Canim benimki donduruldu cgh sonucunuda bekledigim icin toplamadan 2 ay sonra transverim olduİyi akşamlarr benimde 4.tedavim önceki 2.tedavide pgt yapılmıştı tutmamıştı.şimdi 5 embriyoya cgh yapıldı 1 tane sağlıklı geldi çok şükür.adet olunca gidicem dra.cgh yaptıran arkadaşlar transfer ne zaman olmuştunuz
Yeni geldi cgh sonucumuz canım adetimi bekliorum bakalım.adet olunca ne kadar süre sonra transfer oluo pekiCanim benimki donduruldu cgh sonucunuda bekledigim icin toplamadan 2 ay sonra transverim oldu
evet 1.kalitede olmasına rağmen sonuç sağlıksızdı ama bu kalite durumu embiryoların genetiğiyle alakalı değil genetik cgh te çıkıyor1. Kalite olanlarmı sağlıksız geldi cnm anlamadım
O zmn niye 1 2 3 kalite diye ayırmışlar bir işe yaramıyo o zamanevet 1.kalitede olmasına rağmen sonuç sağlıksızdı ama bu kalite durumu embiryoların genetiğiyle alakalı değil genetik cgh te çıkıyor
Hayırlı olsun Allah sağlıklı doğumlar versin :)Arkadaşlar hamileyim 3. Denemem tuttu cok şükür
Maşallah allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah darısı bizeArkadaşlar hamileyim 3. Denemem tuttu cok şükür
Gunaydın arkadaslar bende 5.embrıyoma yaptırtım cgh ve bır tane geldi onuda transfer ettıler ama 11.gun bthcg 23 cıktı ınsaAllah katlanırda bebışıme kavusurum..demem şuki genetığı yapılan bır embrıyo kımyasal olması mumkunmudur
Zaten once donduruyolar.sonra donmuştan bir hucre alınıp cgh uygulanıyor.hucre alnak için çozdurmuyolar.zaten çozdukten sonra tekrar donduramazlar.Arkadaslar dondurulmus embrıyolara cgh uygulanırmı??
Dondur çözdür tekrr dondur durumu kulaga cok mantıklı gelmıyor.
Dondurulmus 5.gun 5embrıyom var. Bunlara cgh yapılacakmı merak edyrum
Bana yapılmaz dedi ben sordum doktorumaArkadaslar dondurulmus embrıyolara cgh uygulanırmı??
Bılmıyordum cok cok cok tesekkurler. Bu durumda embrıyolarım için boyle bır talepte bulunabılırmıymZaten once donduruyolar.sonra donmuştan bir hucre alınıp cgh uygulanıyor.hucre alnak için çozdurmuyolar.zaten çozdukten sonra tekrar donduramazlar.
Ben yapilmiyor die biliyorum bir arkadsmn dondurulmuslari varda yapmadilarArkadaslar dondurulmus embrıyolara cgh uygulanırmı??
Pgt icinmi donduruyorlar?Zaten once donduruyolar.sonra donmuştan bir hucre alınıp cgh uygulanıyor.hucre alnak için çozdurmuyolar.zaten çozdukten sonra tekrar donduramazlar.