Yok canım eğer transfer diğer ay olacaksa once donduruyorlar. Benim taze embriyoydu. 6 taneden dordu sağlıksız çıktı. Hiçbir problemimiz olmamasına rağmen. Sebepsiz dort duşuğum var oncesinde.Pgt icinmi donduruyorlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım eğer transfer diğer ay olacaksa once donduruyorlar. Benim taze embriyoydu. 6 taneden dordu sağlıksız çıktı. Hiçbir problemimiz olmamasına rağmen. Sebepsiz dort duşuğum var oncesinde.Pgt icinmi donduruyorlar?
Canım metebolik bir sorunun olup olmadığını incelettir bence.yunlmurta kalitesi sağlık ve beslenmeyle ilgili olabiliyoruz.gecen bı doktordan dinlemiştim.illaki bir çözümü ve nedeni vardır.Allah buyukMerhabalar bende yenilerdenim kusurum olursa affola İki aşılama iki tüp bebek sonrası elde var sıfır iki tüp bebek denememdede yumurtalarım dejenere çıktı gen testi yaptırdık bi sorun çıkmadı ama her iki tüp bebek denememde de dokuz yumurtam oldu dokuzuda dejenere doktorum bu yumurtaların döllenmesinin bi öucize lduğunu söyledi yani biz aha transfer aşamasına bile geçemeden elimizde patlıyor böyle olanlar var mı doktorumun şaşkınlığı sanki bu dünyada yalnızca ben yaşıyormuşum bu sorunu gibi
Selam canim bir sorum olacak , Ben transferimi bekliyorum tarandi ve donduruldu bekliyorum.. sorum su sana 3 . Denenemdevtuttu yazmisin ücünüdemi Genetik Stratton yoksa? 3. Sadece tararttinda tutti? Merak ettim tskl.bebeginiz Hayirli olsun Buarada Rabbim herkesin gönlüne Göre versin hayirlisiyla..Arkadaşlar hamileyim 3. Denemem tuttu cok şükür
merhabalar benim en son aldığım fiyat 21000 tl civarıydy bahçeci tüp bebek merkeziydiBu cgh yönteminin ücreti nekadar acaba
bende aynı süreçteyim 1 sağlıklı embriyom var transfer günü bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba cevap verıırsenız cok mutlu olurum pgt den geri olan o 1embrıyo ile hamıle kalabıldiniz mü benzer bi süreçteyim
merhaba yaptırdınız mı acaba sonuçları nasıl çıktı?Merhaba.şuan cok daha yüksek embriyo başı 300 euro istiyorlar. embriyolar oluşursa bide onu yaptralım dedik ama bizi cok zorluyacak. Kararsızım çogu bozuk çıkıyormuş..hic cesaretim yok