Embriyolar neden gelişmez?

Evet evet kalitesini artırmadan tedavide boşu boşuna zaman kaybetmiş oluyorsun. Psikolojiyi yıpratması da cabası. Değerleriniz aslında iyi sadece iki tarafında (eşininde) kaliteyi artırırsan ihtimali güçlendirmiş olursun. Çünkü benimde eşimde değerler gayet iyiydi ama ben onu da destekledim ki yumurtaya koşan spermler artarsa ve daha kaliteli olursa iki taraflı şansım artar dedim. Çok şükür oldu. Biraz problemli bir hamilelik yaşıyorum ama hayırlısı diyelim. Sende kendi kendine hamile kalabilirsin bence. Dualarım seninle inşallah. Allah dileyen herkese versin.
Allah razı olsun sizinde inşallah bebeğiniz saglıkla gelir

Evet dedim ya tedavi ilacları kaliteyi etkilemiyo demekki kalitesini artırmadan ikinciye baslamıcam bende

Piyasada o kadar çok ürün var ki karasız kaldım. Aslında bi çogunun içeriği benziyo sanırım nad goldu da arastırayım nolur bana dua edin
Bende 2 gün önce 4. Tedavime başladım. Çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşayacağım diye. Siz de bana dua edin.

Benimde etlık Zübeyde de 2 yada 3. Gündü aradılar hepsi imha dediler toplamanın daha şişliği atmamıştım. İlk deneme idi sebepsiz ınfertılıte, sene 4 yıl öncesi bu.
Tedavi ıcın bu süreçte beslenmene çok dikkat et kuruyemıs Avakado yeşillik yumurta sebze yemekleri et balık bellı oranda yiyin. Sigara içmeyin. Bazen hemen nasip olmaz biraz sabredin bu bıraz da sabır işi.
Forumda aratın bol bol okuyun vitamın takviyeleri. Çizelge yapın liste. Arısutu bal polen iyi dıolar hergün bir tatlı kaşığı. Promotil women(kadın), prometıl men erkek için tavsiye ederim.
Dahılıyeye kanlara baktırın d vitamıni Tsh, eksik değer varmı gibi. Yürüyüş yapın sakin kalın.
Ara ara kullandık promotıl şaseleri. Bazen bıraktım olumsuz sonuclar aldık. En son tedavi elenatal (Folık asit) ve Omega 3 kullandım (omepa Q10) 2 ay kadar. Beslenme çok dikkat etmedim. Labaratuar çok önemli. Reklamcı yerlerden uzak durun doktorunuz içinize sinsin.

Benimde etlık Zübeyde de 2 yada 3. Gündü aradılar hepsi imha dediler toplamanın daha şişliği atmamıştım. İlk deneme idi sebepsiz ınfertılıte, sene 4 yıl öncesi bu.
Tedavi ıcın bu süreçte beslenmene çok dikkat et kuruyemıs Avakado yeşillik yumurta sebze yemekleri et balık bellı oranda yiyin. Sigara içmeyin. Bazen hemen nasip olmaz biraz sabredin bu bıraz da sabır işi.
Forumda aratın bol bol okuyun vitamın takviyeleri. Çizelge yapın liste. Arısutu bal polen iyi dıolar hergün bir tatlı kaşığı. Promotil women(kadın), prometıl men erkek için tavsiye ederim.
Dahılıyeye kanlara baktırın d vitamıni Tsh, eksik değer varmı gibi. Yürüyüş yapın sakin kalın.
Ara ara kullandık promotıl şaseleri. Bazen bıraktım olumsuz sonuclar aldık. En son tedavi elenatal (Folık asit) ve Omega 3 kullandım (omepa Q10) 2 ay kadar. Beslenme çok dikkat etmedim. Labaratuar çok önemli. Reklamcı yerlerden uzak durun doktorunuz içinize sinsin.
Dahiliye doktorum bu ay baslayabilirsiniz dediği için bailadım. Ama sonuç hüsran. Yürüyüş ve takviye yapacağım inşallah

Pozitif sonucu gördünüz mü

Pozitif sonucu gördünüz mü
Ne yaptınız ?
bizimde ilk tedavide transfer olmadı, 2. Tüpte 2 tane 5. Gün embriyosu oldu ,negatif.
Antioksidan beslenmek şart en az 6 ay belki
Takviye olarak ne kullanıyosunuz?
Maxijuno kadın için iyi gibi ,megafert bide
Maxigo erkek için, megafert erkekte kullanmalı

X