embriyoya genetik test yaptıranlar

azade23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008
102
51
Merhaba 3. Tüp bebek tedavimdeyim esimde morfoloji sorunu var basarısız denemelerimden dolayı doktorum embriyoya genetik tarama uygulayalım dedi 5 embriyom var bu yöntemi uygulayan hamile kalan varmi avantajlari dezavantajlari neler yardimci olurmusunuz

Çok teşekkür ederim bu pgt yöntemi sanırım bana cgh yöntemi uygulanacak

İlk tedavimde 4 embiryoya cgh uygulandı ama sağlıklı çıkmadı ikinci tedaviyi oldum dün opu oldum şu anda 9 embiryo var cumartesi cgh yapılacal inşallah sağlıklı çıkanı pazartesi transfsr edecekler (cgh tüm kromozomlara ayrıntılı inceleme yapılması )

Cgh sonucu 3 haftada çıkıyor denildi bana sizde nasıl bu kadar erken cikiyor nerde yaptiriyorsunuz tedavinizi

Ben tedavimi antalya memorialde oluyorum ama cgh için istanbul şişli memoriale gidiyor embiryodan alınan hücreler size nerde
Cgh sonucu 3 haftada çıkıyor denildi bana sizde nasıl bu kadar erken cikiyor nerde yaptiriyorsunuz tedavinizi
Ben tedavimi antalya memorialde oluyorum ama cgh testi için embiryo hücreleri istanbul şişli memoriale gidiyır size nerde söylediler

Merhabalar bende yenilerdenim kusurum olursa affola İki aşılama iki tüp bebek sonrası elde var sıfır iki tüp bebek denememdede yumurtalarım dejenere çıktı gen testi yaptırdık bi sorun çıkmadı ama her iki tüp bebek denememde de dokuz yumurtam oldu dokuzuda dejenere doktorum bu yumurtaların döllenmesinin bi öucize lduğunu söyledi yani biz aha transfer aşamasına bile geçemeden elimizde patlıyor böyle olanlar var mı doktorumun şaşkınlığı sanki bu dünyada yalnızca ben yaşıyormuşum bu sorunu gibi

Canım üzülme benimde bir arkadaşım ayni senin sorununu yaşıyor oda bu ay basliycak tekrar tüp bebege zor ikna ettim tekrar denemesi icin onunda psikolojisi baya bozulmustu ama ayni sorunu yasiyan bir sürü insan var sağlam embriyolarla bile sonuc alamiyorz hersey nasip rabbim ol dedimi olur dua etmekten baska bi sansimiz yok bu surecte

Bazen hiç tanımadığın birinin bile olumlu yapıcı konuşmaları insanın stresini azaltıyor umudunu çoğaltıyor çok teşekkür ederim herşey dua ile valla anne olmak isteği ateisti bile İmana getirir

A azade23 merhaba genetik taramanız yapıldı mı? Sonuçlarınız umarım olumludur. Dendiği gibi uzun sürdü mü? Bize bir süre vermediler de.

Canim naptin transferin oldumu saglikli ciktimi emriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…