- 9 Ağustos 2023
- 82
- 54
- 30
Bide vakit geciyoBiz de öyle genç diyorlar ama çok da genç gelmiyor bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide vakit geciyoBiz de öyle genç diyorlar ama çok da genç gelmiyor bana
Allah razı olsun sizinde inşallah bebeğiniz saglıkla gelirEvet evet kalitesini artırmadan tedavide boşu boşuna zaman kaybetmiş oluyorsun. Psikolojiyi yıpratması da cabası. Değerleriniz aslında iyi sadece iki tarafında (eşininde) kaliteyi artırırsan ihtimali güçlendirmiş olursun. Çünkü benimde eşimde değerler gayet iyiydi ama ben onu da destekledim ki yumurtaya koşan spermler artarsa ve daha kaliteli olursa iki taraflı şansım artar dedim. Çok şükür oldu. Biraz problemli bir hamilelik yaşıyorum ama hayırlısı diyelim. Sende kendi kendine hamile kalabilirsin bence. Dualarım seninle inşallah. Allah dileyen herkese versin.
Bende 2 gün önce 4. Tedavime başladım. Çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşayacağım diye. Siz de bana dua edin.Evet dedim ya tedavi ilacları kaliteyi etkilemiyo demekki kalitesini artırmadan ikinciye baslamıcam bende
Piyasada o kadar çok ürün var ki karasız kaldım. Aslında bi çogunun içeriği benziyo sanırım nad goldu da arastırayım nolur bana dua edin
Allahım sebeplerini göndersin bu ay müjdeli sizi sevindirecek haberi alın inşallah.Bende 2 gün önce 4. Tedavime başladım. Çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşayacağım diye. Siz de bana dua edin.
Amin inşallah. hepimiz bu kadar uğraşıyoruz inşallah biran önce güzel sonuçlar alırız.Allahım sebeplerini göndersin bu ay müjdeli sizi sevindirecek haberi alın inşallah.
Sizin sorununuz neydi eger söylemek istersenixAmin inşallah. hepimiz bu kadar uğraşıyoruz inşallah biran önce güzel sonuçlar alırız.
Yaş 40 onun dışında belli bir sorun Yok. Genetik test verdik eşimle onlar da temiz çıktı. Embriyo neden gelişmiyor bende bilemiyorum inanın.Sizin sorununuz neydi eger söylemek istersenix
Hiç gebelik oldu muYaş 40 onun dışında belli bir sorun Yok. Genetik test verdik eşimle onlar da temiz çıktı. Embriyo neden gelişmiyor bende bilemiyorum inanın.
Hayır olmadı. 2 yıl olacak evleneli.Hiç gebelik oldu mu
İnşallah Rabbim tez zamanda gönlünüze göre versinHayır olmadı. 2 yıl olacak evleneli.
Dahiliye doktorum bu ay baslayabilirsiniz dediği için bailadım. Ama sonuç hüsran. Yürüyüş ve takviye yapacağım inşallahBenimde etlık Zübeyde de 2 yada 3. Gündü aradılar hepsi imha dediler toplamanın daha şişliği atmamıştım. İlk deneme idi sebepsiz ınfertılıte, sene 4 yıl öncesi bu.
Tedavi ıcın bu süreçte beslenmene çok dikkat et kuruyemıs Avakado yeşillik yumurta sebze yemekleri et balık bellı oranda yiyin. Sigara içmeyin. Bazen hemen nasip olmaz biraz sabredin bu bıraz da sabır işi.
Forumda aratın bol bol okuyun vitamın takviyeleri. Çizelge yapın liste. Arısutu bal polen iyi dıolar hergün bir tatlı kaşığı. Promotil women(kadın), prometıl men erkek için tavsiye ederim.
Dahılıyeye kanlara baktırın d vitamıni Tsh, eksik değer varmı gibi. Yürüyüş yapın sakin kalın.
Ara ara kullandık promotıl şaseleri. Bazen bıraktım olumsuz sonuclar aldık. En son tedavi elenatal (Folık asit) ve Omega 3 kullandım (omepa Q10) 2 ay kadar. Beslenme çok dikkat etmedim. Labaratuar çok önemli. Reklamcı yerlerden uzak durun doktorunuz içinize sinsin.
Pozitif sonucu gördünüz müBenimde etlık Zübeyde de 2 yada 3. Gündü aradılar hepsi imha dediler toplamanın daha şişliği atmamıştım. İlk deneme idi sebepsiz ınfertılıte, sene 4 yıl öncesi bu.
Tedavi ıcın bu süreçte beslenmene çok dikkat et kuruyemıs Avakado yeşillik yumurta sebze yemekleri et balık bellı oranda yiyin. Sigara içmeyin. Bazen hemen nasip olmaz biraz sabredin bu bıraz da sabır işi.
Forumda aratın bol bol okuyun vitamın takviyeleri. Çizelge yapın liste. Arısutu bal polen iyi dıolar hergün bir tatlı kaşığı. Promotil women(kadın), prometıl men erkek için tavsiye ederim.
Dahılıyeye kanlara baktırın d vitamıni Tsh, eksik değer varmı gibi. Yürüyüş yapın sakin kalın.
Ara ara kullandık promotıl şaseleri. Bazen bıraktım olumsuz sonuclar aldık. En son tedavi elenatal (Folık asit) ve Omega 3 kullandım (omepa Q10) 2 ay kadar. Beslenme çok dikkat etmedim. Labaratuar çok önemli. Reklamcı yerlerden uzak durun doktorunuz içinize sinsin.
Bu ay çok dikkat ettim ama bu yumurtalar 3 ay öncesinin yumurtası oluyomuş sanırım. Ya bitane bile kalmadı elimde çok kötü hissediyorum kendimi
Ne yaptınız ?Pozitif sonucu gördünüz mü