Promen, Prowoman ve omepa q10 araştırır mısın bir? Emriyolar kalitesiz olunca yeterli güne ulaşamıyor. Bu ürünler yumurta kalitesini sperm kalite ve sayısını artırıyor. Etkisi olur diye düşünüyorum. Amh kaç?Hiçbirisi gelişmedi. Herşeye baştan başlıcaz. İçim çok buruk
Geçen seneki tahlilimde 3 küsürdü. Bu sene tekrar baktırcamPromen, Prowoman ve omepa q10 araştırır mısın bir? Emriyolar kalitesiz olunca yeterli güne ulaşamıyor. Bu ürünler yumurta kalitesini sperm kalite ve sayısını artırıyor. Etkisi olur diye düşünüyorum. Amh kaç?
3 küsur gayet iyi bir değer. Bence siz bunları araştırın. Sizin probleminiz kaliteyle ilgili gibi çünkü. Bende aşılama ve tüp bebek tedavisi gördüm. Bunlarla ilk ayımda hamile kaldım. 1.20 civarıydı hemde amh.Geçen seneki tahlilimde 3 küsürdü. Bu sene tekrar baktırcam
Evet embriyolog eşinin sperm sayısıda iyi dedi. Siz nerden temin ettiniz. Bende şimdi takviye denemeyi düşünüyorum kararsızım hangisini alsam diye3 küsur gayet iyi bir değer. Bence siz bunları araştırın. Sizin probleminiz kaliteyle ilgili gibi çünkü. Bende aşılama ve tüp bebek tedavisi gördüm. Bunlarla ilk ayımda hamile kaldım. 1.20 civarıydı hemde amh.
Evet ben de her gün yarım avakado da yedim kuruyemiş, kuru meyve de yedim. Bunlarında etkisi var tabi ki.Amh benim çok düşük ama doktorum kaliteyi göstermez diyo. Yani bazı yerlerde de amh ile kalite doğru orantılıdır diyo. Bilemiyorum. Ama takviyenin etkisi oluyormuş. Avakado çiğ kuruyemiş arı sütü bal polen karışımı yeşil sebzeler meyve gibi.
Bu ay çok dikkat ettim ama bu yumurtalar 3 ay öncesinin yumurtası oluyomuş sanırım. Ya bitane bile kalmadı elimde çok kötü hissediyorum kendimiAmh benim çok düşük ama doktorum kaliteyi göstermez diyo. Yani bazı yerlerde de amh ile kalite doğru orantılıdır diyo. Bilemiyorum. Ama takviyenin etkisi oluyormuş. Avakado çiğ kuruyemiş arı sütü bal polen karışımı yeşil sebzeler meyve gibi.
Evet dedim ya tedavi ilacları kaliteyi etkilemiyo demekki kalitesini artırmadan ikinciye baslamıcam bendeCanım bak reklam olsun diye söylemiyorum burada zaten bu ürünlerle alakalı yazıyor insanlar sana da zaten gir oku diyorum farkındaysan. Bana bu ilaçları en yakın arkadaşım söyledi. Onun iki tanıdığı uzun süre hamile kalamamış bir doktor bunları önermiş spor da yapın günlük yürüyüş şeklinde en azından demiş. Paketli gıdalardan uzak durun demiş. Derken önce biri hamile kalıp diğerine önerdi. Sonra diğeri hamile kaldı. Ben tüp bebek yapıyordum diye başlamadım o dönem bunlara. Sonra tedavilerden psikolojimde kötü olunca arkadaşımın ısrarıyla amaan dedim alayım ne kaybederim baktım burada da yazılanlar fena değil. Aldım paketlerim bitmeden hamile kaldım. Normalde 3 ay kullanım öneriyor doktorlar ben burada da bazıları gibi ilk ay hamile kaldım.
