embriyoya genetik test yaptıranlar

Canım günaydın. Devlette yaptırmak için rapora gerek var mı?
Yok canım. Şimdi durumumu anlatayım. Belki değişiyodur. Ben özelde deneme yaptım tüp bebek. Ama doktorum aynı zamanda tıptaydı. Testleri o istedi. Tıpa gittik. Genetik testler, kan tahlilleri ve histeroskopi istedi. Rapor çıkarmadık. Bende rezerv azlığı var. Bütün testler yapıldı. Özel muayene istemiştik genetik için. Hem erken randevu aldık hem de sonuçlar daha erken çıkar dediler. Bir tek ona kişi başı 88 tl ödedik. O da mecburi değil. Rapora gerek yok galiba ama kişinin durumuna göre değişir mi bilmiyorum.

Yok canım. Şimdi durumumu anlatayım. Belki değişiyodur. Ben özelde deneme yaptım tüp bebek. Ama doktorum aynı zamanda tıptaydı. Testleri o istedi. Tıpa gittik. Genetik testler, kan tahlilleri ve histeroskopi istedi. Rapor çıkarmadık. Bende rezerv azlığı var. Bütün testler yapıldı. Özel muayene istemiştik genetik için. Hem erken randevu aldık hem de sonuçlar daha erken çıkar dediler. Bir tek ona kişi başı 88 tl ödedik. O da mecburi değil. Rapora gerek yok galiba ama kişinin durumuna göre değişir mi bilmiyorum.
Anladım canım teşekkür ederim bilgi için

A azade23 cnm ptesi muhtemelen toplarız dedi Selen Hn bu arada ilaçlara devam ediliyor mu? Menapur ve orgalutran kullanıyorum da ona göre alayım dedim yatın muayeneyi beklemeden

Kızlar Merhaba bizde de morfoloji sorunu var. %1 .
Daha tup bebek denemedim . Cgh bende yaptırmak istiyorum. Embriyodan biyopsi alınması embriyoya zarar vermez di mi

Merhaba canım konuyla alakalı değil ama anne babaya genetik teste çok fazla ödemişsin. Biz tıp fak de ücret ödemeden yaptırdık. Aklınızda olsun diye yazıyorum. Özel yaptırmak zorunda değilseniz tabi bu her durumda değişiyor. Sadece erken randevu almak için tıpta özel muayene istedik. Ona da kişi başı 88 tl ödedik. Embriyo için farklı tabi.
Merhaba canım bende Bahçeci de tüp bebek için tedaviye başlayacağım adetimi bekliyorum ben raporlu olucam yoksa baya pahalı .. Siz genetik testi devlette yaptırabilirsiniz demişsiniz bahçecide tedavi gördüğüm halde eşim ve benim genetik testimi devlette yaptırma imkanım varmı gerçekten acilen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Merhaba canım bende Bahçeci de tüp bebek için tedaviye başlayacağım adetimi bekliyorum ben raporlu olucam yoksa baya pahalı .. Siz genetik testi devlette yaptırabilirsiniz demişsiniz bahçecide tedavi gördüğüm halde eşim ve benim genetik testimi devlette yaptırma imkanım varmı gerçekten acilen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
Merhaba canım tabiki var. Fakat bir doktorun istem yapması gerek sanırım. Bence bi gidip görüşmenizde fayda var. Durumunuzu anlatıp genetik test yaptırmak istediğinizi söylerseniz bence yardımcı olurlar. Tabi devlet hastaneleri biraz daha ilgisiz oluyor. Bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Çok teşekkür ederim canım.. Cem beyle de bi konuşayım o istek kağıdı felan yazarsa çapada yaptırmaya çalışıcam verdiğin bilgi benim için çok teşekkür ederim Allah razı olsun..

Çok teşekkür ederim canım.. Cem beyle de bi konuşayım o istek kağıdı felan yazarsa çapada yaptırmaya çalışıcam verdiğin bilgi benim için çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Sendende razı olsun canım ne demek. Bir bildiğimiz yok ama olma ihtimalini bile paylaşmak gerek. Keşke elimizden daha fazlası gelse. İnşallah herşey gönlümüzce olur.

Kizlar genetik teste gonderdiginiz embriyolarin kalitesi neydi? Saglikli gelen yada sagliksiz olanin kalitesini soylermisiniz? Genetik sorun olupta iyi kalite gorunen embriyo oluyor mu?

Kizlar genetik teste gonderdiginiz embriyolarin kalitesi neydi? Saglikli gelen yada sagliksiz olanin kalitesini soylermisiniz? Genetik sorun olupta iyi kalite gorunen embriyo oluyor mu?
Canim 3 tane yolladim 3 ude cok iyi kalitedeydi ama sadece 1 i saglam cikti

Genetik olarak sağlıksız raporu geldi ama doktor çok normal 1. Kalite embiryolarınız var pgt sözkonusu olmasa cıvıl cıvıl sizi bekliyorlar demişti

X