Bizim daha yeni iğnelere başladı cnm ilaçlar çok pahalı laf aramızda kk dan ilaç falan bakıyorum ben de daha en başındayız yani bakalım heyecanlıyım daha adapte olamadım1 tane kalınca ben biraz üzüldüm şansım azaldi diye ama en azindan transverim iptal olmadi benimle beraber 7 kisinin yollanmisti sadece benimki saglikli cikti sen naptin cnm
Facedende bak tüp bebek mucizeme adım adım diye bir sayfa var orda gecen biri veriodu ilaclarini bende kalan ilac olsaydi seve seve yardimci olurdumBizim daha yeni iğnelere başladı cnm ilaçlar çok pahalı laf aramızda kk dan ilaç falan bakıyorum ben de daha en başındayız yani bakalım heyecanlıyım daha adapte olamadım
Canım söylemen yeterFacedende bak tüp bebek mucizeme adım adım diye bir sayfa var orda gecen biri veriodu ilaclarini bende kalan ilac olsaydi seve seve yardimci olurdum
Nerde yapiosun tüp bebegiCanım söylemen yeterBakayım
Ayni yerdeyiz ben selen hanimin hastasıyım senUmut tüp bebekte inşallah
Ne güzel bi rastlanti oldu cok iyi bir dktr ben cok memnunum
Ins birbirimize güzel haberler veririz burdan cnmBen de şimdilik pek konuşma fırsatımız olmadı uzun uzun ama memnunum hayırlısı hepimiz için
Sizde sorun ne benim eşimde sorun morfolojisi 1 bu yüzden olmuyorBen de şimdilik pek konuşma fırsatımız olmadı uzun uzun ama memnunum hayırlısı hepimiz için
Malesef sağlılsız çıktı hepsi yazın tekrar denicez inşallahCanim naptin transferin oldumu saglikli ciktimi emriyolar
Cok üzüldüm cnm ya ins bu sefer olur sizde sorun ne ? Birde acaba havuzmu yapsaniz böyle devamli bos dönmektense daha mantikli geldi bana benim olmazsa öyle yapmayi düşünüyorumMalesef sağlılsız çıktı hepsi yazın tekrar denicez inşallah
Canim embriyo yurt disina gidip gelmio embriodan alınan bir parca gidio dondurulmusta basari şansı daha yüksek dedi bana dktr çoğu yerde oyle soyluyor cunku tup bebek ilaclari fln hormonlari ve rahimi yoruyor bir ay dinlenince vucut daha kolay tutunuyormus bebis yurtdisinda ve cok ünlü kliniklerde hep bu yöntem uygulaniyorbeni bu cgh düşündürmeye başladı açıkçası yani dondurulması embriyo olacak yurt dışına gidip gelecek.. dondurulmuş embriyoda risk var mı?
Hı iyi bari aklım karıştı iyice ne bilim bi moral bozukluğu çöktü üstüme gonalf beni fena yaptıCanim embriyo yurt disina gidip gelmio embriodan alınan bir parca gidio dondurulmusta basari şansı daha yüksek dedi bana dktr çoğu yerde oyle soyluyor cunku tup bebek ilaclari fln hormonlari ve rahimi yoruyor bir ay dinlenince vucut daha kolay tutunuyormus bebis yurtdisinda ve cok ünlü kliniklerde hep bu yöntem uygulaniyor
Sakin ol cnm bol su iç tuzlu fazla yeme ilacin kötü etkileri cbk ciksin vucuttan iyi olcak hersey insHı iyi bari aklım karıştı iyice ne bilim bi moral bozukluğu çöktü üstüme gonalf beni fena yaptı
Ilk tüp bebek deneyiminmi cnmHı iyi bari aklım karıştı iyice ne bilim bi moral bozukluğu çöktü üstüme gonalf beni fena yaptı
Merhaba, fiyatlar hakkında bilgi paylaşabilirmisiniz. SSK masrafları karşılıyormuIlk tüp bebek deneyiminmi cnm