embriyoya genetik test yaptıranlar

İyi akşamlarr benimde 4.tedavim önceki 2.tedavide pgt yapılmıştı tutmamıştı.şimdi 5 embriyoya cgh yapıldı 1 tane sağlıklı geldi çok şükür.adet olunca gidicem dra.cgh yaptıran arkadaşlar transfer ne zaman olmuştunuz

Canim benimki donduruldu cgh sonucunuda bekledigim icin toplamadan 2 ay sonra transverim oldu

Kaliteli olması embiryonun fiziksel görüntüsü, bölünme sayısı ,hızı vs alakalı olan bir şey bizim bu aşamalarda bir sıkıntımız yokmuş embiryınun dışsrsan görünmeyen kodlarına dna sına inince sonrun çıkıyor

Benim de 4tane embriyom genetiğe gitti 2si sağlıksız çıktı 2sinin genetiğine ulaşılamadı çözüp parça alıp tekrar donduracaklar ama sağlıksızdır dediler büyük ihtimal ben de bir umut bekliyorum bu 5.denemem memorialdeyim şişli.bu durumla karşılaşan var mı?çok üzgünüm

Gunaydın arkadaslar bende 5.embrıyoma yaptırtım cgh ve bır tane geldi onuda transfer ettıler ama 11.gun bthcg 23 cıktı ınsaAllah katlanırda bebışıme kavusurum..demem şuki genetığı yapılan bır embrıyo kımyasal olması mumkunmudur

Mumkun malesef.aslında cgh nin de bir garantisi yok.cgh nerede yapıldı ve sonucu kaç gunde çıktı? Transferin opudan ne kadar sonra oldu?

Arkadaslar dondurulmus embrıyolara cgh uygulanırmı??
Dondur çözdür tekrr dondur durumu kulaga cok mantıklı gelmıyor.
Dondurulmus 5.gun 5embrıyom var. Bunlara cgh yapılacakmı merak edyrum

Zaten once donduruyolar.sonra donmuştan bir hucre alınıp cgh uygulanıyor.hucre alnak için çozdurmuyolar.zaten çozdukten sonra tekrar donduramazlar.

Zaten once donduruyolar.sonra donmuştan bir hucre alınıp cgh uygulanıyor.hucre alnak için çozdurmuyolar.zaten çozdukten sonra tekrar donduramazlar.
Bılmıyordum cok cok cok tesekkurler. Bu durumda embrıyolarım için boyle bır talepte bulunabılırmıym

Ben yapilmiyor die biliyorum bir arkadsmn dondurulmuslari varda yapmadilar

Merhabalar bu gibi durumda olanlara yardımcı olurum diye yazıyorum ben genetik testi ücretsiz kartal devlette yaptırdım zeynep kamilde kadın dogum doktoruna 2 düşük yaptım araştırılsın diye gittim ve doktor yazdı kartaldan tıbbı genetik bölümündende çok kolay randevu aldım hemen ertesi günü randevuların çogu boştu zten testin sonucu 2 ayda çıktı çok az kan pıhtılaşması ve dengeli translakasyon çıktı genetik doktorlar pgt yöntemli tüp bebek önerdi devlet karşılamıyo zeynep kamildeki doktor aslında mahkemelik bi durum dedi mahkemeye verebilirsiniz sizin gibi durumda olanlar dedi ataşehir memorialde tedaviye başladık 12 yumurta toplandı 7 döllendi 3 tanesi 5.güne kaldı ve genetige gönderdik şimdi haber bekliyorum inşallah sağlıklı çıkarlar dualarınızı bekliyorum rabbim isteyen herkese versin.genetik test için para vermenize gerek yok tüp bebek baya bi masraflı zten bizim 12 bini buldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…