesanemi .,. Anladımki ben hemen sıkışıyorum ..
Yarın yine transferim 11 de...10.30 da iki bardak icerim hastahane ye girince 2 bardak daha içerim. Yeter Heralde

tebrikler canim ilk denemende olmus sanirim...kaç yasindasin ogrenebilirmiyim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…