Bende aynı şeyleri yaşadım. ilk 2 tedavimde kaliteli embriyo gelişmediği için transfer olamadım. 3.de 1 tane gelişti o da tutmadı. Dr lar birsey diyemiyor ve yaşa bağlıyorlar.Arkadaşlar merhaba bu ay gülhanede tüp bebek tedavisine basladık 9 tane yumurta toplandı. Birinci gün 6 tane 2 hücreli embriyo oldu. 2. Gün yani bugun 3 tanesi daha gitmiş. Kalmış 3 tane. Bunlardan da ikisi ümütsiz birisi yarına kalırsa dondururuz dediler. Bütün hayallerim yıkıldı. Sebepsiz infertiliteydi. Yumurta ve spermde mi sorun deneyimli olan arkadaslar bildiklerini paylaşırlarsa çok sevinirim
Haklısınız o korkuyu ben de çok yaşadım o süreçte, haftaya transfer hazırlığı başlayacak. 1 tane embriyom var. Hala o korku devam ediyor.. sürece tekrar başlama korkusu..Bu ay çok dikkat ettim ama bu yumurtalar 3 ay öncesinin yumurtası oluyomuş sanırım. Ya bitane bile kalmadı elimde çok kötü hissediyorum kendimi
Evet dedim ya tedavi ilacları kaliteyi etkilemiyo demekki kalitesini artırmadan ikinciye baslamıcam bendeCanım bak reklam olsun diye söylemiyorum burada zaten bu ürünlerle alakalı yazıyor insanlar sana da zaten gir oku diyorum farkındaysan. Bana bu ilaçları en yakın arkadaşım söyledi. Onun iki tanıdığı uzun süre hamile kalamamış bir doktor bunları önermiş spor da yapın günlük yürüyüş şeklinde en azından demiş. Paketli gıdalardan uzak durun demiş. Derken önce biri hamile kalıp diğerine önerdi. Sonra diğeri hamile kaldı. Ben tüp bebek yapıyordum diye başlamadım o dönem bunlara. Sonra tedavilerden psikolojimde kötü olunca arkadaşımın ısrarıyla amaan dedim alayım ne kaybederim baktım burada da yazılanlar fena değil. Aldım paketlerim bitmeden hamile kaldım. Normalde 3 ay kullanım öneriyor doktorlar ben burada da bazıları gibi ilk ay hamile kaldım.
Piyasada o kadar çok ürün var ki karasız kaldım. Aslında bi çogunun içeriği benziyo sanırım nad goldu da arastırayım nolur bana dua edinBende aynı şeyleri yaşadım. ilk 2 tedavimde kaliteli embriyo gelişmediği için transfer olamadım. 3.de 1 tane gelişti o da tutmadı. Dr lar birsey diyemiyor ve yaşa bağlıyorlar.
Elinden geldiğince takviye almaya çalış. Ben son 1 aydır NAD gold+ diye bir takviye kullanıyorum. Yumurtaları gençleştirmek için. Omepa3 multivitamin, Arı sütü bal polen de çok iyi deniyor.
Kaç yaşındasınızBende aynı şeyleri yaşadım. ilk 2 tedavimde kaliteli embriyo gelişmediği için transfer olamadım. 3.de 1 tane gelişti o da tutmadı. Dr lar birsey diyemiyor ve yaşa bağlıyorlar.
Elinden geldiğince takviye almaya çalış. Ben son 1 aydır NAD gold+ diye bir takviye kullanıyorum. Yumurtaları gençleştirmek için. Omepa3 multivitamin, Arı sütü bal polen de çok iyi deniyor.
Rabbim en sevdiği kullarının hürmetine bizede nasip etsin inşallahHaklısınız o korkuyu ben de çok yaşadım o süreçte, haftaya transfer hazırlığı başlayacak. 1 tane embriyom var. Hala o korku devam ediyor.. sürece tekrar başlama korkusu..
AminRabbim en sevdiği kullarının hürmetine bizede nasip etsin inşallah
29 yasındayız esimde bendeKaç yaşındasınız
Biz de öyle genç diyorlar ama çok da genç gelmiyor bana29 yasındayız esimde bende
Evet evet kalitesini artırmadan tedavide boşu boşuna zaman kaybetmiş oluyorsun. Psikolojiyi yıpratması da cabası. Değerleriniz aslında iyi sadece iki tarafında (eşininde) kaliteyi artırırsan ihtimali güçlendirmiş olursun. Çünkü benimde eşimde değerler gayet iyiydi ama ben onu da destekledim ki yumurtaya koşan spermler artarsa ve daha kaliteli olursa iki taraflı şansım artar dedim. Çok şükür oldu. Biraz problemli bir hamilelik yaşıyorum ama hayırlısı diyelim. Sende kendi kendine hamile kalabilirsin bence. Dualarım seninle inşallah. Allah dileyen herkese versin.Evet dedim ya tedavi ilacları kaliteyi etkilemiyo demekki kalitesini artırmadan ikinciye baslamıcam bende
Piyasada o kadar çok ürün var ki karasız kaldım. Aslında bi çogunun içeriği benziyo sanırım nad goldu da arastırayım nolur bana dua edin